ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τα όσα συμβαίνουν στις εκλογές του συνδέσμου συνταξιούχων δημοσίων υπαλλήλων Αθήνας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ προχώρησε η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ για την διαδικασία των εκλογών στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου Αθήνας:

Πρωτοφανείς αντιδημοκρατικές αντισυναδελφικές αντικαταστατικές πρακτικές στις εκλογές του Συνδέσμου Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου Αθήνας, που θυμίζουν άλλες εποχές, από στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, μέλη της ΕΚΣΔΗ. 

Σε μια περίοδο που πρέπει να δυναμώσουν τα σωματεία, οι σύλλογοι των συνταξιούχων  να μαζικοποιηθούν με ενότητα, σεβασμό στη διαφορετική άποψη κ.λπ., στον Σύνδεσμο Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων Δημοσίου Αθήνας γίναμε μάρτυρες μιας βαθιάς  αντιδημοκρατικής και τραμπούκικης συμπεριφοράς από στελέχη και μέλη του ΚΚΕ, μέλη συνδέσμου.

Γιατί τους ενόχλησε η συμμετοχή μας στις εκλογές.

Έχουν μάθει να λειτουργούν χρόνια τώρα το σύνδεσμο μόνοι τους, μονοπαραταξιακά  Αντιλαμβάνονται τον Σύνδεσμο σαν να είναι μαγαζί τους και μπορεί να κάνουν ότι θέλουν. Αρχικά όταν πήγαμε να γραφτούμε κάτι που έχουμε δικαίωμα, ως  συνταξιούχοι του δημοσίου μας υποδέχθηκαν ευγενικά. Στη συνέχεια όταν διαπίστωσαν ότι δεν είμαστε της παράταξής τους μας έβλεπαν στραβά. Όταν καταθέσαμε ψηφοδέλτιο, γίναμε το “σπυρί” που πρέπει να το διώξουν.

  Με τον τρόπο τους διώχνουν όποιον δεν είναι μαζί τους και θελήσει να εγγραφεί και να ασχοληθεί με τον σύνδεσμο, πολύ δε περισσότερο εάν θελήσει και τολμήσει να  κατεβάσει ψηφοδέλτιο.

Στη Εκλογοαπολογιστική συνέλευση, την Πέμπτη 19Ιανουαρίου αποφασίστηκε ότι εκλογές θα γίνουν μέχρι 7 μ.μ στα γραφεία του ΤΕΕ. Μετά το κλείσιμο της κάλπης και αφού ο αριθμός των ψηφισάντων θεώρησαν ότι δεν είναι ικανοποιητικός για το παραταξιακό τους στόχο,  αποφάσισε η δικαστικός με την εφορευτική επιτροπή ότι οι εκλογές θα συνεχιστούν και την Παρασκευή 20 /1, αυτή τη φορά στα γραφεία του Συνδέσμου μέχρι τις 7.μ.μ. 

Την Παρασκευή 20/1 λίγο πριν κλείσει η κάλπη στις 6.30 μ.μ , – η κάλπη έκλεινε στις 7 μ.μο υποψήφιος μας έγινε μάρτυρας αρχικά μιας πρωτοφανούς αντιδημοκρατικής μεθόδευσης.

20-25 άτομα ήταν έξω από το δωμάτιο που είχαν  στηθεί οι κάλπες,  στον διάδρομο και δεν έμπαιναν σκόπιμα να ψηφίσουν για να πάει η ώρα 7, ώστε  να ζητήσουν παράταση και για την άλλη ημέρα της ψηφοφορίας. Αμέσως απευθύνθηκε στη δικαστικό και ζήτησε να συνεχιστεί η ψηφοφορία.

Μετά από αυτό, στελέχη και μέλη της παράταξης Ενωτική Κίνηση Συνταξιούχων Δημοσίου Αθήνας (ΕΚΣΔΗ)άρχισαν τους χαρακτηρισμούς,«τι θέλεις εδώ, ήρθες να μας ελέγξεις, άντε φύγε» και πολλά αλλά. Στη συνέχεια ο υποψήφιος μας, δέχθηκεμια αντιδημοκρατική επίθεση  από τους περισσότερους και από γνωστά στελέχη του ΚΚΕ και μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων, γιατί τόλμησε ως υποψήφιος παράταξης να πει ότι οι εκλογές του συνδέσμου πρέπει να έχουν αρχή και τέλος προσδιορισμένο. Πρότεινε να δοθεί όση παράταση είναι αναγκαία μετά τις 7 μ.μ.  -σήμερα δεύτερη ημέρα των εκλογών- για να ψηφίσουν όσοι έχουν προσέλθει και να μην γίνουν εκλογές τρίτη και τέταρτη ημέρα γιατί δεν εχει προσδιοριστεί αυτό από τη Γενική Συνέλευση και δεν εχει γνωστοποιηθεί- ανακοινωθεί σε όλα τα μέλη του συνδέσμου.

Προσπάθησαν να τον διώξουν με το ζόρι,δέχθηκε μια άνευ προηγουμένου επίθεση με χαρακτηρισμούς, απειλές, έτσι ώστε να φύγει από τον σύνδεσμο. …»Δεν φτάνει που σε αφήσαμε να γραφτείς θα μας κάνεις και έλεγχο, φύγε από εδώ προβοκάτορα» και πολλά αλλά.

Ζήτησε τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης που αποφάσισε για τις εκλογές από την δικαστικό, ισχυρίστηκε ότι δεν τα έχει  και δεν τα έδωσαν.

Στη συνέχεια η δικαστικός έδωσε δέκα λεπτά παράταση και ανακοίνωσε ότι με δική της απόφαση οι εκλογές συνεχίζονται και αύριο Σάββατο 21/1 στα γραφεία του Συνδέσμου μέχρι 7 μ.μ, με άλλο δικαστικό, χωρίς να ανακοινώνει πότε θα τελειώσουν.Δεν μπορεί να αποφασίζει ο δικαστικός και η εφορευτική επιτροπή, κάθε ημέρα και άλλη μια παράταση.

Παρά την τραμπουκική συμπεριφορά, ο υποψήφιος μας δεν έφυγε και κατέθεσε ένσταση, ζητώντας από τη δικαστικό να τηρηθούν όλες οι   προβλεπόμενες διαδικασίες. Κάτι που κατά τη γνώμη μας  δεν έκανε. Πήρε από τη δικαστικό την απάντηση, έλα αύριο  το μεσημέρι να σου δώσω την απάντησή μου. Ενώ ενημέρωσε ότι θα απευθυνθεί  και στον δικηγορικό σύλλογο, για αυτές τις διαδικασίες.

Είναι ολοφάνερο ότι μεθοδεύουν να κρατήσουν οι εκλογικές διαδικασίες του Συνδέσμου τόσες ημέρες,μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό για την παράταξη τους-ΕΚΣΔΗ–  αριθμό των αντιπροσώπων που θέλουν στην ομοσπονδία. Αυτή είναι μιαμεθόδευση αντιδημοκρατική, μονοπαρατιαξής σκοπιμότητας που καμία σχέση δεν έχει με τη μαζικοποίηση του συνδέσμου, που πρέπει είναι στόχος και  επιθυμία όλων μας.

Οι εκλογές του συνδέσμου πρέπει να έχουν ημερομηνία και ώρα έναρξης και λήξης, δεν είναι μια διαδικασία κατά πως βολεύει τον καθένα μας.

Αυτή η πρακτική είναι μια αλλά καρτ διαδικασία και βαθιά αντιδημοκρατική. Δεν  εξυπηρετεί το  συνδικαλισμό των  συνταξιούχων, δεν εχει σχέση με δημοκρατία, πολύ περισσότερο με ταξική πολιτική και εργατική δημοκρατία.  ΟΧΙ μόνο δεν βοηθά στη μαζικοποίηση του Συνδέσμου, έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Ένα πράγμα μόνο εξυπηρετεί και για αυτό φέρονται με αυτό τον τρόμο, την παραταξιακή, κομματική σκοπιμότητα και τους μηχανισμούς. Θεωρούν ότι ο σύνδεσμος είναι μαγαζί τους, ιδιοκτησία τους και μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.

Καλούμε την ηγεσία του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ να πάρουν θέση για τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων στελεχών τους για αυτό που συνέβη, διαφορετικά έχουν όλοι την πολιτική ευθύνη για την κάλυψη που παρέχουν σε τέτοιες πρακτικές.

Καλούμε την ομοσπονδία ΠΟΠΣ να πάρει θέσει για αυτές τις πρακτικές συμπεριφορές και αντιδημοκρατικές λειτουργίες, να μην τις καλύπτει, γατί οι εκλογές του συνδέσμου την αφορούν, αφού εκλέγονται αντιπρόσωποι για το συνέδριό της.

Εμείς δεν θα τους κάνουμε το χατίρι, να σταματήσουμε να συμμετέχουμε στο κίνημα των συνταξιούχων με τις απόψεις μας, ούτε θα τους δώσουμε τη χαρά που νομίζουν, ότι θα πάμε στα αστικά δικαστήρια, όπως κάνουν οι ίδιοι για  να βρούμε το δίκιο  μας.

Αγωνιζόμαστε για Εργατική Δημοκρατία στα συνδικάτα και τους συλλόγους των συνταξιούχων.

Η  κομματική παραταξιακή τρομοκρατία και οι αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν θα περάσουν.  Οι σύλλογοι  είναι το κοινό σπίτι όλων όσων θέλουμε να αγωνιζόμαστε και δεν είναι κομματικά – παραταξιακά μαγαζάκια κανενός.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

Αθήνα 21/1/2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.