ΒΥΡΩΝΑΣ: Παραμένουν τα τεράστια προβλήματα στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα

Μόνο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα δεν μπορεί να ονομάζεται, έτσι όπως το κατάντησαν, μας έλεγε προ ημέρων κάτοικος της πόλης που ασχολείται με τον τοπικό αθλητισμό.

Μπορεί να ήταν κάποτε ένα στολίδι για τον αθλητισμό στο δήμο μας, σήμερα όμως μετά από την χρόνια αδιαφορία των τοπικών αρχόντων και ιδιαίτερα της εννιάχρονης δημοτικής αρχής Κατωπόδη, είναι ένα στάδιο, με ελάχιστους αθλητές και ομάδες, αφού προκαλούνται κατά την διάρκεια της προπόνησης πολλοί τραυματισμοί, κακώσεις κ.λπ., εξ αιτίας της άθλιας κατάστασης που έχουν περιέλθει οι αγωνιστικοί χώροι. 

Η απαράδεκτη κατάσταση δεν περιορίζεται στους αγωνιστικούς χώρους

Αθλητές αλλά και απλοί πολίτες που απολάμβαναν τη χαρά του άθλησης, έχουν πλέον εγκαταλείψει το δημοτικό στάδιο Βύρωνα, αναζητώντας άλλους χώρους, η αναγκάζονται και να σταματήσουν την άθληση.

Φωτό αρχείου από στάδιο Βύρωνα

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι αθλητές στίβου της ομάδας Γυμναστικός Σύλλογος «Νίκη Βύρωνα», που παίρνουν μέρος και στην εθνική στίβου, αναζητούν νέο χώρο γιατί δεν μπορούν πλέον να προπονούνται στο στάδιο αυτό.

Πιθανά ο νέος χώρος για προπόνηση να βρεθεί στο δήμο Ηλιούπολης και αυτό που απασχολεί τους αθλητές είναι το πήγαινε – έλα. Γίνονται διάφορες παρεμβάσεις μήπως και την μετακίνηση των αθλητών την αναλάβει ο δήμος Βύρωνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα και η απαράδεκτη κατάσταση που βρίσκονται οι αγωνιστικοί χώροι (στίβου και χλοοτάπητα), ώστε να μην μπορούν να γίνονται προπονήσεις αθλητών, έφτασε και στο ΣΕΓΑΣ που καλείται να πάρει θέση. Ενώ χρήματα από την Περιφέρεια που προορίζονταν για το στάδιο Βύρωνα ακόμη «λιμνάζουν».

Ο δήμος Βύρωνα με ανακοίνωσή του 13/7/2022, ένα χρόνο πριν, ενημέρωνε ότι οι Τεχνικές Υπηρεσίες του δήμου ολοκλήρωσαν τη μελέτη ανακατασκευής του αγωνιστικού χώρου (στίβου και χλοοτάπητα) του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα. Το έργο, συνολικού ύψους 1.650.000 ευρώ, προβλέπει την αντικατάσταση του ταρτάν του στίβου αλλά και του χλοοτάπητα του γηπέδου και έχει κατατεθεί στην Περιφέρεια για έγκριση και χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με το δήμο Βύρωνα οι παρεμβάσεις αυτές αποτελούν την 1η φάση εκσυγχρονισμού του Δημοτικού Σταδίου Βύρωνα. Θα ακολουθήσει και 2η φάση εργασιών, η οποία προβλέπει των εκσυγχρονισμό των κερκίδων.

Βρισκόμαστε ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του δήμου και δεν έχει γινεί τίποτα στο Δημοτικά Στάδιο Βύρωνα. Δεν αποκλείεται στο διάστημα μέχρι τις δημοτικές εκλογές να βάλουν κάποια ταμπέλα “Προσεχώς Έργα

Υ.Γ. Αξίζει να διαβάσετε το δημοσίευμα του ιστολογίου «Βύρωνας η πόλη μας» για την κατάσταση που έχει περιέλθει το στάδιο Βύρωνα: Σε εξαθλίωση το Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα”

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.