Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής: «Πολιτικός αμοραλισμός» ή «Αλαζονεία και έπαρση»;

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής αναφέρει:

Με μεγάλη «ανυπομονησία» αναμέναμε την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής για το Δημοτικό Συμβούλιο (ΔΣ) που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου. Την αναμέναμε όχι για να μας ενημερώσει για τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν στην πόλη, όπως οφείλει να κάνει, αλλά γιατί ήμασταν σίγουροι και σίγουρες πως, για μια ακόμα φορά, με δημόσια ανακοίνωσή της θα καθυβρίσει και θα μιλήσει με τον πιο απαξιωτικό τρόπο για τους υπόλοιπους 16 δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Με αίτημα πολιτών μπήκε ως πρώτο θέμα στο ΔΣ της 18ης Οκτωβρίου, η συζήτηση για την αλλαγή χρήσης του γηπέδου στην Δερβενακίων και η παραχώρησή του. Αυτό φυσικά ήρθε να προστεθεί στο θέμα με τίτλο «Συζήτηση για το περιεχόμενο των συμβάσεων παραχώρησης των δημόσιων αθλητικών χώρων της πόλης μας σε ιδιώτες», που ήδη είχαμε προτείνει όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ενταχθεί στην συνεδρίαση αυτή, λόγω της παραχώρησης του γηπέδου Μ.Κρητικόπουλος στην ΠΑΕ Κηφισία.

Φυσικά, ενώ η Δημοτική Αρχή γνώριζε τα θέματα του ΔΣ για ακόμα μια φορά δεν παρουσίασε εισηγητικά την θέση της για το πώς σχεδιάζει να επιλύσει το θέμα που είχε προκύψει. Αυτή η τακτική είναι πλέον γνώριμη. Τα τρία χρόνια που διοικούνείναι σχολιαστές των τοποθετήσεων των επικεφαλής και των δημοτικών συμβούλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης, με  αποτέλεσμα την συνεχόμενη ένταση στα ΔΣ. Σας προκαλούμε να αναρωτηθείτε πώς θα αντιδρούσατε εσείς όταν θα λέγατε μια πρόταση και έπειτα ερχόταν ο Δήμαρχος ή ο κάθε Αντιδήμαρχος και σας έλεγε «Τώρα τι να πούμε για αυτό που είπατε;» και να ξαναλέει αυτό που είπατε παραφρασμένα και διαστρεβλωμένα, δεν θα αντιδρούσατε; Φυσικά! Αυτό λοιπόν γίνεται σε κάθε ΔΣ και είναι επιλογή της Δημοτικής Αρχής. Δεν έχει να προβάλει κανένα θετικό από τη διοίκησή της και έχει επιλέξει επικοινωνιακά να χαράξει την πολιτική της καθυβρίζοντας και τσουβαλιάζονταςμε τον πιο αισχρό τρόπο όποιον και όποια αντιδρά και διαφωνεί με την άποψη της.

Έτσι λοιπόν και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στην συνεδρίαση του ΔΣ, βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές. Γίναμε μάρτυρες μιας συντονισμένης και οργανωμένης, κατά την άποψη μας, τακτικής με σχολιασμούς και ειρωνείες του Αντιδημάρχου Αθλητισμού και έπειτα του Δημάρχου που επιδίωκαν να δημιουργήσουν μια έκρυθμη κατάσταση με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης, αλλά και με τους πολίτες. Αυτή η κατάσταση προφανώς οξύνθηκε μπροστά στην αδιέξοδη προσπάθειά τους να υποστηρίξουν και να εκθέσουν τη «θέση» τους για το ζήτημα που δημιούργησαν οι ΙΔΙΟΙ στο γηπεδάκι της Δερβενακίων. Οξύνθηκε και είχε ως αποτέλεσμα την συντονισμένη αποχώρηση του Δημάρχου και των δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής, όταν ο Δήμαρχος πλέον άρχισε να γίνεται σχολιαστής και των σχολίων που γινόντουσαν από μερίδα πολιτών. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακούσουμε εκφράσεις πρωτάκουστες στα χρονικά των συνεδριάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων της πόλης μας και φυσικά να βλέπουμε ζωντανά να συγκρατούν τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο γιατί θέλανε να πάνε να «ζητήσουν το λόγο» από τους πολίτες με άλλες πρακτικές. Ευτυχώς το ΔΣ είχαν την δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μέσω του youtube και όσοι πολίτες είχαν το κουράγιο.

Ο σεβασμός στον θεσμό του ΔΣ λοιπόν πρέπει να αποδεικνύεται συνεχώς εμπράκτως. Ως εκλεγμένοι και εκλεγμένες από τον λαό της Καισαριανής είναι χρέος μας να υπερασπιζόμαστε το κύρος του. Να αντέχουμε στην κριτική του και να είμαστε έτοιμοι και έτοιμες να φέρουμε λύσεις, με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τους πολλούς.

Αντ’ αυτού η δημοτική αρχή Βοσκόπουλου έχει ως μοναδική στρατηγική την ένταση, την αντιπαράθεση και για άλλη μία φορά έδειξε ότι δεν πιστεύει στην λογική της απλής αναλογικής. Μέχρι σήμερα δεν έχει επιδείξει καμία προσπάθεια σεβασμού στην μέγιστη αξία της δημοκρατίας και της αναλογικότητας. Φέρνει τους πολίτες απέναντιστα αθλητικά σωματεία, χωρίς να διαβουλευτεί ανοικτά με κανέναν, όπως επιπλέον με εκβιαστικό τρόπο αποζητά από τα αθλητικά σωματεία να βγάλουν ανακοινώσεις που θα «διαφωνούν» με την απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ και με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις, γιατί αυτή δεν εξυπηρετεί τα δικά της συμφέροντα.

Αυτή είναι η λογική της διοίκησης Βοσκόπουλου.  Είναι η λογική με την οποία έχει το θράσος να βγάζει ανακοίνωση και να χαρακτηρίζει ως πραξικόπημα και εκτροπή την τήρηση της νομιμότητας από τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Μια δημοτική αρχή που θεωρεί ότι η «ετυμηγορία του λαού της Καισαριανής» δεν περιελάμβανε τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις. Τους διαφεύγει μάλλον ότι η σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου είναι αποτέλεσμα των εκλογικών επιλογών του λαού της πόλης μας και αυτοί επιλέχθηκαν από τους πολίτες να συμμετέχουν με οκτώ δημοτικούς συμβούλους στο ΔΣ της πόλης.

Αλλά και οι αποχωρήσεις δεν μπορεί να κρίνονται αλά καρτκαι όταν αποχωρεί η αντιπολίτευση να συνεχίζονται όλα μια χαρά, χωρίς να συμβαίνουν “πραξικοπήματα”!! Πρέπει, μάλλον, να  θυμίσουμε στη δημοτική αρχή, που έχει επιλεκτική μνήμη, πως υπήρξε ξανά συνεδρίαση του ΔΣ από το οποίο είχανε αποχωρήσει όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης, πλην της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανής και τότε συνεχίστηκε κανονικά το ΔΣ. Τότε τι ήτανε λοιπόν κύριοι και κυρίες της δημοτικής αρχής; “Πολιτικό πραξικόπημα ή πολιτική εκτροπή;”Ας ελπίσουμε λοιπόν, ότι θα ανακαλέσει, η δημοτική αρχήτους απαράδεκτους αυτούς χαρακτηρισμούς και θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, που επιβάλλουν τα μεγάλα και κρίσιμα θέματα της πόλης μας.

Και μέσα σ’ αυτήν την τοξικότητα, ούτε μια κουβέντα για την “ταμπακέρα”. Ποιο ήταν τέλος πάντων το θέμα για το οποίο έχουν αντιρρήσεις οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης; Το θέμα για το οποίο πολίτες της πόλης μας πραγματοποιούν συνελεύσεις, συλλέγουν υπογραφές, οργανώνουν επιτροπές και ασκούν το δημοκρατικό τους δικαίωμα να τοποθετούνται σε συνεδρίαση του ΔΣ; Ένα ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ, η αναβάθμιση του οποίου είχε ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, και για το οποίο ξανά και ξανά η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής έκανε παρεμβάσεις και έθετε ερωτήματα από την πρώτη στιγμή!! Γιατί από μπάσκετ η δημοτική αρχή θέλησε να το μετατρέψει σε 5Χ5; Γιατί δε μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν τη διαβεβαίωσή τους ότι θα διορθώσουν το «λάθος» όπως υποσχέθηκαν και υποστήριζαν; Γιατί η πόλη βούιζε για τις υποσχέσεις ότι θα φτιαχτεί γηπεδάκι ποδοσφαίρου που θα δοθεί σε συγκεκριμένο σύλλογο; Γιατί βρεθήκαμε όλοι και όλες προ τετελεσμένων; Γιατί ποτέ δεν ενημερώθηκαν οι κάτοικοι και δεν έγινε στοιχειώδης διαβούλευση;

Αντί απαντήσεων, και γνωρίζοντας ότι σε μια ψηφοφορία δε θα μπορούσε να περάσει τη θέλησή της η δημοτική αρχή, γιατί δεν είχε φροντίσει εκ των προτέρων να μπει σε  διαβούλευση και να συζητήσει το θέμα με όλες τις παρατάξεις αλλά και τους κατοίκους ανοικτά και δημόσια, η δημοτική αρχή προτίμησε να τινάξει στον αέρα τη διαδικασία και δημιουργώντας τεχνητή ένταση να αποχωρήσει γυρνώντας την πλάτη της στην πόλη. Δημιουργήθηκαν εντάσεις πράγματι. Εντάσεις που η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής καταδικάζει από όπου κι αν αυτές προέρχονται, με απαίτηση από τους αιρετούς ιδίως να σέβονται τους θεσμούς και να υπηρετούν με όλες τους τις δυνάμεις, την τήρηση και την προστασία τους.

Η θέση και η πρόταση της Συνεργασίας Πολιτών Καισαριανήςείναι ξεκάθαρη για τις παραχωρήσεις των δημόσιων αθλητικών χώρων της πόλης μας:

Ελεύθερη και απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών στους αθλητικούς χώρους στα πλαίσια του μαζικού αθλητισμού

Συνολική συζήτηση για την παραχώρηση αθλητικών χώρων στα σωματεία της πόλης μας, με ξεκάθαρα και διαφανή κριτήρια.

Πρέπει όλα τα σωματεία της πόλης να έχουν ώρες στους αθλητικούς χώρους για να αναπτύξουν τις ακαδημίες τους, αλλά και να στηριχθούν έμπρακτα οικονομικά από το Δήμο

Να σταματήσουν οι εν λευκώ και αδιαφανείς παραχωρήσεις των γηπέδων σε ιδιώτες, με πιο πρόσφατα παραδείγματα του Μ. Κρητικόπουλος και Γ. Μελισσηνός και μάλιστα με ευτελές αντίτιμο και χωρίς πραγματικό όφελος για τους πολίτες.

Θα πρέπει να γίνει σαφής ο ρόλος της ΚΕΔΗΚ στις αποφάσεις παραχώρησης των γηπέδων Μ. Κρητικόπουλος και Γ. Μελισσηνός και να δοθούν, όπως ζήτησε σύσσωμη η αντιπολίτευση, αναλυτικά οι όροι και οι προϋποθέσεις για αυτές. Δια περιφοράς και χωρίς προϋπολογισμό κόστους, αοριστίες και ασάφειες δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά.

Η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής δεν συμμετείχε και δεν θα συμμετάσχει σε τέτοιου είδους σκηνοθετημένες παραστάσεις.  Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε μέσω των θεσμικών οργάνων και μόνο, για την ορθότερη και δικαιότερη κατανομή του συνόλου των αθλητικών χώρων του Δήμου μας, έτσι ώστε στο τέλος της ημέρας να επιτευχθεί ο σκοπός της ύπαρξής τους, η όσο το δυνατόν καλύτερη άθληση των κατοίκων της πόλης.  Και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με συνδυασμό και ενίσχυση, τόσο του μαζικού όσο και του σωματειακού αθλητισμού.

Με αυτές τις θέσεις και αξίες οδηγό πορευτήκαμε και στο ΔΣ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022, με μόνο σκοπό την επίλυση των προβλημάτων και όχι με υπεκφυγές προεκλογικού χαρακτήρα. Και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε! Ο λαός της Καισαριανής είναι αυτός που θα μας κρίνει στο τέλος και εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε οτιδήποτε!

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.