Βύρωνας: Δημοτική Επιχείρηση 25 χρόνια πουλάει πανάκριβες υπηρεσίες και είναι πάντα προβληματική επιβαρύνοντας το δήμο και τους κατοίκους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Διαχρονικά λάφυρο στα χέρια των δημοτικών αρχόντων, για να λειτουργούν με «ευελιξία»!

Η συζήτηση την Τρίτη 29 Νοέμβριου στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης για την δημοτική Επιχείρηση (ΔΕΑΔΒ Α.Ε.) ήταν αποκαλυπτική Το θέμα ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο μετά από αίτημα παρατάξεων της αντιπολίτευσης, αφού οι διοικούντες την ΔΕΑΔΒ Α.Ε. -όπως είναι ο πρόεδρος της και διευθύνων σύμβουλος κ. Βασίλης Πάγκαλος- δεν είχαν -όπως εξάλλου όφειλαν- ενημερώσει επί 7 έτη πλέον το δημοτικό συμβούλιο. Δεδομένου πάντα πως ο δήμος Βύρωνα είναι ο κύριος μέτοχος της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. κατέχοντας το 99% των μετοχών και το 1% ο δήμος Καισαριανής.

Η 4ωρη συζήτηση ήταν αρκετή για να αναδειχθεί για άλλη μία φορά ότι στα 25 χρόνια που λειτουργεί η Δημοτική Επιχείρηση, ενώ πουλάει πανάκριβες υπηρεσίες κοινωνικού χαρακτήρα στον ευαίσθητο χώρο του κοιμητηρίου Βύρωνα, είναι όλα αυτά τα χρόνια προβληματική και σε διαρκή επισφάλεια. Τόσο στην αρχική της μορφή ως ΔΕΑΔΒ, αλλά και στη συνέχεια από το 2010 ως ΔΕΑΔΒ Α.Ε. μέχρι και σήμερα επί τα 8 χρόνια δημοτικής αρχή Κατωπόδη και προεδρίας της επιχείρησης από τον κ. Πάγκαλο. Κατά περιόδους είναι καταχρεωμένη και πάντα καταπατώντας εργασιακά δικαιώματα. Όλα αυτά τα χρόνια χρησιμοποιήθηκε από όλες της δημοτικές αρχές Ρογκάκου (ΚΚΕ), Χαρδαλια (ΝΔ) και σήμερα Κατωπόδη (ΣΥΡΙΖΑ) ως λάφυρο στα χέρια τους για να τη χρησιμοποιούν ως «πλαστελίνη» με «ευελιξία», όπως αρέσκονται να λένε, για να κάνουν ότι δυσκολεύονται να πράξουν -ή απαγορεύεται κανονιστικά- και να μην ελέγχονται ως δήμος. Έτσι αντιμετωπίζουν τους δημότες ως πελάτες της Δημοτικής Επιχείρησης, που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, ενώ κάνουν διαχρονικά παράνομες προσλήψεις και διάφορων ειδών ρουσφέτια, «ευέλικτη» διαχείριση, διαχρονικά όλοι και όλες που 25 χρόνια διοίκησαν το δήμο Βύρωνα και την ΔΕΑΔΒ. Κάθε φορά τα ελλείματα της Δημοτικής Επιχείρησης τα καλύπτει ο δήμος Βύρωνα. Τελευταία φορά το 2010, όταν ο δήμος Βύρωνα έβαλε από τα ταμεία του 15 εκατ. ευρώ, για να μπορέσει η ΔΕΑΔΒ να μετατραπεί σε ΔΕΑΔΒ Α.Ε.

Το 2014 όταν ανάλαβε την ΔΕΑΔΒ Α.Ε η δημοτική αρχή Κατωπόδη, τοποθέτησε πρόεδρο της ΔΕΑΔΒ τον κ. Πάγκαλο, ενώ είχαν ρυθμιστεί όλα της τα χρέη. Ας πουν στο βυρωνιωτικό λαό, όπως έχουν υποχρέωση οι διοικούντες και ο πρόεδρος τη ΔΕΑΔΒ Α.Ε. που κουνά το δάκτυλο σε όποιον, όπως στο ιστολόγιό μας «Ρωγμή στην Ενημέρωση», και όσους του ασκούν κριτική, με συγκεκριμένα στοιχεία όλα αυτά τα χρόνια αν η ΔΕΑΔΒ Α.Ε είχε κέρδη από την λειτουργία της και πόσα χρήματα έδωσε από τα κέρδη της αυτά από το 2015 έως σήμερα στο δήμο Βύρωνα. Γιατί δεν μπορεί να έχει η ΔΕΑΔΒ Α.Ε. ασφαλιστική ενημερότητα; μήπως βρίσκεται η ΔΕΑΔΒ Α.Ε. μπροστά στο κίνδυνο της οικονομικής της κατάρρευσης, αδυνατώντας τα πληρώσει τα χρήματα που θα υποχρεωθεί να καταβάλει σε πρώην εργαζόμενους που έχουν καταφύγει στα δικαστήρια για την παραβίαση της εργατικής νομοθεσίας επί δημοτικής αρχής Χαρδαλιά; Ήταν κερδοφόροι οι ισολογισμοί της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. τα τελευταία χρόνια;

Ο πρόεδρος της ΔΕΑΔΒ Α.Ε που αναγκάστηκε να έρθει στο δημοτικό συμβούλιο, μετά από αίτημα της αντιπολίτευσης, υποτιμώντας το σώμα, προσήλθε κάνοντας μια προφορική εισήγηση σκόπιμα γεμάτη ασάφειες όπως επισήμαναν αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι και με ειρωνικό στυλ απαντούσε ο κ. πρόεδρος, όταν η ερώτηση δεν του ήταν αρεστή. Ισχυρίστηκε ότι συνεδριάζει μια φορά το μήνα το Δ.Σ. της επιχείρησης, ότι οι αποφάσεις του είναι ομόφωνες, θέλοντας να δείξει την συναίνεση των παρατάξεων που συμμετέχουν (Λαϊκή Συσπείρωση, Αριστερή Παρέμβαση, Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση δεν συμμετέχουν), ενώ απαντώντας σε ερώτηση αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι προσέλαβε άτομο χωρίς καμία διαδικασία, που ήταν υποψήφιο το 2014 με την «ΣΤΑΣΗ Βύρωνα», ισχυριζόμενος ότι δεν το γνώριζε, ενώ ο ίδιος είναι στέλεχος της παράταξης. Ο κ. πρόεδρος μάλλον δεν κατάφερε με τις απαντήσεις του να πείσει κανέναν.

Όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης επισήμαναν ότι όφειλε να είχε δώσει γραπτή εισήγηση – κείμενο σε όλους δημοτικούς συμβούλους για να μπορέσουν να τοποθετηθούν.

Μετά από 5 ώρες συζήτηση δεν πάρθηκε καμία απόφαση, ήταν μια «διαλογική συζήτηση», όπως την ονόμασε ο δήμαρχος, στην οποία η δημοτική αρχή και οι άνθρωποι της δεν έπεισαν για την λειτουργία της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. Γιατί πρέπει να λειτουργεί η ΔΕΑΔΒ Α.Ε, ενώ θα μπορούσαν οι δραστηριότητες της να είναι υπηρεσία του δήμου και όλοι οι εργαζόμενοι της να είναι εργαζόμενοι στο δήμο;

Στις τοποθετήσεις τους οι κ.κ. Γείτονας, Μπικάκη, Μαυρόπουλος ήταν σαφείς πως οι δραστηριότητες της και η ΔΕΑΔΒ Α.Ε. πρέπει να ενσωματωθούν στο δήμο μαζί με το προσωπικό της, κάτι που δεν το συμμερίζονται η δημοτική αρχή και οι υπόλοιπες παρατάξεις των κ.κ. Γώγου, Μπαντή, Σωτηρόπουλου, Σάρολα.

Ο αντιδήμαρχος οικονομικών υπηρεσιών κ. Κόκκαλης, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι προβληματίζεται μετά από 25 χρόνια λειτουργίας της δημοτικής Επιχείρησης, αν πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί και πώς, εάν πρέπει να περάσει στο δήμο ή να πουληθεί σε ιδιώτη, και προσπάθησε να υποβαθμίσει και να καλύψει τις ευθύνες της σημερινής διοίκησης της ΔΕΑΔΒ Α.Ε.

Το προεδρείο του Δ.Σ. πήρε το λόγο πριν το τέλος της συνεδρίασης και αρνήθηκε να βάλει σε ψηφοφορία την πρόταση του κ. Μαυρόπουλου από την «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση», οι δραστηριότητες και οι εργαζόμενοι της ΔΕΑΔΒ Α.Ε. να ενσωματωθούν στο δήμο και να σταματήσει ο δήμος να λειτουργεί με κριτήρια και όρους αγοράς και τους κατοίκους πελάτες.

Η συζήτηση του δημοτικού συμβουλίου με τις ασάφειες του κ. Πάγκαλου και τα όσα ειπώθηκαν είναι αναρτημένη εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=E3qg7_ZTNSk

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.