Χριστουγεννιάτικο πάρτι Δήμου Βύρωνα στο Πάρκο Καραολή& Δημητρίου στις 11-12-22 ώρα 17.00

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο Δήμος Βύρωνα αναφέρει:

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο πρώτο Χριστουγεννιάτικο Πάρτι που θα γίνει φέτος στο Πάρκο Καραολή& Δημητρίου την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 17.00!

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να χορέψουν, να τραγουδήσουν και να  ξεφαντώσουν με Μασκότ, Ξυλοπόδαρους, Άγιο Βασίλη, SnowFacePainting, Μαλλί της Γριάς, ζεστή σοκολάτα και ζεστό κρασί.

Στην γιορταστική αυτή εκδήλωση θα μας κρατήσουν συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, πάντα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, ο Δημήτρης Ζαφειρέλης με την κιθάρα του και τους NewGroup που αποτελούνται από τους ταλαντούχους μουσικούς Άκη Πετρινιώτη – κόντρα μπάσο, Κώστα Αναστασόπουλο – πιάνο και Δημήτρη Βαρζαμπετιάν – ντραμς καθώς επίσης  και ο βαρύτονος Παντελής Κατσάμπας, η σοπράνο Τζοάννα Παπουτσή και ο τενόρος Στράτος Καράχος.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση, αρχικά, είχε προγραμματιστεί να γίνει στην Πλατεία Φατσέα αλλά μεταφέρθηκε στο Πάρκο Καραολή& Δημητρίου, λόγω των τεχνικών εργασιών που εκτελούνται, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ανάπλαση της πλατείας για να παραδοθεί σε λίγες μέρες στους πολίτες.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.