Αριστερή Παρέμβαση: Ενημέρωση για το Συνέδριο της ΚΕΔΕ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας – ΚΕΔΕ στο Βόλο 21-23/11/2022, τελευταίο πριν τη λήξη της θητείας με τις νέες τοπικές εκλογές το 2023. Η αποτύπωση του τι έγινε στο συνέδριο της ΚΕΔΕ περιγράφεται στην ομιλία που βρίσκεται εδώ.

Από πλευράς του Συντονισμού των αριστερών ριζοσπαστικών αντικαπιταλιστικών κινήσεων υπήρξε μια κοινή ανακοίνωση 25 κινήσεων με την εκτίμηση για το χαρακτήρα του. Παρεμβήκαμε στο συνέδριο με τις κοινές μας θέσεις, αναδεικνύοντας το ρόλο της ΚΕΔΕ, των δήμων και τις συνέπειες των πολιτικών τους.

Παραβρέθηκαν και μίλησαν στο συνέδριο από τις αριστερές ριζοσπαστικές αντικαπιταλιστικές κινήσεις:

–  η Μαρία Μπικάκη, δημοτική σύμβουλος της Αριστερής Παρέμβασης Βύρωνα στην κεντρική συζήτηση της δεύτερης μέρας και

– η Γιωργία Νίκα, δημοτική σύμβουλο της Ανυπότακτης Πόλης, Αντικαπιταλιστικής παρέμβασης στις γειτονιές Αγ. Αναργύρων Καματερού, στην παράλληλη συζήτηση για τη διαχείριση των απορριμμάτων μεταφέροντας τις κοινές εκτιμήσεις και τους στόχους πάλης του Συντονισμού των κινήσεων.

Το βίντεο με την παρέμβαση της Μαρίας Μπικάκη, που έγινε τη 2η μέρα και περιγράφει και το τι εξελίχτηκε στο ίδιο το συνέδριο μέχρι εκείνη την ώρα, βρίσκεται εδώ.

Το βίντεο με την παρέμβαση της Γιωργίας Νίκα, που έγινε τη 2η μέρα και αναφέρεται στα προβλήματα με τον τρόπο διαχείρισης απορριμμάτων που έχει επιλεγεί, βρίσκεται εδώ. Το πρόγραμμα με τα θέματα και τους εισηγητές του συνεδρίου βρίσκεται εδώ. Ενώ για τις παράλληλες συνεδριάσεις βρίσκεται εδώ

Βίντεο από τις εργασίες του βρίσκονται για 1η μέρα εδώ, για 2η μέρα εδώ και για 3η μέρα εδώ.

Στο συνέδριο εγγράφηκαν 1.800 σύνεδροι και παρατηρητές. Παρουσιάστηκαν οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης για τους δήμους και από πλευράς εισηγήσεων ΚΕΔΕ οι θέσεις που αναγνωρίζουν θετικό πρόσημο στην κυβέρνηση, αλλά ζητούν κάποιες διευθετήσεις για περισσότερους πόρους και αρμοδιότητες. Παρέλασαν υπουργοί και υφυπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων, αλλά και εταιρειών. Ο τόνος ήταν έντονα πολιτικός και προεκλογικός. Το συνέδριο αποτέλεσε καθρέπτη της λειτουργίας της ΚΕΔΕ και των δήμων ως φορέων άσκησης αντιλαϊκών-αντεργατικών πολιτικών σε όλα τα επίπεδα (εργασιακά, περαιτέρω φορομπηξία  με τέλος ταφής κ.α., ιδιωτικοποιήσεις-εμπορευματοποίηση, περιβαλλοντικά, δημόσιοι χώροι, κλπ).

Στο τέλος η έγκριση της απόφασης που προτάθηκε από τη νεοδημοκρατική πλειοψηφία (που περιλαμβάνει και τη συμφωνία τους για την επαναφορά πλειοψηφικού συστήματος εκλογής), έγινε μόνο από τους ίδιους, με αποχή ή κατά των υπόλοιπων παρατάξεων (η Λαϊκή Συσπείρωση κατέθεσε ένα δικό της σχέδιο απόφασης)! Συναινετικά έγινε αποδεκτό η ψηφοφορία να γίνει δια βοής, ούτε καν με ανάταση της χειρός, μιας και οι περισσότεροι σύνεδροι είχαν φύγει.

Πηγή: aristeriparemvasivyrona

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.