Κορωνοϊός: Αυτή η μετάλλαξη θα επικρατήσει τον Χειμώνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κορωνοϊός: Η πιθανότητα εμφάνισης μιας νέας παραλλαγής του κορωνοϊού ενόψει του Χειμώνα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Οι ειδικοί είχαν επισημάνει ότι αναμένεται μια νέα παραλλαγή, η οποία ίσως επικρατήσει των ήδη υπαρχουσών.

Σύμφωνα με τον καθηγητή πνευμονολογίας και εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, μία νέα μετάλλαξη θα επικρατήσει στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες και αυτή είναι η BQ1.

Τα συμπτώματα της νέας μετάλλαξης

Πυρετός ή ρίγος

Βήχας

Δύσπνοια

Κόπωση

Μυικοί πόνοι

Πονοκέφαλος

Νέα απώλεια όσφρησης ή γεύσης

Ξηρός λαιμός

Καταρροή

Ναυτία ή εμετός

Διάρροια

Κοκτείλ κορωνοϊού με γρίπη

Αναφορικά με την έξαρση της γρίπης λόγω της εποχής, ο κ. Βασιλακόπουλος θεωρεί αναμενόμενο το κοκτέιλ κορονοϊού και άλλες ιώσεων που θα δημιουργηθεί αλλά δεν πρέπει να μας φοβίζει.

«Και γρίπη θα έχουμε φέτος και τις υπόλοιπες ιώσεις. Δεν είναι κάτι παράλογο αυτό, ούτε κάτι που πρέπει να μας φοβίζει. Το σχετικά αποστειρωμένο περιβάλλον που ζήσαμε τα προηγούμενα χρόνια δεν είναι μία φυσιολογική κατάσταση που μπορούμε να ζούμε όλη μας τη ζωή. Πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση, να κάνουμε τεστ στα παιδάκια μας όταν έχουμε συμπτώματα» είπε στην ΕΡΤ.

Διπλασιασμός εισαγωγών, αυξάνονται οι νοσηλείες

Σύμφωνα με τον κ. Βασιλακόπουλο, η νέα παραλλαγή, η οποία διαφέρει κατά δύο μεταλλάξεις στην πρωτεϊνη-ακίδα από την Ό5 δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα αλλά αν τελικά φτάσει και επικρατήσει θα ξεπεράσει την Ο5.

«Δεν ειναι 1000% σίγουρο», σημείωσε ωστόσο.

Και συνέχισε κρούοντας καμπανάκι για την αύξηση εισαγωγών και νοσηλειών.

«Έχουμε διπλασιασμό των εισαγωγών, 200 κάθε μέρα, υπάρχει σαφής αύξηση των κρουσμάτων που δίνουν νοσηλείες. Είναι η τρίτη εβδομάδα αύξησης Το επικαιροποιημένο εμβόλιο είναι το καλύτερο όπλο. Πρέπει ο κόσμος να κάνει το νέο εμβόλιο, δεν είναι το εμβόλιο που κάναμε πριν 1,5 χρόνο» είπε.

Και κατέληξε: «Περιέχει και την πληροφορία για να καταπολεμάμε το στέλεχος του Ο4-Ο5, που κυκλοφορούν τώρα. Το BQ1 διαφέρει κατά δύο μεταλλάξεις από το Ο5, το εμβόλιο που θα κάνουμε τώρα είναι πολύ κοντά και στο νέο στέλεχος».

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.