Θρήνος Βύρωνα και Καισαριανής για τον Παναγιώτη Χατζηχαραλάμπους

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

του Πάνου Τριγάζη

Η τραγωδία των Τεμπών, με τους δεκάδες νεκρούς και πολλούς τραυματίες, έπληξε και την δική μας γειτονιά. Εννοώ τον Βύρωνα και την Καισαριανή, που θρηνούν από κοινού την απώλεια του 29χρονου Παναγιώτη Χατζηχαραλάμπους, Βυρωνιώτη και Καισαριανιώτη, τον οποίο θα συνοδεύσουμε Τρίτη πρωί και ώρα 10.30 στην τελευταία κατοικία του στο κοιμητήριο της Καισαριανής.

Ο Παναγιώτης, γιος φίλου και συντρόφου, εργαζόταν στα εισιτήρια του ΟΣΕ και ήταν ένας από τους έντεκα εργαζόμενους που πλήρωσαν με την ζωή τους την περιφρόνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στους συνδικαλιστικούς τους φορείς, οι οποίοι πολλές φορές είχαν κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για ατύχημα, χωρίς να εισακουστούν.

Ο Παναγιώτης αφήνει πίσω του έναν δίχρονο γιο, τον μικρό Βασιλάκη, παρηγοριά για την σύζυγό του και τους γονείς του, ιδιαίτερα τον σύντροφο και φίλο Βασίλη Χατζηχαραλάμπους, που καμάρωνε γιατί είχε γίνει παππούς νωρίς.

Ο άδικος και πρόωρος χαμός του Παναγιώτη συζητείται στα δημαρχεία των δύο πρώην προσφυγικών πόλεων με την κοινή ιστορία αγώνων για την εθνική ανεξαρτησία και την κοινωνική πρόοδο. Συζητείται και στα καφενεία όπου λέγεται ότι δεν πέθανε, αλλά δολοφονήθηκε, καθώς η απώλειά του ήταν συνέπεια πολιτικών αποφάσεων ή της αμέλειας λήψης τους, κυρίως στη διάρκεια της θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Τούτων δοθέντων, θα έλεγα ότι ο Παναγιώτης Χατζηχαραλάμπους δεν θα πάει στον κάτω κόσμο, όπως ήθελε το στερνό αντίο η αρχαία ελληνική μυθολογία, αλλά θα γίνει αστέρι στον ουρανό για να φωτίζει τον δρόμο προς μια διαφορετική Ελλάδα, όπου η φωνή των εργαζομένων, όχι μόνο θα εισακούεται, αλλά και θα δείχνει τον δρόμο προς το μέλλον.

Ο Πάνος Τριγάζης είναι δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.