Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει ο ανήσυχος Βυρωνιώτης Ανδρέας Λεκατσάς

Ευρισκόμενοι στο τέλος της δεύτερης θητείας της δημοτικής αρχής Κατωπόδη, η πόλη βρίσκεται στην αρχή μιας μακράς προεκλογικής περιόδου διάρκειας πλέον του ενός έτους. Έχουμε μπροστά μας εθνικές, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές, όλες πια με έναν ΕΥΚΡΙΝΕΣΤΑΤΟ ορίζοντα, πράγμα που από μόνο του πυροδοτεί ζυμώσεις και σενάρια επί χάρτου για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Παρακολουθώντας τους μονότονους μονολόγους, την έλλειψη διαλόγου και τα αλληλοσυγκρουόμενα μηνύματα διεκδικητών και πολυποίκιλων σχολιαστών, ο σκεπτόμενος πολίτης αντιλαμβάνεται ότι το κλίμα της εποχής μας κινείται κάπου ανάμεσα στη δυσαρέσκεια και την απόγνωση.

Καθώς όλοι θα ζυγίζουμε τις επιλογές μας τους επόμενους μήνες, καλό θα ήταν να θυμόμαστε το παρελθόν, να ζυγίζουμε το μέλλον και να εκφραζόμαστε υπεύθυνα, επιδεικνύοντας ώριμες συμπεριφορές. Είναι νωπές οι μνήμες των μπαχαλάκηδων και των κάθε λογής άκρων που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κόσμου που διψούσε για εκδίκηση. Είδαμε όμως, επίσης, που μας οδήγησαν αυτές οι επιλογές.

Αν εξαιρέσουμε τα άκρα, τις Κασσάνδρες, τους λαϊκιστές, και κάποιους γραφικούς που βαδίζουν στα όρια της λογικής και του παραλογισμού, κατά την γνώμη μου υπάρχει αρκετό δυναμικό να στηρίξει μια νέα πλειοψηφία στον δήμο Βύρωνα. Ένα δυναμικό που κινείται σε συναφείς πολιτικούς χώρους, που μπορεί να στηρίξει την πρόοδο και τις μεταρρυθμίσεις για την πόλη μας.

Αυτό που επιθυμώ να επισημάνω για ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ προς όλες τις υγιείς φωνές του Βύρωνά μας, είναι ότι πρέπει επιτέλους να μάθουμε να κάνουμε ΔΙΑΛΟΓΟ. ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ. Καλή επάνοδο στις εστίες μας, εδώ θα είμαστε, παρόντες όπου χρειάζεται για την πρόοδο και την ενότητα.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.