ΚΕΔΕ: Άφαντος ο νέος διαγωνισμός για τις μάσκες -“κουκούλες”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Άφαντος παραμένει ο νέος διαγωνισμός της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τις μάσκες -“κουκούλες”. Συγκεκριμένα, μετά το φιάσκο, για το οποίο οι συμμετέχοντες έριχναν την ευθύνη ο ένας στον άλλον και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε όλους:

  • Παρότι έχουν περάσει 10 μέρες & οι μαθητές 10- 15 ετών είναι χωρίς μάσκες.
  • Παρότι μετά τα 6,2 εκατ. ευρώ έχει δοθεί στην ΚΕΔΕ πρόσθετο κονδύλι 470.000 ευρώ. Δείτε ΕΔΩ την απόφαση.
  • Παρότι ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης στην από 18/9/2020 ενημέρωση είχε προαναγγείλει ότι: «Σε ό,τι αφορά στις μάσκες διαβιβάζονται οι διευκρινίσεις σήμερα στους αρμόδιους επί των προδιαγραφών για τις μάσκες. Οι μάσκες θα δοθούν κανονικά, όπως έχουμε πει, στους μαθητές όλων των σχολείων χωρίς κόστος για τους μαθητές, είναι δωρεάν οι μάσκες, και χωρίς κόστος για το Κράτος»:

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΚΕΔΕ, ο λόγος είναι ότι δεν έχει έρθει καμία διευκρίνιση για τις προδιαγραφές από την πλευρά Κοντοζαμάνη.
Υπενθυμίζεται ότι υφυπουργός Υγείας και πρόεδρος της ΚΕΔΕ είχαν έρθει σε πλήρη ρήξη. Με τον δεύτερο, μάλιστα, να στέλνει εξώδικο στον πρώτο!

Παράλληλα, στο ΔΣ της ΚΕΔΕ το κλίμα έχει επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο μετά τις καταγγελίες του ίδιου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για «στημένο» διαγωνισμό.
Όπως είπε Αλέξης Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη: «Δώσανε αυτές τις μάσκες που δεν έκαναν για τα προσωπάκια των παιδιών αλλά για αλεξίπτωτα. Τις δώσανε για να προλάβουν να κάνουν μπίζνες. Με εταιρεία που ασχολείται με μεταλλικές κατασκευές. Γιατί ο ιδιοκτήτης της έχει φιλική σχέση με τον πρωθυπουργό, δόθηκε με απευθείας ανάθεση».

Υπενθυμίζεται ότι, όπως έχει αποκαλύψει η aftodioikisi.gr, ο «γαλάζιος» α΄αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου:

  • Είχε αφήσει πρώτος υπονοούμενα για στημένο διαγωνισμό.
  • Είχε κατηγορήσει τον πρόεδρο Δ. Παπαστεργίου για υποτέλεια στην κυβέρνηση και τους υπουργούς.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.