Καθαρίζουμε το πάρκο μας – Κυριακή 4/12

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η ΜΕΓΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, η εθελοντικές ομάδες Save your Hood Βύρωνα-Υμηττού και Save your Hood Ηλιούπολης συνδιοργανώνουν δράση στην περιοχή των Νταμαριών αυτή την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2022, στις 11 π.μ Ακριβές σημείο συνάντησης: Είσοδος Δημοτικού Σταδίου Υμηττού.

Στίγμα: https://goo.gl/maps/GK6GHLD6ErirfmjJA

Πάνω από 36.000 εθελοντές/ντριες έχουν συμμετάσχει στις δράσεις του Save Your Hood τα τελευταία δύο χρόνια, κάνοντας τα αδύνατα …δυνατά! Άνθρωποι από γειτονιές της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού ένωσαν τις δυνάμεις τους για πιο όμορφες, καθαρές και υγιείς γειτονιές. Οι εθελοντές είναι η δύναμη μας! Μπορεί κάθε μέρα να είναι ημέρα εθελοντών για εμάς, αλλά θα αφιερώσουμε και αυτή τη μέρα στους υπερήρωές μας, καλώντας όλους και όλες στην Υπερ-δράση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Υμηττού, στα όρια των Δήμων Βύρωνα-Υμηττού. Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε, να γελάσουμε, να γνωριστούμε και κυρίως, να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε και σκεπτόμαστε τα πράγματα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σακούλες έχουμε! ΜΗ φέρετε! Γάντια έχουμε! ΜΗ φέρετε! Χαμόγελα έχουμε, αλλά φέρτε κι άλλα! Φίλους έχουμε, αλλά φέρτε κι άλλους. Όλοι οι καλοί χωράνε!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας βρείτε:

Στο δίκτυο: https://saveyourhood.gr/

Στο Facebook: https://www.facebook.com/saveyourhood.gr

Στο Instagram: https://www.instagram.com/saveyourhood_gr/?hl=en

Mπορείτε επίσης να μας τηλεφωνήσετε (699 539 8634) ή να μας στείλετε μήνυμα (info@saveyourhood.gr)

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.