Δήμος Βύρωνα: Άρχισε στα γυμνάσια το πρόγραμμα παρέμβασης για τον εκφοβισμό και την ενδοσχολική βία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τη Δευτέρα, 28 /11 στο Γυμνάσιο Καρέα, άρχισε το πρόγραμμα παρέμβασης  για το θέμα του εκφοβισμού και της ενδοσχολικής βίας, που υλοποιεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής &Υγείας Δήμου Βύρωνα σε συνεργασία με τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στο πλαίσιο των δράσεων ευαισθητοποίησης  και πρόληψης στη σχολική κοινότητα.

Το πρόγραμμα διεξάγεται σε σχολικό χώρο και χρόνο (διαρκεί δύο διδακτικές ώρες), από συντονίστρια – ψυχολόγο από τον Οργανισμό “Το Χαμόγελο του Παιδιού” την Ιωάννα Γκίκα, παρουσία  εκπαιδευτικού. Μεθοδολογικά, το πρόγραμμα υλοποιείται με την παρουσίαση βίντεο, τα οποία αφορούν σε περιστατικά σωματικής, ψυχολογικής και λεκτικής βίας και εκφοβισμού. Τα βίντεο παρέχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν οι μαθητές την ιστορία εκφοβισμού από την οπτική των τριών βασικών πρωταγωνιστών/στριών: το παιδί που εκφοβίζει, το παιδί που εκφοβίζεται και τον παρατηρητή/την παρατηρήτρια.

Ανάμεσα στα βίντεο δίνεται χρόνος για διάλογος με τους μαθητές και συζητιούνται τρόποι αντιμετώπισης και στρατηγικές διαχείρισης  αντίστοιχων περιστατικών εντός και εκτός σχολείου, ενώ επιπλέον οι μαθητές  έχουν τη δυνατότητα να συνειδητοποιήσουν τις πηγές στήριξής τους.

Για τη διεξαγωγή του προγράμματος χρησιμοποιείται το Διαδραστικό Εκπαιδευτικό Εργαλείο κατά της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, το οποίο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του έργου «Europe’s Antibullying Campaign» και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα DAPHNE III της D.G. Justice της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Το Πρόγραμμα είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής πολιτικής  και η συμμετοχή σε αυτό είναι προαιρετική.

Κοντά στους μαθητές, βρέθηκαν την Τρίτη, 29/11 και παρακολούθησαν το πρόγραμμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον o Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής &  Aλληλεγγύης  Χρήστος Σπυρόπουλος και η Προϊσταμένη του Τμήματος Προστασίας & Προαγωγής Υγείας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας Μαριλίνα Μπαδικιάν.

Για το πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται στους μαθητές της Β΄ Γυμνασίου και ολοκληρώνεται στις 15/12, έχουν δηλώσει συμμετοχή όλα τα Γυμνάσια του Δήμου Βύρωνα.

Να σημειωθεί, πως η συνεργασία με τις Διευθύνσεις  και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Γυμνασίων, είναι εξαιρετική.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.