Λ.Σ. Καισαριανής: ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΣΤΑΜΕΛΟΥ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής αναφέρει:

Πριν λίγη ώρα αναρτήθηκε στο site του δήμου επιστολή της δημοτικής αρχής Βοσκόπουλου που για μια ακόμα φορά δημιουργεί  εντυπώσεις πάνω σε σοβαρά θέματα όπως είναι η λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου με οικτρά ψέματα.

Διευκρινίζουμε ότι:

  1. Καμία παράταξη στο απερχόμενο ΔΣ, ούτε και εγώ προσωπικά, γνωρίζαμε  ότι ο κος Βοσκόπουλος έχει απολύσει τους εργαζόμενους της ΚΟΙΝΣΕΠ στο Πολιτιστικό Κέντρο, δεδομένου ότι όλες τις χρονιές οι συμβάσεις της ΚΟΙΝΣΕΠ γίνονταν με αποκλειστική επιλογή και ευθύνη του Δημάρχου που ήταν και απευθείας αρμόδιος για τον πολιτισμό.

Όταν μάλιστα οι γονείς έκαναν εγγραφές για το τρέχον έτος στο πολιτιστικό κέντρο η διαβεβαίωση της ΔΑ ήταν ότι τα μαθήματα θα ξεκινούσαν αμέσως μετά τις εκλογές.

  1. Δεν είχα καμία συνομιλία με κανέναν που εμπλέκεται στο θέμα, διοικητικό ή πολιτικό προϊστάμενο, παρά μου στάλθηκε επιστολή πριν δύο μέρες την οποία άμεσα θα απαντήσουμε ανοιχτά και εγγράφως στον λαό της πόλης μας.

Ήδη με δική μου πρωτοβουλία έχει οριστεί άμεσα συνάντηση με τους εργαζόμενους της ΚΟΙΝΣΕΠ που απασχολούνται στο πολιτιστικό κέντρο προκειμένου να μην παίζει κανένας στις πλάτες τους μικροπολιτικά παιχνίδια. Να είναι σίγουροι εργαζόμενοι και γονείς ότι εμείς δεν θα συμβάλλουμε στο παιχνίδι του κου Βοσκόπουλου που στοχεύει το μεροκάματο των εργαζομένων και των οικογενειών τους, αλλά και την ανάγκη της νεολαίας και του λαού της πόλης μας σε πολιτιστική δράση και δημιουργία. Αντίθετα θα το διασφαλίσουμε με ο,τι πρόσφορο μέσο.

Το έχουμε αποδείξει αυτό και το έχει επικροτήσει ο λαός μας στις πρόσφατες εκλογές.

Για μια σειρά πρωτοβουλιών και συναντήσεων που γίνονται και θα ακολουθήσουν από εμένα και τους εκλεγμένος δημοτικούς συμβούλους της ΛΑΣΥ, σε όλους τους τομείς θα ενημερώνεται με τον καλύτερο τρόπο οι συμπολίτες μας.

Υ.Γ. Αν ο κος Βοσκόπουλος θέλει να εγκαταλείψει πριν τη λήξη της θητείας του ας το κάνει με επίσημο τρόπο και όχι μεταφέροντας τις ευθύνες του και μάλιστα αλά καρτ.

Παρακαλώ για την ανάρτηση του παρόντος στο site του Δήμου και όπου αλλού. 

26-10-2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.