Γιατί επιμένει τόσο πολύ ο βήχας – Τι λένε οι γιατροί

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Υπομονή για λίγες ημέρες και εφόσον ο βήχας δεν υποχωρήσει, επίσκεψη στον γιατρό για αξιολόγηση. Αυτό συνιστούν οι ειδικοί πνευμονολόγοι στους πολλούς πολίτες που ταλαιπωρούνται αυτή την περίοδο από τον βήχα που επιμένει για ημέρες αφότου έχουν εκδηλώσει κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού από τις εποχικές ιώσεις και αφού έχουν υποχωρήσει όλα τα συμπτώματα.

Ο εμμένων βήχας έπειτα από λοίμωξη του αναπνευστικού είναι ένα σύνηθες φαινόμενο, το οποίο εφέτος εμφανίζεται εξαιρετικά συχνά πιθανόν ως αποτέλεσμα και της μεγάλης έξαρσης των εποχικών λοιμώξεων. Ειδικά δε, στις μικρές ηλικίες, όπως σημειώνουν οι παιδίατροι, η μία λοίμωξη διαδέχεται την άλλη, με αποτέλεσμα στην ουσία τα συμπτώματα ποτέ να μην υποχωρούν.

«Πάντοτε στις ιώσεις του αναπνευστικού συστήματος υπήρχε βήχας ως εμμένον σύμπτωμα» υποστήριξε στην εφημερίδα «Καθημερινή» ο καθηγητής Πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ, γιατρός στο νοσοκομείο «Αττικόν» και πρόεδρος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Στέλιος Λουκίδης.

Ο κ. Λουκίδης τονίζει ότι «αυτό που δυστυχώς βλέπουμε ιδιαίτερα φέτος είναι μια υπερκατανάλωση φαρμάκων από πλευράς ασθενών για την αντιμετώπιση του βήχα που επιμένει. Έρχονται ασθενείς στα επείγοντα του «Αττικόν» και έχουν ήδη λάβει πολλά φάρμακα εισπνεόμενα ή ακόμη και αντιβιοτικά. Θα πρέπει να τονιστεί ότι ο βήχας δεν είναι νόσος. Είναι σύμπτωμα. Αυτό που εμείς συνιστούμε, είναι τα άτομα με βήχα που επιμένει έπειτα από μία ίωση να κάνουν υπομονή και εφόσον περάσουν δύο εβδομάδες και το σύμπτωμα αυτό δεν έχει υποχωρήσει, να επισκεφθούν έναν γιατρό για αξιολόγηση της κατάστασής τους και διερεύνηση της αιτιολογίας του βήχα».

Πηγή: enikos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.