Βύρωνας: Ασυνείδητος εγκατέλειψε νεογέννητα κουταβάκια, έκκληση για πληροφορίες

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Έξι νεογέννητα κουτάβια, βρέθηκαν χθες σε κούτα στην πλατεία της Ανάληψης, τα οποία εγκατέλειψε κάποια συμπολίτισσα. Τα κουτάβια είναι με κλειστά μάτια και χρειάζονται συνεχή φροντίδα για να έχουν πιθανότητες να επιβιώσουν. Προσωρινά φιλοξενούνται στο χώρο της αστικής πανίδας του Δήμου Βύρωνα.

Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον/α είδε οτιδήποτε που μπορεί να οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη να επικοινωνήσει είτε με τον Δήμο είτε με το Αστυνομικό Τμήμα. Η εγκατάλειψη νεογέννητων ζώων είναι κακούργημα και τιμωρείται με βαριές ποινές φυλάκισης και προστίμων.

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να φροντίσουν για την στείρωση του ζώου τους. Γιατί να στειρώσω το ζώο μου; :: Δήμος Βύρωνα (dimosbyrona.gr)

Τέλος απευθύνουμε έκκληση σε όσους μπορούν να αναλάβουν τη φροντίδα κάποιου/κάποιων από τα κουτάβια έστω και για λίγες ημέρες μέχρι να είναι σε θέση να τρώνε μόνα τους ή αν θέλουν να υιοθετήσουν κάποιο να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αστικής Πανίδας Δήμου Βύρωνα, τηλ. 210-7608374, e-mail: papaioannou@dimosbyrona.gr

Όσοι θέλετε να ενημερώνεστε για τις δράσεις μας επισκεφθείτε μας στην ιστοσελίδα του Δήμου ή στη σελίδα μας στο fb . Αδέσποτα Δήμου Βύρωνα

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.