ΡΕΚ: Υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα στη στέγη. Αντιστεκόμαστε στη λεηλασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα αναφέρει:

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου συμμετείχαμε στην εκδήλωση που διοργάνωσε η «Ενωτική Πρωτοβουλία κατά των Πλειστηριασμών» και συμμετείχαν τοπικές πρωτοβουλίες και δημοτικά σχήματα για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην στέγη. Το θέμα της Στέγης και της λεηλασίας του μόχθου πολλών γενεών και χιλιάδων νοικοκυριών έχει καταστεί εδώ και καιρό το υπ’ αριθμόν 1 κοινωνικό πρόβλημα, εξαιρώντας αυτό της Υγείας, γιγαντώνεται και όπως τόνισαν οι ομιλητές στο πολύ άμεσο μέλλον τείνει να προσλάβει εκρηκτικές διαστάσεις.

Ελάχιστοι είναι πλέον εκείνοι που δικαιούνται να υπαχθούν στον νέο πτωχευτικό νόμο καθώς τα κριτήρια που θέτει είναι και πολλά και πολύ αυστηρά, ένα ζευγάρι πχ. με δύο βασικούς μισθούς δεν δικαιούται να χαρακτηριστεί ευάλωτοι δανειολήπτες. Το κράτος αφήνει έτσι απροστάτευτο τον δανειολήπτη απέναντι στις ορέξεις των Funds, τα οποία έχοντας πάρει αέρα προχωράνε πλέον σε πλειστηριασμούς και εξώσεις ακόμα και σε περιπτώσεις αναστολών ή μη εκκρεμοδικιών. Προστασία της κύριας κατοικίας, ακόμα και αν είναι η μοναδική, στην Ελλάδα δεν υπάρχει. Και αυτό ενώ οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί με 100 δις €υρώ δημόσιο χρήμα και ενώ έχουν δεσμευτεί και
άλλα 20 δις για το πρόγραμμα «Ηρακλής» για την ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών των επιχειρήσεων πρώτα από όλα προς τις τράπεζες και αν περισσέψει τίποτα και προς το δημόσιο και τους εργαζομένους τους.

Σε αυτό το αντιλαϊκό- αντικοινωνικό και απάνθρωπο πλαίσιο πλειστηριασμών, έχουν συμφωνήσει όλα τα μνημονιακά κόμματα, το ψήφισαν το 2015 με το 3 ο μνημόνιο, συνηγόρησαν στη σταδιακή ακύρωση και της ελάχιστης προστασίας που υπήρχε και το υλοποιούν απαρέγκλιτα προς χάρη των τραπεζών και των φαντς, ρευστοποιώντας ακόμα και την πρώτη και κύρια κατοικία. Η τοπική αυτοδιοίκηση θα μπορούσε να αποτελέσει ανάχωμα σε αυτό το απάνθρωπο πλαίσιο, να το έχει σταματήσει και να το έχει ακυρώσει. Δυστυχώς όμως οι δημοτικές αρχές έχουν αποδεχθεί το ρόλο του διεκπεραιωτή των νεοφιλελεύθερων αντιλαϊκών πολιτικών και με τη στάση τους και τις επιλογές τους αντί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών και της πόλης τους, στέκονται αλληλέγγυοι στις τράπεζες κι στα αρπακτικά. Ούτως ή άλλως αν είχαν επιδείξει διαφορετική στάση, κανένα μνημόνιο δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί. Σε αυτό το τοπίο, οι ριζοσπαστικές, ανυπότακτες, αντικαπιταλιστικές δημοτικές παρατάξεις πρέπει να εντείνουν τη δράση τους σε τοπικό επίπεδο, να αποτελέσουν το ανάχωμα στις ορέξεις του μεγάλου κεφαλαίου και να σταθούν αλληλέγγυες σε κάθε πολίτη που πλήττεται. Τα πρόσφατα παραδείγματα της κινηματικής δράσης στου Ζωγράφου, στο Περιστέρι και στα Πατήσια που ανάγκασαν αστυνομία και δικαστικούς κλητήρες να αποχωρήσουν και να μην πεταχτούν φτωχές οικογένειες στο δρόμο δείχνουν τη δύναμη που έχει ο λαϊκός παράγοντας και το ρόλο που μπορεί να παίξει.

Σε μια εποχή που το δικαίωμα στην στέγη αμφισβητείται και οι τράπεζες και τα Funds ετοιμάζονται να αρπάξουν δεκάδες χιλιάδες πρώτες κατοικίες εμείς συνεχίζουμε να επιμένουμε πως κανένας άνθρωπος δεν πρέπει να μείνει χωρίς σπίτι, ρεύμα, νερό και θέρμανση! Είναι θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και δεν τα διαπραγματευόμαστε! Στηρίζουμε και συμμετέχουμε στα κινήματα που αντιστέκονται στουςπλειστηριασμούς λαϊκής κατοικίας και περιουσίας και διεκδικούν:

Ακύρωση του απάνθρωπου πλαισίου των πλειστηριασμών

Προστασία με νόμο της Α’ κατοικίας

Διαγραφή των χρεών των λαϊκών νοικοκυριών

Δημιουργία ενός μαζικού προγράμματος ποιοτικής κοινωνικής κατοικίας

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.