ΠΟΥ-Κορωνοϊός: Η παραλλαγή «Κράκεν» εντοπίστηκε σε 15 χώρες στην Ε.Ε. με αυξανόμενο ρυθμό μετάδοσης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η υποπαραλλαγή της μετάλλαξης ‘Ομικρον του κορωνοϊού, XBB.1.5 εντοπίστηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση με περιστατικά που χαρακτηρίζονται ελάχιστα, «αλλά σε αυξανόμενους ρυθμούς μετάδοσης», ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό σκέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. «Εργαζόμαστε για την αξιολόγηση του αντίκτυπου», προστίθεται στην ανακοίνωση. Την ίδια ώρα, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου λοιμώξεων ECDC επισημαίνει το «υψηλό επίπεδο ανοσολογικής διαφυγής που καταδεικνύεται από την ομάδα των παραλλαγών XBB με αρκετά μεγάλο αριθμό μεταλλάξεων».

Η παραλλαγή  που ονομάστηκε «Κράκεν» σύμφωνα με το ECDC έχει εντοπιστεί στην Αυστρία, το Βέλγιο, την Τσεχία, τη Δανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισλανδία, την Ιρλανδία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Πορτογαλία, τη Ρουμανία,τη Σλοβενία,την Ισπανία και τη Σουηδία.

Το ποσοστό μετάδοσης της υποπαραλλαγής στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μικρότερο από 2%, σε σύγκριση με το 27,6% που ισχύει για τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου η παραλαγγή εντοπίστηκε στις 22 Οκτωβρίου κι έκτοκτε τα κρούσματα ανέρχονται σε 4111.

Επιπλέον 202 κρούσματα αναφέρονται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αναφέρει το Sky News, ο εξελικτικός βιολόγος T. Ryan Gregory ήταν ο πρώτος που πρότεινε το παρατσούκλι «Κράκεν» σε ανάρτησή του στο Twitter, εξαιτίας της «ακραίας μεταδοτικότητας» της υποπαραλλαγής. Το Κράκεν προέρχεται από τη σκανδιναβική λαογραφία και είναι ένα θαλάσσιο τέρας με πολλά πλοκάμια που κατέστρεφε ολόκληρα πλοία και παρέσυρε ναυτικούς στο θάνατο.

Η XBB.1.5 είναι μια υποπαραλλαγή της Όμικρον, γι’ αυτό και δεν έχει δικό της ελληνικό γράμμα.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.