Πυροβολισμοί στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Τραυματίστηκαν γυναίκα αστυνομικός και 30χρονος κακοποιός

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ανακοίνωση σχετικά με περιστατικό με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 30χρονου εξέδωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, μία 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση με κατσαβίδι από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συνολικά 22 συλλήψεις.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν και μία δόκιμη αστυφύλακας, η οποία εξετάζεται αν διατηρούσε σχέση με έναν από τους συλληφθέντες και έδινε πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας το πρωί της Τρίτης:

«Ευρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 6 το πρωί στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και ειδικότερα στην Φοιτητική Εστία, παρουσία Εισαγγελέα, σε συνδυασμό με τη διεξαγωγή ερευνών για εγκληματικές δραστηριότητες.

Η επιχείρηση διεξάγεται διότι η Φοιτητική Εστία, χρησιμοποιείται ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση (ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών) στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

Στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο αλλοδαπό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 6 ομάδες ΟΠΚΕ, 4 ομάδες της ΕΚΑΜ, ομάδες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών. Η επιχείρηση συνεχίζεται και με την ολοκλήρωσή της θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση».

Πηγή: egnomi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.