Λ.Σ. Καισαριανής: Τοποθέτηση για τον Προϋπολογισμό της ΚΕΔΗΚ για το 2023.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Έχουμε αρκετές φορές στο παρελθόν συζητήσει για την οικονομική κατάσταση της ΚΕΔΗΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι κάθε κουβέντα επιδίωκε να δώσει την πραγματική εικόνα, κάποιες μάλιστα επιδίωκαν και το αντίθετο.

Κατά τη γνώμη μας και πρέπει και μπορούμε με συγκρίσιμα κριτήρια να αποτυπώσουμε την εικόνα αυτή. Αυτά είναι:

  1. Το κοινωνικό έργο που προσφέρει η ΚΕΔΗΚ στους δημότες, οι καθημερινές υπηρεσίες στα κυλικεία, η συμβολή της στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, στην κοινωνική πολιτική του Δήμου, στην πρόσβαση που προσφέρει σε περιοχές υψηλής φυσικής ομορφιάς, όπως η Καλοπούλα και τα Ξύλινα.
  2. Η βιωσιμότητα της επιχείρησης, ώστε να εξασφαλίζεται ότι το έργο αυτό δεν θα αμφισβητηθεί, αλλά εν δυνάμει θα προστίθενταισε αυτό και
  • λόγω του βεβαρημένου παρελθόντος, η λειτουργία της με διαφάνεια και επιμονή στα όσα προβλέπονται για τις διαδικασίες της.

Εξετάζοντας τον με τα κριτήρια αυτά, ο προϋπολογισμός του 2023 θεωρούμε ότι αποτυπώνει μια εικόνα πισωγυρίσματος και αμφισβήτησης των δυνατοτήτων, ακόμα και της ίδιας της υπόστασης της ΚΕΔΗΚ.

  • Καταρχήν έχουμε αντίστροφα βήματα συνολικά στον χαρακτήρα και το κοινωνικό έργο που προσφέρει η ΚΕΔΗΚ.

Με πιο ενδεικτικό τη μετατροπή της σε επιχείρηση εμπορικής αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας, όπως φαίνεται με την πλήρη παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του «Μ.Κρητικόπουλος» σε ΠΑΕ, που καταγράφει μεν έσοδα στον προϋπολογισμό του 2023, αλλά γίνεται σε βάρος της πρόσβασης στον αθλητισμό στον ερασιτεχνικό αθλητισμό της πόλης.

Με την ποιοτική υποβάθμιση του καλοκαιρινού Camp, που εκφράστηκε πέρσι με συμμετοχή που μετά βίας ξεπέρασε το 1/3 των παιδιών που συμμετείχαν το 2019.

Τη διακοπή της δωρεάν παρακολούθησης στην ΑΙΟΛΙΑ, που καταγράφει μεν έσοδα, αλλά που απομάκρυνε 100δες κατοίκους , που είχαν αγκαλιάσει τη δραστηριότητα της.

Με την εξαφάνιση (και σαν ποσά του προϋπολογισμού) αθλητικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτωνπου πραγματοποιούνταν στο παρελθόν αλλά και της παραδοσιακής εκδήλωσης για τα Κούλουμα, έναντι αποσπασματικών πολιτιστικών εκδηλώσεων με αμφίβολα αποτελέσματα και συμμετοχή, όπως οι συναυλίες που “φορέθηκαν” στην ΚΕΔΗΚ. Ακόμα και το Χριστουγεννιάτικό χωριό που φαίνεται να είναι στην βιτρίνα του απολογισμού της διοίκησης, δεν χώρεσε στον προϋπολογισμό που κατατίθεται.

Με την ΚΕΔΗΚ να αναλαμβάνει ένα κόστος ευκαιριακών πολιτικών επιλογών της δημοτικής αρχής, όπως το κλείσιμο του γυμναστηρίουπου διέκοψε μια παροχή προς τους δημότες, όταν στα χρόνια της διοίκησης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μπορούσε και συνέβαλε με τις οικονομικές της δυνατότητες και το προσωπικό της, στην καλύτερη λειτουργία τόσο της κοινωνικής υπηρεσίας του Δήμου όσο και των Παιδικών του σταθμών.

  • Η κατάσταση των οικονομικών της Κοινωφελούς είναι προβληματική ξανά.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο η διοίκηση υποστήριξε ότι τα χρέη της επιχείρησης είναι λίγο πολύ σήμερα, όσα αυτά που παρέλαβε!

Αλλά και κάποιοι από την “αντιπολίτευση” έδωσαν …ανοχή στον προϋπολογισμό για να μην αμφισβητηθεί, η βιωσιμότητα της ΚΕΔΗΚ.

Όμως τα στοιχεία του προϋπολογισμού δείχνουν ότι ακριβώς η πορεία της βιωσιμότητας πρέπει να ανησυχεί και ότι δημιουργούνται νέες οφειλές από τη λειτουργία της επιχείρησης.

Η οικονομική εικόνα της ΚΕΔΗΚ, ποτέ δεν είχε στο παρελθόν βρεθεί σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που παρέλαβε η σημερινή διοίκηση από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» το 2019.

Τότε το προπαγανδιστικό “αφήγημα” ήταν ότι η διαχείριση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που ήταν προσεκτική και έκανε μετρημένα βήματα, έχοντας επίγνωση της εύθραυστης κατάστασης των οικονομικών της ΚΕΔΗΚ, ήταν μίζερη και περιόριζε και ότι θα μπορούσαν τα έσοδα και οι δυνατότητες να … απογειωθούν με πιο επενδυτική-αναπτυξιακή ματιά.

Τα αποτελέσματα αυτής της αντίληψης δεν τη δικαιώνουν, ακόμα και αν βάλεις στην άκρη τις επιπτώσεις της πανδημίας, που βεβαίως επηρέασε πραγματικά τη λειτουργία της ΚΕΔΗΚ, που στηρίζεται στο μεγαλύτερο βαθμό στα κυλικεία της.

Αντιπαραβολή οικονομικών μεγεθών

2015-2023

Αρχές 2015

Ανάληψη της διοίκησης από τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

Τέλη Αυγούστου 2019

Η εικόνα που παρέδωσε η       «Λαϊκή Συσπείρωση»

Η σημερινή εικόνα,

με τα στοιχεία του προϋπολογισμού του 2023.

Οφειλές σε Προμηθευτές (εκτός οφειλών από δικαστικές αποφάσεις) 177.592€ 31.723€ 225.000€
Εφορία (ρύθμιση 5/2015 +) 174.643€ 66.000€ 123.500€
ΙΚΑ (ρύθμιση οφειλών έως 2015) 136.000€ 37.872€ 0,0€
Μισθοδοσίες 59.000€ 10.886€ ;
Δικαστικά υπόλοιπο 334.000€ 73.540€ 103.000€
ΣΥΝΟΛΟ 881.235€ 220.021€ 451.500€

Η διαχείριση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» μείωσε τα χρέη της ΚΕΔΗΚ το διάστημα 2015-2019, πάνω από -400.000, επιπρόσθετα της χρηματοδότησης για ληξιπρόθεσμες οφειλές 334.000€. Χρέη που παρέλαβε στο σύνολο τους από το παρελθόν.

Η σημερινή διαχείριση έχει δημιουργήσει επιπρόσθετα χρέη +200.000€, πέραν των επιβαρύνσεων που έρχονται από το παρελθόν.

Αποδεικνύεται ότι οι δυνατότητες της ΚΕΔΗΚ, όπως όλες οι επιχειρήσεις στην εστίαση, έχουν ένα ταβάνι και από ένα σημείο και μετά δεν μπορεί, ότι και να κάνεις, να απορροφήσει όσα της φορτώνονται.

Και αυτό,

  • έχοντας η διοίκηση εξαντλήσει τα έσοδα από την εμπορευματοποίηση του «Μ. Κρητικόπουλος» και της ΑΙΟΛΙΑΣ,
  • χωρίς να έχει τον όγκο των οικονομικών βαρών του παρελθόντος και
  • χωρίς να έχει χρειαστεί να κάνει δαπάνες για ουσιαστικές παρεμβάσεις συντήρησης στο χώρο, που είχαν κοστίσει στην περίοδο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» περίπου 64.000€.

Αυτή η κατάσταση συναντιέται:

από τη μια με την πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να μην χρηματοδοτήσει, κατ-εξαίρεση, ληξιπρόθεσμες οφειλές των Κοινωφελών επιχειρήσεων, όταν αλλού έδινε με ευκολία, αλλά και να μην ανακουφίσει από βάρη που οφείλονταν στον περιορισμό της λειτουργίας των κυλικείων λόγω του COVID και,

από την άλλη με την οικονομική ένδεια του Δήμου Καισαριανής, που δεν βρίσκει χώρο στον προϋπολογισμό του για το 2023 να εγγράψει το απαραίτητο κονδύλι των 100.000€ που ωστόσο εγγράφεται !!! σε αυτόν της ΚΕΔΗΚ.

Για τη λειτουργία της ΚΕΔΗΚ πρέπει δυστυχώς να επισημάνουμε.

  • Την αδιαφάνεια στις προσλήψεις και στις εργασιακές σχέσεις που χαρακτηρίζουν την επαναφορά των ΚΟΙΝΣΕΠ στην ΚΕΔΗΚ.
  • Τις υπόγειες συμφωνίες που επιβλήθηκαν σε σχέση με την εκμετάλλευση του «Μ.Κρητικόπουλος» από επιχειρηματικά συμφέροντα.
  • Τη διακοπή της προσπάθειας να μπει σε μια κανονικότητα ο οικονομικός έλεγχος της ΚΕΔΗΚ, μιας και ακόμα δεν έχουν έρθει οι εκθέσεις των ορκωτών λογιστών για τα έτη 2015-2016-2017, ενώ δεν έχουν εγκριθεί οι οικονομικές καταστάσεις των επόμενων ετών ως σήμερα, και …
  • ελπίζουμε αυτή η αδιαφάνεια να μην επεκτείνεται και σε άλλες πλευρές, όπως είναι η κανονικότητα των δαπανών και η ταμειακή λειτουργία, που απαίτησαν τεράστιες προσπάθειες στο παρελθόν για να ξεπεραστούν και για τα οποία δεν μπορούμε να έχουμε εικόνα.

Με αυτά καταψηφίζουμε τον προϋπολογισμό για το 2023.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.