“Νόμιμη η εξαήμερη εργασία χωρίς καταβολή υπερωριών στους Δήμους”

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Νόμιμη κατά τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη η εξαήμερη εργασία χωρίς καταβολή υπερωριών στους Δήμους. Αυτό δήλωσε κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης που κατέθεσε ο Βουλευτής Δυτικής Αθήνας του ΜέΡΑ25 Κρίτων Αρσένης.

«Ο κ. Βορίδης βασίζει δε την νομιμότητα στο άρθρο 36 του Νόμου 3584/ 2007 που ορίζει ρητά ότι δεν  μπορεί να παραβιάζεται το πενθήμερο εργασίας αλλά δίνει την δυνατότητα αντί για Δευτέρα με Παρασκευή αυτό να μετατίθεται σε Τρίτη με Σάββατο όταν συντρέχουν προϋποθέσεις.

Ο κ. Βορίδης ισχυρίστηκε ότι για να επιτρέπει ο νόμος  εξαιρέσεις στο πενθήμερο εργασίας τότε προφανώς επιτρέπει εξαιρέσεις για περισσότερες ημέρες εργασίας, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο για επταήμερη εργασία.

Κάλυψε έτσι τους 20 περίπου Δήμους που αντιγράφοντας ο ένας τον άλλον εφαρμόζουν την παράνομη εξαήμερη εργασία στην καθαριότητα. Χαρακτηριστικά παραδείγματα σχετικών  αποφάσεων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ αφορούν τον Δήμο Άργους-Μυκηνών από το 2013, τον Δήμο Ναυπλιαίων από το 2014 και τον Δήμο Ερμιονίδας από το 2021», τονίζει ο Βουλευτής.

Ο κ. Αρσένης κατήγγειλε ότι υπάρχουν δήμοι που δεν εμφανίζουν τα πραγματικά βαρδιολόγια προκειμένου να μην μπορούν να διεκδικήσουν νομικά οι εργαζόμενοι τις υπερωρίες που δικαιούνται και την εφαρμογή της εργατικής νομοθεσίας.

«Πρόκειται για την επικράτηση της πλήρους ανομίας και λεηλασίας των εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων την οποία το ΜέΡΑ25 δεσμεύεται να ανατρέψει μαζί με τους εργαζόμενους, όσο και αν η κυβέρνηση την καλύπτει προκλητικά», παρατηρεί ο κ. Αρσένης.

Πηγή: epoli.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.