Εγκαίνια Στάσης Βύρωνα, Άκης Κατωπόδης (6/7/2023)

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Την έναρξη της προεκλογικής περιόδου, για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές, πραγματοποίησε σήμερα, η Δημοτική Παράταξη Στάση Βύρωνα. Ο τωρινός και υποψήφιος Δήμαρχος, Άκης Κατωπόδης, υποδέχτηκε τους φίλους και τα στελέχη της Δημοτικής Παράταξης.

Πριν την έναρξη της ομιλίας του, είχαμε την ευκαιρία, να συζητήσουμε για ορισμένα θέματα. Το πλέον επίκαιρο, για αρκετά χρόνια, είναι η δικαστική διαμάχη, ιδιωτών, με τους Δήμους Βύρωνα και Δάφνης Υμηττού, για την ΔΗΜΟΣΙΑ έκταση, στα θέατρα Βράχων, τις Δημοτικές εγκαταστάσεις και τα Σχολεία. Όπως μας επιβεβαίωσε ο Δήμαρχος Κος Κατωπόδης, μετά από διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους Δήμους, με παρέμβαση της η σημερινή Κυβέρνηση προτίθεται, με νομοθετική ρύθμιση, να προχωρήσει σε απαλλοτρίωση του χώρου. Και μεταβίβαση στους όμορους Δήμους, χωρίς αντάλλαγμα, για τα 104 στρέμματα, με όλα τα υπάρχοντα κτίσματα, που φέρονται να έχουν δημόσιο και δασικό χαρακτήρα. Αλλά όχι για τα υπόλοιπα 52 στρέμματα, που αφορούν τον γειτονικό μας Δήμο, και αναφέρονται, σε χώρο στάθμευσης, ένα γήπεδο τένις και άλλο ένα χώρο γηπέδου.

Σε ερώτηση μας, στη συνέχεια, για τα εμφανιζόμενα χαμηλά ποσοστά ανακύκλωσης, ο Κος Δήμαρχος μας ανέφερε, ότι σε περίπου 130 σημεία / στάσεις ανακύκλωσης, με τους χαρακτηριστικούς κάδους, ανακυκλώνεται περίπου το 5% των συνολικών απορριμμάτων, στην Πόλη μας. Επίσης, με 150, περίπου, καφέ κάδους βιοαποβλήτων, που έχουν μοιραστεί, ανακυκλώνονται, τα προϊόντα, προ και μετά το φαγητό, όχι νωπά. Επίσης, υπάρχουν οι καφέ κάδοι, μόνο για φυτικά προϊόντα, κλαδιά, φύλλα ,και κλαδέματα, οι κάδοι ανακύκλωσής για είδη ρουχισμού / υφάσματα, όπως επίσης και οι κάδοι συλλογής, για τηγανέλαια,και εκείνοι για ηλεκτρικές συσκευές.

Το βέβαιο είναι, πως αυτές οι σημαντικές προσπάθειες του Δήμου μας, έχουν ανάγκη την συμμετοχή, ΟΛΩΝ μας, για να επιτύχουν και να αυξηθούν. Συζητήσαμε, την μικρή συμμετοχή, των δημοτών, σε αρκετές δράσεις ανακύκλωσης. Δυστυχώς….

Ξεκίνησε, λοιπόν, και επίσημα, η προεκλογική εκστρατεία της Παράταξης Στάση Βύρωνα, για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Συμπίπτουν, οι φετινές δημοτικές εκλογές, με την επερχόμενη επέτειο, των 100 χρόνων, από την δημιουργία του Δήμου Βύρωνα. Αναφέρθηκε ο Κος Κατωπόδης, στο επίμαχο θέμα, με τα θέατρα Βράχων και τις λοιπές δημοτικές εγκαταστάσεις. Ο αγώνας αυτός, τόνισε, ότι στέφτηκε με επιτυχία, μετά από την ενημέρωση της πολιτικής ηγεσίας και όλων των κομμάτων. Στη συνέχεια, έγινε αναφορά, στα έργα της παρούσας Δημοτικής Αρχής. Με την βελτίωση των κοινωνικών δομών, τον έλεγχο και την ανακαίνιση σχολείων, στο Δήμο μας, την ανάπλαση στα Προσφυγικά του Καρέα. Την ανακαίνιση στις πλατείες,  τα ήδη σε εξέλιξη έργα, όπως η ανάπλαση / επέκταση πεζοδρομίων. Εξήγγειλε, ο ομιλητής, νέες μελέτες ανάπλασης, σε πεζοδρόμια και σε 3 πλατείες, και το επόμενο σχέδιο του Δήμου, για  φωτισμό νέου τύπου με led λαμπτήρες.

Τόνισε, ο Κος Κατωπόδης, ότι, σας θέλουμε δίπλα μας, έχουμε πολλά να κάνουμε, μαζί.

Αναφέρθηκε, στην μελλοντική κατασκευή, του 4ου Δημοτικού σχολείου. Την οποία, άλλωστε, περιμένουν οι Δημότες, εδώ και 5 τουλάχιστον χρόνια….

Εξήγγειλε, ακόμα μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις, για αναπλάσεις στην Πόλη μας. Παρουσίασε του 40 νέους, και παλαιούς, υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους.

Μας ζήτησε, να τον βοηθήσουμε, για να κερδίσει η Στάση Βύρωνα, και την 3η της θητεία.

Ανανεώσαμε το ραντεβού μας, μέχρι τις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Βασίλης Παπαστεργιόπουλος.

(μέλος της Ένωσης Συντακτών Επαρχιακού Τύπου)

Δημοσιογράφος, ιστορικός, διεθνολόγος.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.