Αυξάνονται οι «κρυφές» χρεώσεις στους λογαριασμούς ρεύματος, τι θα ισχύσει με διακοπές ρεύματος

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Νέα επιβάρυνση στο ρεύμα, περίπου 1 λεπτό ανα κιλοβατώρα ανακοίνωσε ο υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, προκειμένου όπως είπε να χρηματοδοτηθεί ένας μηχανισμός αντιστάθμισης κινδύνων.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας ανέφερε ότι θα επιβληθεί μια νέα επιβάρυνση περίπου 1 λεπτό ανα κιλοβατώρα προκειμένου να χρηματοδοτηθεί ένας μηχανισμός που θα χρησιμοποιείται για να αντιμετωπιστούν ανάλογες καταστάσεις όπως αυτές που βιώνουμε σήμερα, στο μέλλον.

Ο κ. Σκρέκας είπε “Μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν δοθεί περίπου 7 δις ευρώ για επιδοτήσεις στους λογαριασμούς ρεύματος. Από αυτά τα χρήματα, τα 2 δις είναι από τον κρατικό προϋπολογισμό και τα υπόλοιπα από τη φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας, αλλά και τον μηχανισμό δημοπράτησης αερίων. Ήδη έχουν εισπραχθεί περίπου 2,5 δις από τη φορολόγηση των υπερκερδών, ενώ βεβαιώθηκαν κι άλλα 400 εκ. ευρώ που θα εισπραχθούν αναδρομικά”, όπως ανέφερε.

Τι είπε για το ενδεχόμενο Μπλακ άουτ

Σχολιάζοντας τις διακοπές ρεύματος που σχεδιάζονται σε ευρωπαϊκές χώρες ή και έχουν ξεκινήσει ήδη όπως στην Αυστρία για παράδειγμα, διαβεβαίωσε πως στην Ελλάδα έχει ήδη δρομολογηθεί το σχέδιο που θα μας βοηθήσει να μην χρειαστεί αν φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Αναφέρθηκε και στα μεγάλα χρέη που έχουν οι εταιρείες ενέργειας προς τους Δήμους, από την παρακράτηση των δημοτικών τελών. Συγκεκριμένα είπε πως αποτελεί ένα διαχρονικό πρόβλημα το οποίο η Κυβέρνηση προσπάθησε να λύσει και ήδη τον τελευταίο χρόνο οι οφειλές αυτές έχουν μειωθεί κατά 70-80%.

Τέλος αναφορικά με τους υδρογονάνθρακες, είπε ότι μέσα στο 2023 θα γίνει η πρώτη δοκιμαστική γεώτρηση στα Ιωάννινα κι αν επαληθευτούν οι προβλέψεις, το κοίτασμα θα δώσει αυτονομία φυσικού αερίου στη χώρα μας για 10 χρόνια. “Το μεγάλο στοίχημα όμως είναι το κοίτασμα μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου, όπου εκεί αν επαληθευτούν οι προβλέψεις, η χώρα μας θα μπορεί να κάνει και εξαγωγές φυσικού αερίου”, όπως είπε.

Πηγή: dikaiologitika.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.