ΑΡ.ΠΑ.-ΡΕΚ: Εμού θανόντος, γαία πυρί μιχθήτω

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Εμού θανόντος, γαία πυρί μιχθήτω

(Ή πως πέφτει και το όποιο προσωπείο δημοκρατικότητας)

Η απερχόμενη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα, συνεχίζει τον αντιδημοκρατικό της κατήφορο ακόμα και λίγο πριν την αποχώρησή της.

Τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου αντιμετωπίσαμε  ένα πρωτοφανές γεγονός στα χρονικά του Δήμου: Την αποχώρηση σύσσωμης της παράταξης της δημοτικής αρχής, πριν τελειώσει η διαδικασία του δημοτικού συμβουλίου. Με στόχο και αποτέλεσμα, να μη συζητηθούν κρίσιμα θέματα για τα οποία η δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί νωρίτερα ότι θα συζητούνταν.

Τα θέματα αυτά αφορούσαν την ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου, την οποία ζητήσαμε επανειλημμένα και (για μια ακόμα φορά) με αίτημά μας στις 20 Οκτωβρίου σχετικά με:

Α. Τη νομική προσφυγή του Δήμου για τις οικοδομικές εργασίες στο στρατόπεδο Σακέτα,

Β. Τη νομική προσφυγή για τις εργολαβίες οδοποιίας της περιόδου 2011-13, η οποία θα υλοποιούσε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και

Γ.  Τη νομική προσβολή της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την ΠΥΡΚΑΛ, προσφυγή η οποία επίσης που θα υλοποιούσε απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Η δημοτική αρχή έχει ευθύνες για καθυστέρηση, αμέλεια, ολιγωρία ή και παραπλάνηση με ψευδή στοιχεία, όταν ισχυρίζεται είτε ότι έχουν γίνει αυτές οι ενέργειες (αλλά δεν παρουσιάζει τα σχετικά έγγραφα), είτε ότι δεν έχει προλάβει να ενημερώσει τη δικηγόρο του δήμου, είτε ότι δεν την βρίσκει. Και ταυτόχρονα είχε δηλώσει πως δεχόταν να συζητηθεί η εξαγγελία κατασκευής νεκροταφείου της Ηλιούπολης στον δασικό χώρο του στρατοπέδου Σακέτα, μετά από αίτημά μας στις 27 Οκτωβρίου.

Πρόσχημα για την αποχώρησή της ήταν ότι είχαν αποχωρήσει οι σύμβουλοι των παρατάξεων της Νέας Δημοκρατίας, Μπαντή και Γώγου, γεγονός όχι σπάνιο και σίγουρα κατακριτέο. Σε όλες τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δυστυχώς, όλα αυτά τα χρόνια το δημοτικό συμβούλιο φυλλορροεί. Η δημοτική αρχή όμως όχι μόνο δεν διέκοπτε τις συνεδριάσεις, αλλά εκμεταλλευόταν το γεγονός, για να παίρνει κρίσιμες αποφάσεις επικαλούμενη την πλειοψηφία μεταξύ των εναπομεινόντων. Αυτή τη φορά δήλωσε ότι αποχωρεί «επειδή αυτό δεν είναι συμβούλιο. Ας  φύγουμε και μεις μια φορά»!

Τι άλλαξε αυτή τη φορά;

Τα θέματα που αναμενόταν να συζητηθούν είναι σοβαρά, ζητούν απαντήσεις και απαιτούν ενέργειες από καιρό. Έχουν τεθεί έγκαιρα (και προφορικά και γραπτά) από τους δύο δημοτικούς συμβούλους μας, αλλά (αντιδημοκρατικά και αυταρχικά) δεν συζητιόνταν. Πάνω από δύο χρόνια ζητάμε να μας δείξουν τη μήνυση που έπρεπε να έχει καταθέσει ο Δήμος για τις παράνομες  οικοδομικές εργασίες στην Α΄ Ζώνη Προστασίας του Υμηττού. Δεκατρείς μήνες ζητάμε να μας δείξουν το σχέδιο νομικής προσβολής της ΣΜΠΕ για την ΠΥΡΚΑΛ, για τον χώρο της οποίας ετοιμάζεται «υπουργούπολη», με την οποία θα επιβαρυνθεί κυκλοφοριακά και περιβαλλοντικά και ο Βύρωνας. Από τον Απρίλιο του 2023, στο πλαίσιο της υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος, ζητάμε να μας δείξουν την αγωγή εναντίον της εταιρείας που έκανε τις εργασίες οδοποιίας την περίοδο 2011-13. Ζητήσαμε επίσης να πάρουμε απόφαση κατά της εξαγγελίας δημιουργίας νεκροταφείου του δήμου Ηλιούπολης στη δασική έκταση του Υμηττού και συγκεκριμένα στο τμήμα του Βύρωνα.

Εύλογα κάποιος μπορεί να υποθέσει ότι η αποχώρηση της δημοτικής αρχής ήταν σχεδιασμένη από την έναρξη του συμβουλίου, όταν (για πρώτη φορά χωρίς κωλυσιεργία!) δήλωσε ότι δέχεται να συζητηθούν τα θέματα αυτά στο τέλος της συνεδρίασης. Ομολογουμένως νοιώσαμε ευχάριστη έκπληξη από αυτή τη διαφαινόμενη αλλαγή της αλαζονικής και παράνομης συμπεριφοράς που επεδείκνυε τα τελευταία εννέα  χρόνια η απερχόμενη δημοτική αρχή. Υποθέσαμε ότι, έστω και την τελευταία στιγμή, ήθελε εξωραΐσει την εικόνα της και να επανορθώσει εφαρμόζοντας τα προβλεπόμενα στα τελευταία δημοτικά συμβούλια. Γι’ αυτό και εχθές δεν επιμείναμε στην επικύρωση της διαδικασίας αυτής με ψηφοφορία, αφού διαβεβαίωνε ότι θα γίνει συζήτηση στο τέλος.

Όταν όμως ξεκίνησε η συζήτηση για τα έκτακτα θέματα, με ζητήματα τα οποία είχε φέρει συλλογικότητα κατοίκων, και χωρίς να γίνει το παραμικρό επεισόδιο, σύσσωμη η δημοτική αρχή αποχώρησε, υλοποιώντας προφανώς μια προσχεδιασμένη τακτική. Για άλλη μια φορά με τη μέθοδο της εξαπάτησης συνέχισε να απαξιώνει το δημοτικό συμβούλιο. Από αυτή την τακτική, οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι εργολάβοι, τα συμφέροντα των οποίων η απερχόμενη δημοτική αρχή τα υπεράσπισε μια χαρά. Και χαμένοι είναι οι κάτοικοι της πόλης, το περιβάλλον και το δημόσιο συμφέρον.

Δείτε στο σχετικό βίντεο της συνεδρίασης τις διαβεβαιώσεις ότι τα θέματα θα συζητηθούν (στο 2’.50’’ και το 5’.18’’) και την αποχώρηση (στο 1h.48’.49’’).

Για μια ακόμα φορά το δημοτικό συμβούλιο έμεινε  χωρίς ενημέρωση, η δημοτική αρχή συνέχισε την τακτική της κοροϊδίας, την πολιτική της μη εφαρμογής των αποφάσεων του δημοτικού συμβουλίου και της μη ενημέρωσης του δημοτικού συμβουλίου. Συνέχισε, με άλλα λόγια, την αντιδημοκρατική και αυταρχική συμπεριφορά, συνέχισε να περιφρονεί  το δημοτικό συμβούλιο και να λειτουργεί ως αλαζονικός ηγεμόνας σε βάρος των συμφερόντων των πολιτών και της ζωής της πόλης μας.

“Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του”.

Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα – Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα – Συνεργαζόμενες-οι, Αγωνιστική Εκλογική Συμπόρευση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.