Δύναμη Ελπίδας: Ανακοίνωση για την εφαρμογή του νόμου Θεοδωρικάκου στον Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα: Δύναμη Ελπίδας» ήδη από το καλοκαίρι του 2019 έχει καταγγείλει τις αντιδημοκρατικές και αντισυνταγματικές διατάξεις του λεγόμενου «νόμου Θεοδωρικάκου», με τις οποίες η κυβέρνηση επιχείρησε να αλλάξει, μετά την διενέργεια των αυτοδιοικητικών εκλογών, την συγκρότηση και τις αρμοδιότητες των Οικονομικών Επιτροπών και των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής των ΟΤΑ. Με τις διατάξεις αυτές απογυμνώθηκαν από ουσιαστικές αρμοδιότητες τα δημοτικά συμβούλια και οι σχετικές αρμοδιότητες μεταφέρθηκαν στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής, όπου δόθηκε με τις ίδιες διατάξεις επίπλαστη πλειοψηφία στην εκάστοτε δημοτική αρχή, χωρίς καμία αναλογικότητα προς τον αριθμό των δημοτικών συμβούλων που διέθετε. Απαξιώθηκαν έτσι τα δημοτικά συμβούλια που στερήθηκαν ουσιαστικών αρμοδιοτήτων και έγιναν διακοσμητικά όργανα, προκειμένου να μπορούν οι δημοτικές αρχές να αγνοούν ανεμπόδιστα την πλειοψηφία σ` αυτά και να παίρνουν τις αποφάσεις που θέλουν στις Επιτροπές, όπου τους δόθηκε η πλειοψηφία.

Πλέον αυτό που κατήγγειλε τότε σύσσωμη η αντιπολίτευση, φορείς και παρατάξεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος επιστημόνων επικυρώθηκε και με αμετάκλητη απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας. Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο της χώρας έκρινε με την υπ` αριθμόν 2377/2022 απόφαση της Ολομέλειας του ότι είναι αντισυνταγματική η μετά τη διενέργεια των εκλογών αλλαγή του συστήματος διοίκησης των ΟΤΑ με τους ν. 4623/2019 και 4625/2019, που τροποποίησαν τη σύνθεση και τις αρμοδιότητες των Οικονομικών Επιτροπών και των Επιτροπών Ποιότητας Ζωής και κατά συνέπεια και τις αρμοδιότητες των δημοτικών συμβουλίων, απ` τα οποία αφαιρέθηκαν σημαντικές αποφάσεις.

Σε μία δημοκρατικά ευνομούμενη χώρα με κράτος δικαίου μετά την δημοσίευση της απόφασης αυτής είναι αυτονόητο ότι δεν μπορεί μία δημοτική αρχή να συνεχίσει να ασκεί μέσω των Επιτροπών (Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής) αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν σ` αυτές με νόμους μετά τις εκλογές του 2019 με διατάξεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές.

Παρόλα αυτά, δυστυχώς, η δημοτική αρχή Βύρωνα – συντασσόμενη πλήρως με την Κυβέρνηση που προσπαθεί να «ροκανίσει» τον χρόνο για να συνεχίσουν να εφαρμόζονται οι αντιδημοκρατικές ρυθμίσεις της για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέχρι τις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές – επιμένει να συνεχίζει να εφαρμόζει ένα νομοθετικό πλαίσιο που έχει κριθεί με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο αντισυνταγματικό από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο, βάζοντας τον Δήμο μας σε περιπέτειες. Έτσι, στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου την 6-12-2022 η δημοτική αρχή δήλωσε ότι θα εμμείνει μέχρι την έκδοση νεότερης εγκυκλίου από το Υπουργείο Εσωτερικών στην εφαρμογή των αντισυνταγματικών διατάξεων και θα συνεχίσει να λαμβάνει σημαντικές αποφάσεις που δεσμεύουν τον Δήμο μας για χρόνια στις Επιτροπές του Δήμου, δεδομένου ότι δεν υπάρχει συναίνεση για την πολιτική της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ενόψει των ανωτέρω:

– Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στην κοινωνία του Βύρωνα την στάση της δημοτικής αρχής να αγνοεί την εκδοθείσα απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας και να συνεχίζει να εφαρμόζει ένα αντισυνταγματικό νομοθετικό πλαίσιο, γεγονός που θα βάλει τον Δήμο μας σε περιπέτειες. Δεν μπορούν να λαμβάνονται αποφάσεις με βάση νόμο που έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικός.

– Καλούμε την υπεύθυνη για το σημερινό αδιέξοδο Κυβέρνηση να εκδώσει άμεσα εγκύκλιο για την αποκατάσταση της δημοκρατικής νομιμότητας στη λειτουργία των Δήμων συμφώνως με όσα επιτάσσει η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας και το Σύνταγμα μας. Δεν μπορεί να αγνοεί την απόφαση του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των προερχόμενων κατά πλειοψηφία από τον κομματικό της φορέα δημοτικών αρχών, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η στάση της για τους θεσμούς και το δημόσιο συμφέρον.

– Καλούμε επίσης την δημοτική αρχή Βύρωνα να απόσχει – μέχρι την έκδοση της ανωτέρω εγκυκλίου – από την άσκηση αρμοδιοτήτων που μεταβιβάστηκαν στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής από τον Αύγουστο του 2019 μέχρι σήμερα και ανήκουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα δεσμεύουν και την επόμενη δημοτική αρχή. Εάν επιθυμεί να ληφθούν αποφάσεις σε τέτοια θέματα, ας τα φέρει να συζητηθούν στο αρμόδιο Δημοτικό Συμβούλιο.

– Δηλώνουμε τέλος ότι μέχρι την αποκατάσταση της νομιμότητας η παράταξή μας δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει με την συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων της παράνομες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για τη διασφάλιση της δημοκρατικής αυτής νομιμότητας στη λήψη των αποφάσεων από τα αρμόδια όργανα του Δήμου Βύρωνα και την ακύρωση όσων παράνομων αποφάσεων ληφθούν εν τω μεταξύ με ευθύνη της δημοτικής αρχής.

Βύρωνας, 7 Δεκεμβρίου 2022

Αλέξης Σωτηρόπουλος

Νεκτάριος Αποστολάκης

Ορέστης Καππάτος

Θανάσης Κλειάσιος

Θανάσης Οικονόμου

Λευτέρης Τριανταφύλλου

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.