Αριστερή Παρέμβαση: Επικίνδυνος ακροδεξιός κατήφορος εκδηλώθηκε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Αριστερή Παρέμβαση αναφέρει:

Η οπισθοδρόμηση συναντιέται με την ξενοφοβία και τον αντικομμουνισμό

Στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο Βύρωνα, εκτός των άλλων, γίναμε μάρτυρες και στόχος σε ένα κρεσέντο μισαλλοδοξίας και εθνικισμού. Η τοποθέτησή μας, από τη δημοτική σύμβουλο Μαρία Μπικάκη, διακόπηκε με ακραία υβριστική επίθεση από τον επικεφαλής της παράταξης της Ν.Δ. κ. Γώγο που σε οργίλο και απειλητικό ύφος κραύγαζε: «Αρκετά σε ανεχόμαστε. Σου δίνουμε και το λόγο. Ντροπή. Ουστ από δω. Είσαι ανθέλληνας (δις). Προδότης. Μπουρδολογείς» κλπ..

Αυτό έγινε κατά τη διάρκεια της συζήτησης για βράβευση εθελοντών από το δήμο, θέμα που εκκρεμούσε εδώ και 1 χρόνο μετά από πρόταση παρατάξεων για τη βράβευση του Κοινωνικού Φαρμακείου Βύρωνα. Η δημοτική αρχή έφερε τελικά στις  31/10/2022 γραπτή εισήγηση με προφορική συμπλήρωση να βραβευτούν για εθελοντισμό πάνω από 13 συλλογικότητες και πρόσωπα, φορείς εντός και εκτός Βύρωνα, ανάμεσά τους φιλοζωϊκές ομάδες, η Εκκλησία, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ΜΚΟ. Μεταξύ των προτάσεων της περιλαμβανόταν και ο Ιάσονας Αποστολόπουλος, ο διασώστης προσφύγων αρχικά στο Αιγαίο και τώρα σε πλοίο στη Μεσόγειο.

Με αφορμή αυτό, από δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων της Ν.Δ. ξεδιπλώθηκε μπαράζ ύβρεων χαρακτηρίζοντας τον Ι. Αποστολόπουλο «άνθρωπο του Ερντογάν, εχθρό, υβριστή της πατρίδας, αμφιλεγόμενο» κοκ., στο ίδιο μήκος κύματος με τις επιθέσεις που δέχεται όλο το τελευταίο διάστημα από ακροδεξιούς και φασίστες που δρουν στο διαδίκτυο.

Υπομονετικά και χωρίς να διακόψουμε κανέναν, περιμέναμε να έρθει η σειρά μας, κι αφού είπαμε τις παρατηρήσεις μας για την εισήγηση της δημοτικής αρχής και τη θέση μας ότι θα μπορούσε να γίνει βράβευση με κριτήρια ενιαία και αντικειμενικά, που όμως δεν πληρούνται, τοποθετηθήκαμε μετά για όσα ακούστηκαν.

Αναφέραμε ότι υπάρχει πλήθος δηλώσεων του Ιάσονα Αποστολόπουλου που καταγγέλλει την αντιπροσφυγική πολιτική και της Τουρκίας. Είπαμε ότι, όποιος αποκαλύπτει επαναπροωθήσεις προσφύγων απορρίπτοντας την αντιπροσφυγική πολιτική και της Ελλάδας, δεν σημαίνει ότι κάνοντας αυτό είναι εχθρός της πατρίδας. Γιατί αυτό οδηγεί στο να θεωρείται προδότης και όποιος καταδικάζει την αντιλαϊκή πολιτική, άρα πρέπει να κρύβονται εγκλήματα όπως η δολοφονία Φύσσα, τα κυκλώματα, οι παιδοβιασμοί, επειδή… “εκθέτουν τη χώρα”!! Αναφέραμε επίσης, πως και η ίδια η Frontex παραδέχθηκε ότι γίνονται επαναπροωθήσεις, για αυτό εξάλλου έγιναν αλλαγές στην ηγεσία της. Επίσης, αναφέραμε ότι η ανάδειξη του γεγονότος ότι υπήρχαν πρόσφυγες σε νησίδα στον Έβρο συνέβαλε στο να διασωθούν και δείχνει ότι, ακόμα και με τα δικά τους κριτήρια περί πατριωτισμού, τα ελληνικά επιτελεία ήταν αυτά που αμφισβητούσαν το αν η νησίδα είναι ελληνικό έδαφος, προκειμένου να μην προχωρήσουν στη διάσωση.

Τότε πετάχτηκε ο  κ. Κριατσιώτης από την παράταξη Μπαντή της Ν.Δ., μας διέκοψε  και ξεκίνησε την επίθεση «Αυτό είναι προδοτικό, έλεος» και το κρεσέντο κλιμακώθηκε από τον κ. Γώγο εναντίον της συμβούλου μας. Η αντικομουνιστική υστερία συνεχίστηκε από τον κ. Γώγο με νέα του τοποθέτηση ενάντια στο ΣΕΚΕ (μετέπειτα ΚΚΕ), επικαλούμενος ιστορικές γνώσεις, ότι τέλειωσε πρότυπο σχολείο κλπ. εξοργίζοντας και δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης που ανάμεσα στα άλλα του παρατήρησε ότι είπε «ουστ σε γυναίκα», αλλά αυτός συνέχιζε το ακροδεξιό παραλήρημα, λέγοντας επανειλημμένα «με έβρισε».

Είναι φανερό ότι η τακτική της εμφάνισης δημοτικών συμβούλων και των παρατάξεων της Ν.Δ. ως τάχα υβριζόμενων αποτελεί πρόσχημα για να ξεδιπλώνουν ακροδεξιά ρητορεία με στοχοποίηση και χαρακτηρισμό ως ανθέλληνα και προδότη όποιου/ας διαφωνεί με τις απόψεις τους και να κορυφώνουν με τη διατύπωση αντιδημοκρατικών αντιλήψεων περί μη ανοχής και  εκδίωξης τους από συμβούλια στα οποία είναι εκλεγμένοι/ες.

Είναι εξοργιστικό να μιλούν δημοτικοί σύμβουλοι των δύο δημοτικών παρατάξεων της Ν.Δ. περί …  «ανθελλήνων και προδοτών» (!!!), την ίδια στιγμή που η Ν.Δ. έχει διαλύσει τις ζωές της εργατικής τάξης και του λαού! Διότι είναι η κυβέρνηση που  έχει εκτοξεύσει την ακρίβεια κάνοντας απλησίαστες τις τιμές των βασικών ειδών διαβίωσης,  έχει βάλει τη χώρα πιο βαθιά στους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς εμπλέκοντας την με ανυπολόγιστους κινδύνους στον πόλεμο στην Ουκρανία, έχει διαλύσει περαιτέρω τις εργασιακές σχέσεις, πλήττει και άλλο το φυσικό περιβάλλον της χώρας με μια σειρά καταστροφικές πολιτικές «αναπτυξιακού τύπου». Είναι, επίσης, εξοργιστικό να μιλούν για … «δημοκρατία», την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση συνεχίζει και επεκτείνει τις παρακολουθήσεις χιλιάδων πολιτών κάνοντας κουρέλι την όποια δημοκρατία! Δείχνουν τη γενικότερη αντίληψη τους για πάταξη και δίωξη όποιου διαφωνεί με αυτούς, με τις καθημερινές επιθέσεις της αστυνομίας σε οποιαδήποτε δημόσια εκδήλωση διαμαρτυρίας ενάντια στην πολιτική τους. Τοπικά βιώσαμε την πολιτική της καταστολής με την πρόσφατη προσαγωγή και παραλίγο σύλληψη, που αποφεύχθηκε χάρη στην ευρύτερη κινητοποίηση, 2 μελών της παράταξης μας, επειδή «τόλμησαν» να κρεμάσουν πανό διαμαρτυρίας για την καθυστέρηση δημιουργίας ελεύθερου δημόσιου χώρου στη σχολάζουσα κληρονομιά επί της οδ. Νικηφορίδη.

Αυτές οι συμπεριφορές και οι επιθέσεις από μεριάς των «αρίστων» της Ν.Δ. αποτελούν τελικά και τη μορφή έκφρασης του βαθύτερου «πολιτισμού» και των «δημοκρατικών» αντιλήψεων που πρεσβεύουν. Αναβιώνουν μνήμες μαύρων εποχών από το παρελθόν με διώξεις «αντιφρονούντων» και φίμωση κάθε διαφορετικής πολιτικής άποψης.

Όπως δηλώσαμε με αφορμή άλλη επίθεση εναντίον μας από στελέχη της δημοτικής αρχής σε προηγούμενο συμβούλιο, αυτές οι επιθέσεις δεν μας φοβίζουν. Δεν θα υποστείλουμε την κριτική μας, ούτε θα λογοκρίνουμε τις απόψεις μας. Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα για κατάργηση των βάρβαρων αντεργατικών πολιτικών από οποιαδήποτε κυβέρνηση και αν υλοποιούνται, δεν θα σταματήσουμε την αντιπολίτευση στο δημοτικό συμβούλιο σε κάθε δημοτική αρχή που εφαρμόζει αντιλαϊκές αντιπεριβαλλοντικές πολιτικές. Δεν θα σιωπήσουμε απέναντι σε σκοταδιστικές και αντιδημοκρατικές, αντιλήψεις από όποιον και να εκφράζονται.

Υποσημείωση: Η δημοτική αρχή απέσυρε την πρότασή της για τη βράβευση του Ιάσονα Αποστολόπουλου και εναρμονίστηκε  με τις παρατάξεις της Ν.Δ. προσθέτοντας και τη βράβευση της Ελληνικής Εστίας, ενός συλλόγου γυναικών που δεν έχει καμιά σχέση  με εθελοντικές δράσεις, αλλά έχει πρόεδρο στέλεχος της Ν.Δ..

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.