“Η κραυγή της σιωπής” στα χέρια του Γ.Γ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα από τα χέρια του ανιψιού του ήρωα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Συναντήθηκε με τον ανιψιό του Σπύρου Κοντούλη ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και αγωνιστή της ΕΑΜικής αντίστασης

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό με τον Σπύρο Κοντούλη, ανιψιό του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και αγωνιστή της ΕΑΜικής αντίστασης Σπύρου Κοντούλη. Αφορμή για την συνάντηση αποτέλεσε η εκδήλωση της ΚΟΑ του ΚΚΕ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, με την τοποθέτηση πλακέτας για τον Σπύρο Κοντούλη, στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Σπύρος Κοντούλης ευχαρίστησε το ΚΚΕ για την τιμητική εκδήλωση που πραγματοποίησε το Κόμμα, ενώ αναφέρθηκε και στην ιστορία της οικογένειάς του, που διώχτηκε την δεκαετία του ’40 για την δράση τους την περίοδο της κατοχής και αργότερα. Εμφανώς συγκινημένος ο Σπύρος Κοντούλης, γεννημένος το 1944, εξήγησε πως πήρε το όνομα του θείου του, όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του θείου του και ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Σπύρου Κοντούλη.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δώρισε στον Σπύρο Κοντούλη την έκδοση του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο “1922 – Ιμπεριαλιστική εκστρατεία και μικρασιατική καταστροφή”, ενώ από την μεριά του ο Σπύρος Κοντούλης δώρισε στον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ το βιβλίο του Σπύρου Τζόκα “Η κραυγή της σιωπής” που αναφέρεται στην ιστορία της οικογένειας του Σπύρου Κοντούλη.

Πηγή: 902.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.