Δημοτική Βιβλιοθήκη Βύρωνα: Θαμμένη στα αζήτητα!

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Γιώργου Λέλου – Γραμματέα Δημοτικού Συμβουλίου δήμου Βύρωνα

Με διάφορες προφάσεις ένα τόσο σημαντικό κομμάτι του πολιτισμού και της κοινωνικής δραστηριότητας είναι θαμμένο σε μια αποθήκη!

Ο ρόλος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης σε μια τοπική κοινωνία είναι να αποτελεί όχι μόνο μια κιβωτό γνώσης, αλλά ταυτόχρονα να αποτελεί ένα χώρο κοινωνικής δράσης, έναν παράγοντας κοινωνικής συνοχής και πολιτιστικής προόδου.

Σύμφωνα με το μανιφέστο της Unesco (1994) για τις δημοτικές βιβλιοθήκες, η δημοτική βιβλιοθήκη είναι το τοπικό κέντρο πληροφόρησης. Είναι η τοπική πύλη που παρέχει τις βασικές προϋποθέσεις για την δια βίου εκπαίδευση, την ανεξάρτητη λήψη αποφάσεων και την πολιτιστική εξέλιξη του ατόμου και κοινωνικών ομάδων. Η βιβλιοθήκη λειτουργεί ως μορφωτικό, πνευματικό, εκπολιτιστικό και ψυχαγωγικό κέντρο. Με το να θέτει το πλούσιο υλικό της και τις υπηρεσίες τη δωρεάν στη διάθεση του κάθε πολίτη, τον βοηθά αν συμμετέχει ισότιμα στο δικαίωμα της μόρφωσης, της πληροφόρησης, και της αισθητικής καλλιέργειας. Μπορεί έτσι πράγματι να καταστεί τα τοπικό κέντρο της παιδείας, του πολιτισμού και της ανύψωσης του πνευματικού επιπέδου της κοινωνίας γενικότερα.

Πολύ περισσότερο λοιπόν, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας, με τις αντοχές της κοινωνίας να δοκιμάζονται σκληρά τουλάχιστον για μια δεκαετία τώρα και με τον κίνδυνο του κοινωνικού και οικονομικού αποκλεισμού να έχει αυξηθεί για διευρυμένα τμήματα της κοινωνίας, μια δημοτική βιβλιοθήκη οφείλει να υπάρχει, να λειτουργεί, να είναι προσβάσιμη σε όλους και να υπηρετεί τους παραπάνω σκοπούς. Αλλά και στο πλαίσιο της νέας ψηφιακής εποχής, να αποτελέσει αρωγό στην προώθηση και ολοκλήρωση της Κοινωνίας των Πληροφοριών σε τοπικό επίπεδο.

Στο Δήμο μας δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή Κατωπόδη, όχι μόνο δεν έχει στηρίξει τη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, αλλά θα λέγαμε ότι την έχει θάψει κιόλας… όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά!

Εδώ και οκτώ περίπου χρόνια, η Δημοτική Βιβλιοθήκη βρίσκεται θαμμένη σε μια αποθήκη παρκινγκ στην Πλατεία Νικολαϊδη στον Καρέα. Κατά καιρούς έχουν ακουστεί από τη Δημοτική Αρχή διάφορες «προτάσεις», όπως για παράδειγμα, μέρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης να συστεγαστεί με το Μουσείο στο Παλιό Δημαρχείο. Τρελό και ανεφάρμοστο, στο πλαίσιο των γνωστών τακτικών του Δημάρχου να παρουσιάσει «δήθεν λύσεις» – χωρίς αντίκρισμα ουσιαστικά- προκειμένου να αμβλύνει ευκαιριακά τις όποιες αντιδράσεις.

Οι όποιες δικαιολογίες τύπου αδυναμία εύρεσης χώρου στέγασης ή έλλειψης προσωπικού, είναι επιεικώς απαράδεκτες μπροστά στην τεράστια κοινωνική ευθύνη που έχει η σημερινή Δημοτική Αρχή να λειτουργήσει επιτέλους τη Δημοτική Βιβλιοθήκη με τρόπο σύγχρονο και εναρμονισμένο με τις ανάγκες των Δημοτών.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.