Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, καταδικάζει την καταστολή και την τρομοκρατία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα αναφέρει:

Το Δ.Σ. του Σωματείου εργαζομένων Δήμου Βύρωνα, κατόπιν ενημέρωσης από ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΒΥΡΩΝΑ καταδικάζει την προσπάθεια της Αστυνομίας να εμποδίσει την ανάρτηση πανό , από μέλη της παραπάνω παράταξης, με διεκδικητικό περιεχόμενο για τοπικά ζητήματα.

Στη συνεχεία  τους προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βύρωνα και αφού εξέτασαν επιστάμενα το περιεχόμενο των πανό που βρήκαν, τα φωτογράφησαν και στη συνεχεία τους απείλησαν με αυτόφωρο!

Αφέθηκαν ελεύθεροι μετά και από παρέμβαση μελών της ανωτέρω παράταξης, μελών και δημοτικών σύμβουλων και άλλων δημοτικών παρατάξεων αλλά και κατοίκων.

Αντί λοιπόν η ΕΛ.ΑΣ και η κυβέρνηση να στρέφουν τη δράση τους για την πάταξη της εγκληματικότητας κάθε μορφής, εντείνουν την καταστολή και την τρομοκρατία σε οποίον αγωνίζεται ενάντια στην πολιτική που καταστρέφει τη ζωή μας ,σε όποιον σηκώνει κεφάλι, για την υπεράσπιση των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων μας.

Δηλώνουμε ότι όσο και αν επιχειρεί η κυβέρνηση με την ένταση της καταστολής και της τρομοκρατίας να μας φοβίσει, όσο και αν προσπαθεί να βάλει εμπόδια στην πολιτική ,συνδικαλιστική και μαζική δράση θα φάει τα μούτρα της.

Μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο για να συνεχίσουμε πιο μαζικά, πιο αποφασιστικά την πάλη μας και τους αγώνες μας για την υπεράσπιση των κατακτήσεων και των δικαιωμάτων μας.

ΤΟ Δ.Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.