Ερωτήσεις από την Πρωτοβουλία Πολιτών για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 14/09/2022

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ερωτήσεις για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 14/09/2022:

1) Σε ποιες ενέργειες έχει προβεί ο Δήμος Βύρωνα αναφορικά με την προωθούμενη από την Κυβέρνηση μεταφορά 9 Υπουργείων και 4 Ανεξάρτητων Αρχών στον χώρο της «ΠΥΡΚΑΛ», με δεδομένη και τη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο της 12-4-2021 και την έκδοση σχετικού ψηφίσματος (απόφαση 45/2021 ΔΣ); Στο παραπάνω ψήφισμα – μεταξύ άλλων – αναφέρεται: «Το δίκαιο και πάγιο αίτημα για μετατροπή του χώρου της «ΠΥΡΚΑΛ» σε χώρο πρασίνου, αναψυχής, αθλητισμού και πολιτισμού και για περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής δεν μπορεί να ικανοποιηθεί με βάση τις κυβερνητικές εξαγγελίες, που έρχονται σε ευθεία αντίθεση με ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Υμηττού, το εγκεκριμένο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Υμηττού (ΦΕΚ 1061Δ/17-9-1996) και την βούληση των πολιτών. Μας βρίσκει αντίθετους η ταυτόχρονη τσιμεντοποίηση περίπου 50 στρεμμάτων από τον χώρο αυτό με την ανέγερση νέων κτιριακών εγκαταστάσεων για την μεταστέγαση εκεί 9 Υπουργείων, του πρωθυπουργικού γραφείου και αρκετών εποπτευόμενων φορέων με περίπου 14.000 εργαζόμενους. Κάτι τέτοιο θα αλλοιώσει την φυσιογνωμία της περιοχής μετατρέποντας την από μία ήσυχη γειτονιά σε πολύβουο κέντρο και θα έχει δυσμενείς περιβαλλοντικές και κυκλοφοριακές συνέπειες τόσο για τον Δήμο Δάφνης-Υμηττού όσο και για τους όμορους Δήμους, μεταξύ των οποίων και ο Βύρωνας. Και όλα αυτά χωρίς να προϋπάρξει ουσιαστική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων και χωρίς να ερωτηθεί καν η τοπική κοινωνία και να ληφθεί υπόψη η βούλησή της.»

Προτείνουμε το θέμα να συζητηθεί στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ., με δεδομένο ότι έχει δημοσιοποιηθεί ήδη η σχετική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Έργου, η οποία σημειωτέον ουδεμία αναφορά κάνει στις επιπτώσεις που θα έχει το υπό εξέλιξη έργο στον Δήμο Βύρωνα! Η ανάγκη παρέμβασης του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και των αρμόδιων δημοτικών υπηρεσιών, τόσο προς το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών όσο και προς τους λοιπούς εμπλεκόμενους φορείς είναι ΑΜΕΣΗ και ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ. Επιπλέον, πρέπει άμεσα να προγραμματιστούν δράσεις ενημέρωσης των κατοίκων της πόλης μας για τα προωθούμενα κυβερνητικά σχέδια και τις δυσμενείς επιπτώσεις που αυτά θα έχουν για τη ζωή στην πόλη μας.

2) Στις 13/4/2022 καταθέσαμε αίτημα σύγκλισης Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ποιότητα ζωής στην πόλη μας, την διαφύλαξη της ελεύθερης και ανεμπόδιστης χρήσης του δημόσιου χώρου, τη συντήρηση και αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων». Πέρασαν πέντε μήνες και δεν έχει ακόμη συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο για να συζητήσει ένα τόσο σοβαρό θέμα. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε γιατί δεν έχει συγκληθεί μέχρι σήμερα το ΔΣ και πότε προγραμματίζετε την συζήτηση του εν λόγω θέματος.

3) Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την πορεία υλοποίησης του Έργου Ανάπλασης της Πλατείας Φατσέα. Πότε αναμένεται η ολοκλήρωση του έργου, ποιες εργασίες έχουν ολοκληρωθεί, ποιες υπολείπονται και ποιες οι αλλαγές από την αρχική μελέτη του Έργου.

4) Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την πορεία υλοποίησης του Έργου «ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΟΥ ΤΜΩΛΟΥ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΟΜΒΟΥ ΤΜΩΛΟΥ & ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΥΡΩΝΑ».

5) Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για τη συντήρηση και την καθαριότητα του κτηρίου του Ταπητουργείου, που αποτελεί ένα από τα λιγοστά εναπομείναντα ιστορικά κτήρια της πόλης μας.

6) Στο χώρο του παλιού Δημαρχείου θα στεγαστεί το Μουσείο Ιστορίας του Δήμου Βύρωνα. Μέχρι σήμερα δεν βλέπουμε να γίνεται καμία ενέργεια για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού έργου για την πόλη μας. Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για την σημερινή χρήση του παλιού Δημαρχείου, τα έργα συντήρησής του και το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του Μουσείου Ιστορίας Βύρωνα, ενόψει και των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:

Βασιλική Σάρολα, Κοσμάς Τσιάκαλος, Θανάσης Παπαδημητρίου

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.