Διπλό self test: Η ένδειξη που δείχνει ότι κόλλησες ακόμα κι αν είσαι αρνητικός στον κορωνοϊό

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η πλειονότητα των χωρών (ανάμεσά τους και η Ελλάδα) έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα πρέπει να μάθει να ζει με τον κορωνοϊό. Τα μέτρα ανήκουν πια στο παρελθόν, το ίδιο και οι μάσκες, με αποτέλεσμα οι επιδημιολόγοι να κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου. Προειδοποιούν ότι τους επόμενους μήνες θα δούμε τη φωτιά του covid να αναζωπυρώνεται, την ίδια ώρα που η εποχική γρίπη θα χτυπάει επίσης τις ευπαθείς κυρίως ομάδες.

Τα καλά νέα είναι ότι ένα νέο όπλο στη φαρέτρα των επιστημόνων έρχεται να αναπτερώσει την ελπίδα για έγκαιρη διάγνωση, όχι μόνο των κρουσμάτων κορωνοϊού, αλλά και εκείνων της εποχικής γρίπης. Έφτασαν ήδη στην Ελλάδα τα διπλά σελφ τεστ, τα οποία βρίσκουν εάν νοσούμε από κορωνοϊό ή γρίπη Α και Β τύπου ή και από τις δύο νόσους ταυτόχρονα.

Τα τεστ γίνονται με τον ίδιο τρόπο αλλά είναι διπλά, δηλαδή βάζουμε μία σταγόνα υγρού για τον κορωνοϊό και μία για τη γρίπη.

Στην περίπτωση θετικού αποτελέσματος, στην πρώτη θυρίδα του κορωνοϊού θα εμφανιστεί μία κόκκινη γραμμή κάτω από το γράμμα Τ, ενώ στην περίπτωση της γρίπης, εάν είναι τύπου Β, η γραμμή θα εμφανιστεί στο συγκεκριμένο γράμμα και, εάν είναι τύπου Α, στο αντίστοιχο γράμμα.

Εν ολίγοις μπορεί κάποιος να κάνει το διπλό τεστ και το αποτέλεσμα να δείξει ότι είναι αρνητικός στον κορωνοϊό, αλλά θετικός στη γρίπη. Ή το αντίστροφο. Οι ειδικοί σημειώνουν ότι η αξιοπιστία τους είναι ίδια με εκείνη των απλών self test και προβλέπουν ότι σε λίγο καιρό θα κατακλύσουν την αγορά καθώς οι περισσότεροι θα τα προτιμούν.

Πηγή: menshouse.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.