Τοποθέτηση της ΛΣ στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 6 Δεκέμβρη 2022.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Βύρωνα αναφέρει:

Προ ημερήσιας διάταξης ο εκπρόσωπος  της Λαϊκής Συσπείρωσης, Β. Καλύβας, αναφερόμενος στην απόφαση της ολομέλειας του ΣτΕ (2377/22) σχετικά με την αντισυνταγματικότητα της συγκρότησης και της μεταφοράς αρμοδιοτήτων από το Δημοτικό Συμβούλιο  στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ζήτησε από τη Δημοτική Αρχή να αποσυρθεί τουλάχιστον το θέμα που αφορούσε  την «Έγκριση Τεχνικών προδιαγραφών και κατάρτιση όρων διακήρυξης ανοιχτού διαγωνισμού για την ενεργειακή αναβάθμιση του δικτύου με την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED» δεδομένου ότι είναι ένα πρόγραμμα αξίας άνω των 2.000.000,00 ευρώ το οποίο δεσμεύει το Δήμο για πάνω από 7 χρόνια μια και θέματα τέτοιας σημασίας θα πρέπει να συζητούνται  στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Το αίτημα της ΛΣ όχι μόνο δεν έγινε δεκτό, αλλά ο πρόεδρος της Ο.ΕΔ. Κόκκαλης και τα μέλη της Δ. Αρχής Κατωπόδη που εκπροσωπούνται σε αυτήν, όντας μάλιστα πλειοψηφία (βάσει του νόμου Θεοδωρικάκου), υπεραμύνθηκαν της πολιτικής επιλογής τουςεπικαλούμενοι την κυβερνησιμότητα του Δήμου και μαζί με την παράταξη του κ.Γώγου συνέχισαν τη συνεδρίαση με την ημερήσια διάταξη ως είχε.

Έπειτα από αυτή την απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής Κατωπόδη, ο εκπρόσωπος της ΛΣ αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Τι έχουν άραγε να φοβηθούν οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ που διοικούν το Δήμο; Γιατί, ενώ και οι ίδιοι δήθεν καταγγέλλουν το συγκεκριμένο νόμο, συνεχίζουν να διοικούν στηριζόμενοι σε αυτόν;

Η alacarte καταγγελία του νόμου από το ΣΥ.ΡΙΖ.Α, που μετατρέπει τις μειοψηφίες σε πλειοψηφίες, που όπως λέει «αλλοιώνει τη λαϊκή βούληση», μαζί με την επιλεκτική αναφορά στις «σκοτεινές και αντισυνταγματικές μεθόδους» και τις αυταρχικές διοικήσεις που προσβάλλουν τη δημοκρατία, μόνο θυμηδία προκαλεί  μια και  η Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα τον εφαρμόζει κατά γράμμα!

Βαδίζει άλλωστε στον ίδιο δρόμο που βαδίζουν οι Δημοτικές Αρχές της ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ στην πλειοψηφία των Δήμων.

Καλούμε το λαό του Βύρωνα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματά από τη στάση της Δημοτικής Αρχής αλλά και την προσχηματική στάση άλλων παρατάξεων που στηρίζουν την ίδια πολιτική και να τους γυρίσει την πλάτη.

08.12.2022

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.