Βύρωνας: Σύννεφα μαύρου πυκνού καπνού πάνω από την Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ Α.Ε)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η δημοτική Επιχείρηση αναμφίβολα διαχρονικά είναι ένα μαγαζί γωνία – όπως λένε πολλοί βυρωνιώτες/σσες- που πληρώνουν πανάκριβα της υπηρεσίες του κοιμητηριού.

Δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 90, ως Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ) με στόχο να απομακρυνθεί ο ιδιώτης από υπηρεσίες του κοιμητηριού όπως το κυλικείο, η κατασκευή μνημείων κ.λπ.

Στην πορεία επί δημαρχίας Ρογκάκου Νίκου που πολιτικά ανήκε στο ΚΚΕ, η επιχείρηση (ΔΕΑΔΒ) εκτοξεύτηκε και από 35-40 εργαζόμενους που απασχολούσε έφτασε να απασχολεί πάνω από 340. Με αυτόν τον τρόπο μέσω της ΔΕΑΔΒ “ξεπεράστηκε” το “εμπόδιο” του ΑΣΕΠ ως προς τον τρόπο πρόσληψής εργαζομένων προκειμένου να εξυπηρετήσει τα σχέδια της η τότε δημοτική αρχή.

Για να μπορέσει στη συνέχεια να σταθεί οικονομικά, οι εμπνευστές του σχεδίου αυτού μετέφεραν και εκχωρήσαν υπηρεσίες του κοιμητηρίου που παρείχε ο δήμος Βύρωνα στην επιχείρηση ΔΕΑΔΒ. Αυτά όλα άρχισαν να γίνονται από το καλοκαίρι του 1997 μέχρι τις δημοτικές εκλογές του 1998 και μπορούμε να ισχυριστούμε πως εξασφάλισαν ουσιαστικά και την επανεκλογή του κ. Νίκου Ρογκάκου, στηριζόμενου από το ΚΚΕ. Αναπτύχθηκε στη λογική του δήμου επιχείρηση με τους δημότες πελάτες ανοίγοντας αναψυκτήρια, ταβέρνες, μπαρ μέσα στα πάρκα. Μέχρι και το στέκι νεολαίας στο Ταπητουργείο, μετέτρεψαν σε παιχνιδούπολη για να εισπράττουν χρήματα. Εδώ και πολλά χρόνια ο ιστορικός αυτός χώρος ρημάζει. Βασικό γνώρισμα στη λειτουργεία της ΔΕΑΔΒ η κακοδιαχείριση.

Αποτέλεσμα της πολιτικής τους αυτής ήταν να πνιγεί στα χρέη η δημοτική επιχείρηση, να χρωστά πάνω από ένα δις δραχμές στο ΙΚΑ, να χρωστά σε προμηθευτές και να μην μπορεί να πληρώσει ούτε τους μισθούς των εργαζομένων. Υπήρξε σκληρή σύγκρουση του σωματείου των εργαζομένων την περίοδο αυτή με την δημοτική αρχή εξ αιτίας των αντιδραστικών αντεργατικών ρουσφετολογικών πολιτικών επιλογών της δημοτικής αρχής. Την δυσαρέσκεια που γεννούσε η πολιτική της δημοτικής αρχής Ρογκάκου επωφελήθηκε η παράταξη της δεξιάς με επικεφαλής τον νεαρό τότε Νίκο Χαρδαλιά και κέρδισε τις δημοτικές εκλογές του 2002.

Στη συνέχεια η δημοτική αρχή Χαρδαλιά, (Ν.Δ) με πολιτικές πρωτοβουλίες που αξιοποίησε, και κάτω από την ασφυκτική πίεση που ασκούσε το σωματείο, τα οικονομικά αδιέξοδα που είχε περιέλθει η επιχείρηση κατάφερε και ρύθμισε τα χρέη, μετέφερε εργαζόμενους στο Δήμο και σε άλλους φορείς του δημοσίου με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, αξιοποιώντας κυβερνητικές νομοθετικές πρωτοβουλίες  για τις δημοτικές επιχειρήσεις.

Το 2014 δημιουργήθηκε η σημερινή «Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Βύρωνα ΑΕ ΟΤΑ -ΔΕΑΔΒ ΑΕ – με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Το σωματείο εργαζομένων στο Δήμο Βύρωνα αντιδρούσε στη δημιουργία της ΔΕΑΔΒ Α.Ε  και πρότεινε να μην δημιουργηθεί επιχείρηση και όλες οι υπηρεσίες του δημοτικού κοιμητηριού να περάσουν στο δήμο.

Στην επιχείρηση ΔΕΑΔΒ Α.Ε μεταφέρθηκαν και λειτουργούν μέχρι σήμερα υπηρεσίες όπως :

-Κυλικείο για τέλεση εκδηλώσεων σε κηδείες και μνημόσυνα.

-Ανθοπωλείο για πώληση στεφανιών, στολισμό εκκλησίας για κηδείες και μνημόσυνα, πωλήσεις ανθέων, κεριών και συναφών ειδών.

-Τμήμα κατασκευής μαρμάρινων μνημείων.

-Τμήμα παροχής υπηρεσιών εντός του Δημοτικού Κοιμητηρίου (αφή κανδηλιών, καθαριότητα μνημείων κλπ).

Στη λειτουργία της δεν σταμάτησαν όμως οι γνωστές πολιτικές πρακτικές του «δήμαρχου εργοδότη», όπως να απασχολούν εργαζόμενους ανασφάλιστους, “εξστραντζίδες”, να μην βάζουν τα νόμιμα ένσημα κ.λπ., να λειτουργούν έχοντας «ευελιξία» στις κινήσεις και αποφάσεις τους.

Η αντεργατική πολίτικη Χαρδαλιά, οδηγούσε όχι μόνο σε κινητοποιήσεις το σωματείο εργαζομένων, αλλά και εργαζόμενους να καταφεύγουν στα δικαστήρια και να δικαιώνονται για τις παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας σε βάρος τους. Και η επιχείρηση φυσικά να υποχρεώνεται να καταβάλει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Χρήματα που βγαίνουν από το ταμείο μιας δημοτικής επιχείρησης και όχι από την τσέπη αυτών που ασκούσαν αντεργατικές και παράνομες πολιτικές.

Από το 2015 η ΔΕΑΔΒ Α.Ε διασχίζει την τρίτη εποχή της με δημοτική αρχή ΣΥΡΙΖΑ και διοίκηση ορισμένη από το δημοτικό συμβούλιο, με πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο τον κ. Βασίλη Πάγκαλό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα αυτά τα χρόνια η ΔΕΑΔΒ Α.Ε. συνεχίζει όπως και πριν να παρέχει πανάκριβες υπηρεσίες στο κοιμητήριο (αφή κονδυλίων, ανθοπωλείο, κυλικείο, μνημόσυνα), να λειτουργεί -όπως λέγεται- ως «μονοπώλιο» και να κατασκευάζει μνημεία.

Στα σχέδια των σημερινών διοικούντων της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. ήταν και είναι να δραστηριοποιηθεί στην εκμετάλλευση χώρων στάθμευσης και αναψυκτηρίων – κυλικείων, στην παροχή υπηρεσιών διαφήμισης για προϊόντα και υπηρεσίες, στην παροχή υπηρεσιών σχετικών με εναλλακτικές μορφές ενταφιασμού και διαδικασία αποστέωσης ή καύσης, στη διοργάνωση πολιτιστικών, ψυχαγωγικών και κοινωνικών εκδηλώσεων και εμπορικών εκθέσεων, στην εκμετάλλευση χώρων εστιάσεως, στην έκδοση εφημερίδων, περιοδικών και γενικά στην έκδοση κάθε είδους εντύπου και στην εκτέλεση κάθε εργασίας που έχει σχέση με την ευρύτερη μόρφωση των δημοτών και πολιτών. Όλα αυτά βέβαια έχουν παραμείνει στα χαρτιά ως σχέδια και ευτυχώς για τους πολίτες.

Τα προηγούμενα χρόνια η διοίκηση και ο πρόεδρος της επιχείρησης είχαν την φαεινή ιδέα να οργανώνουν το Φεστιβάλ μπύρας στο θέατρο των Βράχων.

Η  ΔΕΑΔΒ Α.Ε, μετά την επιτυχία που γνώρισε το Φεστιβάλ Μπύρας του 2018, προϊόν της συνεργασίας της με το Athens Beer Festival, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά υπό την αιγίδα του δήμου Βύρωνα τo 4o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΙΡΑΣ, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις ημέρες διεξαγωγής του ανέφεραν σε ανακοίνωση. Γρηγορά όμως εγκατέλειψαν τη φαεινή ιδέα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ γιατί το «πείραμα της ανάπτυξης τους» δεν έπιασε, δεν απέδωσε αυτά που ανέμεναν.

Η  σημερινή διοίκηση της επιχείρησης ακολούθησε και συνεχίζει τα βήματα των προκατόχων της, απασχόλησε εργαζόμενους παραβιάζοντας την εργατική νομοθεσία, σύμφωνα με καταγγελίες του σωματείου εργαζομένων, κινείται με «ευελιξια» και υπάρχουν πολλά ερωτήματα για την λειτουργία της.

Ο πρόεδρος της επιχείρησης δεν δέχθηκε να συμμετέχουν έστω, ως παρατηρητές εκπρόσωποι όλων των δημοτικών παρατάξεων στο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΑΔΒ. Τυχαία;

Η επιχείρηση ΔΕΑΔΒ Α.Ε. οφείλει να παρουσιάζει ισολογισμό – απολογισμό στο δημοτικό συμβούλιο (μέτοχο), για τα πεπραγμένα της, γίνεται όμως αυτό στη περίπτωση της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. όλα αυτά τα χρόνια;

Εγκρίνονται τα πεπραγμένα κάθε έτους και από ποιον; Τα κέρδη της ΔΕΑΔΒ Α.Ε πρέπει να διατίθενται στο δήμο και να αξιοποιούνται προς όφελος της κοινωνίας. Υπήρξαν κέρδη τα τελευταία 6-7 χρόνια και αν ναι που διατέθηκαν τα χρήματα αυτά, και με ποια απόφαση;

Εδώ και αρκετό καιρό -άγνωστο πόσο- η δημοτική επιχείρηση καλείται να καταβάλει χρήματα πάνω από 200.000 ευρώ σε εργαζόμενο που δικαιώθηκε από το δικαστήριο για εργατική διαφορά από την εποχή της διοίκησης Χαρδαλιά, σύμφωνα με ενημέρωση του προέδρου της σε επικεφαλής των παρατάξεων. Πληροφορίες λένε ότι αναμένονται και άλλες αποφάσεις δικαστηρίων που θα δικαιώνουν εργαζόμενους και θα πρέπει να πληρωθούν πάρα πολλά χρήματα.

Όλα αυτά διαμορφώνουν μαύρα σύννεφα στη λειτουργία της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. Μιας επιχείρησης που πολλά χρόνια, αξιοποιείται για τους πολιτικούς σχεδιασμούς των δημοτικών αρχών και των ανθρώπων που την διοικούν, πολλές φορές δίχως διαφάνεια, με εκ περιφοράς συνεδριάσεις του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. και με την πρακτική ενός «ανδρός αρχή».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Δημοτική Επιχείρηση λειτουργούσε και συνεχίζει να λειτουργεί και σήμερα η ΔΕΑΔΒ Α.Ε χωρίς κοινωνικό χαρακτήρα, μακριά από το να εξυπηρετεί τις ανάγκες των πολίτων. Εμπορεύεται τον πόνο των ανθρώπων αξιοποιώντας το κοιμητήριο. Είναι μια «πλαστελίνη» στα χέρια των δημοτικών αρχόντων.

Οι υπηρεσίες του κοιμητηρίου θα πρέπει να λειτουργούν  με δημόσιο κοινωνικό χαρακτήρα, χωρίς το στοιχείο της επιχειρηματικότητας και κερδοφορίας, ως υπηρεσία του Δήμου και όχι ως επιχείρηση.

Αλλά κάτι τέτοιο δεν το θέλουν οι δημοτικοί άρχοντες. Όπως δεν θέλουν μαζί με την εκκλησία και τη καύση, παρά τα όσα ορισμένοι δηλώνουν. Γιατί άραγε δεν προχωρά στη δημιουργία δημόσιου αποτεφρωτηρίου σεβόμενη την επιθυμία συμπολιτών μας, η σημερινή δημοτική αρχή ΣΥΡΙΖΑ;

Θέλουν την ΔΕΑΔΒ Α.Ε. να την χειρίζονται ως «πλαστελίνη» τα χέρια τους, να ελέγχονται όσο το δυνατό λιγότερο έως καθόλου, να διορίζουν τους ανθρώπους τους, να παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία, να έχουν διάφορες όπως συνηθίζουν να λένε “ευελιξίες”.

Ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΒ Α.Ε κ. Πάγκαλος κάλεσε πριν μερικές ημέρες τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων να τους ενημερώσει, όπως ο ίδιος ανέφερε, για τις δικαστικές αποφάσεις που είναι σε εξέλιξη σε βάρος της επιχείρησης και μπορεί να αφορούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Γιατί άραγε τους ενημερώνει τώρα ο κ. πρόεδρος; Δεν ήξερε ότι υπάρχουν αγωγές και καταγγελίες στο ΙΚΑ, κυρίως πρώην υπαλλήλων που διεκδικούν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και αφορούν το διάστημα της δημαρχίας του κ. Χαρδαλιά;

Πότε έμαθε για τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν εργαζομένους;

Το γνώριζαν τα άλλα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΒ Α.Ε., ή όχι;

Τί επιδιώκει, ο κ. Πρόεδρος; Μήπως έρχονται- εξελίσσονται δύσκολες ημέρες για την ΔΕΑΔΒ Α.Ε και τώρα  ο κ. Πρόεδρος επιδιώκει τη σιωπή και την συναίνεση των δημοτικών παρατάξεων;

Για να δούμε, θα πληροφορηθούν οι βυρωνιώτες/σες τα όσα συμβαίνουν στη λειτουργία της ΔΕΑΔΒ Α.Ε.;

Οι εξελίξεις του επόμενου διαστήματος θα έχουν ενδιαφέρον για το μέλλον της δημοτικής επιχείρησης.

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.