Εργαζόμενοι ΟΤΑ: «Βολές» κατά Βορίδη για προσπάθειες κήρυξης παράνομης της απεργίας – αποχής στις υπηρεσίες Δόμησης

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Βολές» κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Εσωτερικών Βορίδη, με αφορμή τις προσπάθειες να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία – αποχή των εργαζομένων στις υπηρεσίες Δόμησης, εξαπολύει με ανακοίνωση της, η ΠΟΕ – ΟΤΑ και σημειώνει:

Εδώ και δώδεκα (12) χρόνια η Πολιτεία διαχρονικά αρνείται να εφαρμόσει, σε ότι αφορά τις Υπηρεσίες Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) την «ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ» που η ίδια ψήφισε!!!

Είναι κοινή παραδοχή πως δώδεκα (12) χρόνια τώρα οι πολίτες αδυνατούν να εξυπηρετηθούν, αφού η αναποφασιστικότητα, η αναβλητικότητα και η αδιαφορία και της σημερινής κυβέρνησης δημιούργησαν ανυπέρβλητα αδιέξοδα στην καθημερινή λειτουργία των Υπηρεσιών Δόμησης (Υ.ΔΟΜ.) με κυριότερο αυτό της υποστελέχωσης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης αρνείται πεισματικά να δώσει λύσεις και προσπαθεί να κρύψει το πρόβλημα «κάτω από το χαλί» για ακόμη μία φορά!!! Είναι πεπεισμένος πως το αντεργατικό, αντιδημοκρατικό, αντισυνδικαλιστικό «οπλοστάσιο» του Νεοφιλελεύθερου Υπουργού Εργασίας Χατζηδάκη, με το οποίο προσπαθούν να αναστείλουν κάθε απεργιακή κινητοποίηση επιχειρώντας να την βγάλουν «παράνομη και καταχρηστική» θα του δώσει την διέξοδο που αναζητά!!!

Στην πρώτη του προσπάθεια να ποινικοποιήσει την συνδικαλιστική δράση των τριών (3) Ομοσπονδιών Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Π.Ο.ΜΗ.Τ.Ε.Δ.Υ. και Π.Ο.Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., καταθέτοντας αγωγή σε βάρους τους εκδόθηκε η υπ’ αριθμ.: 73/2023 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που αποτελεί «δικαστικό χαστούκι» στις προθέσεις και τους ισχυρισμούς του κ. Βορίδη και της κυβέρνησης.

Αυτό βέβαια δεν τον εμπόδισε να ασκήσει έφεση στην απόφαση αυτή, που έκρινε πως η απεργιακή κινητοποίηση είναι νόμιμη και σε καμία περίπτωση καταχρηστική.

Καταχρηστική αντίθετα, είναι η αντιμετώπιση του κ. Βορίδη και της κυβέρνησης που για δεύτερη φορά «σέρνει στα δικαστήρια», την ΤΡΙΤΗ 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023, εργαζόμενους που απλά διεκδικούν λύσεις στα αδιέξοδα τα οποία οι ίδιοι δημιουργούν.

Η ταλαιπωρία των πολιτών είναι αποτέλεσμα της κυβερνητικής αδιαφορίας, συνέπεια της πολιτικής επιλογής της συνολικής υπηρεσιακής απαξίωσης.

Οι παρανομίες και οι καταχρήσεις δεν βρίσκονται στον κόσμο της εργασίας κ. Βορίδη τον οποίο «ελαφρά τη καρδία» διώκετε στα δικαστήρια!

Αναμετρηθείτε με τα προβλήματα και δώστε λύσεις!!!

Οι εργαζόμενοι ούτε τρομοκρατούνται ούτε εκβιάζονται κ. Βορίδη!!!

Συνεχίζουμε ενωμένοι και δυνατοί διεκδικώντας με όλες μας τις δυνάμεις λύσεις που θα βάλουν τον επίλογο στην πολύχρονη ταλαιπωρία των πολιτών.

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.