Οικόπεδο νεράιδα. Ένα ακόμη “έγκλημα” της δημοτικής αρχής.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Γράφει ο Σωτήρης Παπαμιχαήλ.

Το κόστος της ανικανότητας της δημοτικής αρχής πρόκειται να πληρώσει, για άλλη μία φορά, ο Δήμος Βύρωνα και οι δημότες του.

Τη Δευτέρα 24/10 ο δήμαρχος κάλεσε τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων να τους ενημερώσει σχετικά με τις εξελίξεις στο οικόπεδο στη Νεράιδα.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο δήμαρχος και εκπρόσωποι των παρατάξεων Μαζί για το Βύρωνα, Δύναμη Ελπίδας, Πρωτοβουλία πολιτών Βύρωνα Αριστερή παρέμβαση και Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση.

Όπως φάνηκε δεν υπήρξε κάποια διαφωτιστική ενημέρωση, πέρα από την πρόθεση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην απαλλοτρίωση, κάτι που έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές χωρίς φυσικά να το κάνει. Όμως πέρα από τα λόγια και τα “ΘΑ” της ενημέρωσης, υπάρχουν νέα δεδομένα, τα οποία δεν είναι καθόλου καλά για τον δήμο Βύρωνα και εγείρουν πολλά ερωτηματικά για την υπόθεση αυτή. Για να μην κουράζω με λεπτομέρειες θα προχωρήσω στην ουσία χωρίς πολλά λόγια.

Από την εποχή Ρογκάκου ο δήμος είχε καταθέσει στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων 368 χιλιάδες ευρώ για την απαλλοτρίωση του οικοπέδου με στόχο να γίνει κοινόχρηστος χώρος – πλατεία. Από τότε πέρασαν περίπου 20 χρόνια χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα και η δημοτική αρχή πριν από ένα χρόνο αποφάσισε να πάρει τα χρήματα από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων και να τα εντάξει στον προϋπολογισμό του Δήμου, με στόχο να το αγοράσει με βάση την αντικειμενική αξία του η οποία ήταν πολύ χαμηλότερη και άγγιζε τις 280 χιλιάδες ευρώ, κάτι που ήταν φυσικά μία πολύ συμφέρουσα λύση για το δήμο.

Στην ενημέρωση λοιπόν που έγινε τη Δευτέρα η δημοτική αρχή ενημέρωσε ότι η νέα αντικειμενική αξία του ανέρχεται σε 450.000 ευρώ. Με απλά λόγια. Αυτό που κόστίζε το 2021 280 χιλιάδες ευρώ, σήμερα ένα χρόνο μετά, κοστίζει 450.000 ευρώ και ας μην ξεχνάμε ότι είχαμε στο ταμείο 368 χιλιάδες ευρώ, εδώ και 20 χρόνια, για αυτό ακριβώς το σκοπό.

Για να μην πω κάτι άλλο, πρόκειται για γκάφα ολκής. Στα οχτώ χρόνια της διοίκησης Κατωπόδη έχουμε ακούσει πολλές φορές διάφορες δικαιολογίες και διαβεβαιώσεις, όπως μην ανησυχείτε η υπόθεση βρίσκεται σε καλό δρόμο, έχουμε κάνει συναντήσεις με τους ιδιοκτήτες και θα το πετύχουμε με το μικρότερο δυνατό κόστος και λοιπά και λοιπά, για να φτάσουμε σήμερα να ζητά ο δήμαρχος τώρα να επιβαρυνθεί ο δήμος και οι δημότες με ακόμη 170.000 ευρώ περίπου, για να απαλλοτριώσουμε το οικόπεδο.

Τα ερωτήματα σε αυτή την υπόθεση είναι πάρα πολλά. Ποιος θα πληρώσει αυτό το παραπάνω κόστος; Αρκεί η έκφραση “γκάφα” για να καλύψει μία τέτοια διαχείριση; Πιστεύω πώς πέρα την ανικανότητα και την κακοδιαχείριση, αυτής της υπόθεσης βρίσκονται και οι επερχόμενες εκλογές.

Για να μη φανεί λοιπόν η αποτυχία τους και μία και όπως φαίνεται ξέρουν καλά το προεκλογικό παιχνίδι. Θα φτιάξουν ξανά, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, ένα ωραίο τόμο με το έργο που ΘΑ κάνουν, θα παρουσιάσουν κάθε συντήρηση που κάνανε, σε ήδη υπάρχοντα έργα, ως νέο μεγαλόπνοο έργο, ΘΑ ΘΑ ΘΑ και θα τσιμπήσουν τα ψηφαλάκια των “αφελών”.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.