ΥΠΕΣ: Ασφαλιστικά μέτρα κατά ΠΟΕ-ΟΤΑ για την απεργία στις ΥΔΟΜ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Στα δικαστήρια λύνουν τις διαφορές τους το Υπουργείο Εσωτερικών και η ΠΟΕ-ΟΤΑ για το θέμα των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) όλης της χώρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, το ΥΠΕΣ με ασφαλιστικά μέτρα ζητά όχι μόνο να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η Απεργία-Αποχή των τριών (3) Ομοσπονδιών, αλλά και 100.000 ευρώ από κάθε Ομοσπονδία σε περίπτωση που στο μέλλον ξανακηρυχθεί απεργία με τα ίδια αιτήματα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ:

“Στα δικαστήρια, με συνοπτικές διαδικασίες και με επιχειρήματα που αντλεί από τον αντεργατικό Νόμο έκτρωμα «Χατζηδάκη», σέρνει η κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης την Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., την Π.Ο.Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. και την Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ., προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις Υπηρεσίες Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) όλης της χώρας.

Μετά από δώδεκα (12) χρόνια αναβλητικότητας, αναποφασιστικότητας και αδιαφορίας, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν μπορεί, αλλά και δεν επιθυμεί να δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα και αδιέξοδα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι στις Υπηρεσίες Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) όλης της χώρας. Προβλήματα που ουδείς αρνείται πως υπάρχουν, αλλά και ουδείς ασχολείται να λύσει.

Είναι τραγικό ότι, ακόμη και η τελευταία παράταση Διοικητικής Υποστήριξης των Υπηρεσιών Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2022, χωρίς να υπάρχει κανένα σχέδιο, καμιά προοπτική για το πως η συνεχιζόμενη εδώ και δώδεκα (12) χρόνια δυσλειτουργία και απαξίωση θα σταματήσει.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος αλλά ανίκανος να επιλύσει το πρόβλημα, επέδειξε ιδιαιτέρως γρήγορα αντανακλαστικά και με ασφαλιστικά μέτρα ζητά όχι μόνο να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η Απεργία-Αποχή των τριών (3) Ομοσπονδιών, αλλά και 100.000 ευρώ από κάθε Ομοσπονδία σε περίπτωση που στο μέλλον ξανακηρυχθεί απεργία με τα ίδια αιτήματα.

Μακάρι ο Υπουργός Εσωτερικών να είχε τα ίδια αντανακλαστικά και στην περίπτωση του θανάτου της άτυχης ανασφάλιστης εργαζομένης στο Δήμο Ξυλοκάστρου. Δεν είναι φυσικά στα μάτια της κυβέρνησης όλες οι περιπτώσεις ίδιες! Και φροντίζουν να μας το θυμίζουν με κυνικό και ωμό τρόπο. Προφανώς και αντιλαμβάνονται τα Δικαστήρια ως όργανα επιβολής και ελέγχου και όχι απονομής δικαιοσύνης!

Εμείς είμαστε αποφασισμένοι να μην συμμετέχουμε σε συγκάλυψη ευθυνών, ούτε θανάτων, ούτε προβλημάτων.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Βορίδης κι η κυβέρνηση καταβάλλουν γενικευμένη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης κρίσιμων λειτουργιών και στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διαχρονική απαξίωση των Υπηρεσιών Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) όλης της χώρας.

Ο αυταρχισμός και οι διώξεις ουδέποτε έδωσαν διέξοδο στα προβλήματα, ούτε έκαμψαν την θέληση των εργαζομένων. Η προσπάθεια δικαστικής τρομοκράτησης και διώξεων αναδεικνύουν την ανικανότητα της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου να δώσει λύσεις. Είναι απολύτως υπεύθυνοι για την σχεδόν 12ετή ταλαιπωρία εργαζομένων και πολιτών. Και η αδιαφορία τους είναι προκλητική και εξοργιστική.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.