Περιοδεία του Ανδρέα Καραβίδα στο δημαρχείο Βύρωνα

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Περιοδεία στο Δημαρχείο του Βύρωνα πραγματοποίησε την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Ανδρέα Καραβίδα, υποψήφιο βουλευτή στο Νότιο Τομέα Αθηνών. Στην περιοδεία συμμετείχε και ο Βαγγέλης Γείτονας, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Βύρωνα.

Σε συζήτηση με τους εργαζόμενους, ο Ανδρέας Καραβίδας απηύθυνε κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ μπροστά και στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές, υπογραμμίζοντας την ανάγκη να αξιοποιηθεί η εμπειρία που έχει συσσωρευτεί όλα τα προηγούμενα χρόνια και δείχνει ότι μόνο η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η ψήφος που θα μείνει και την «επόμενη μέρα», ικανή να υποστηρίξει τον αγώνα και τα δικαιώματα των εργαζομένων απέναντι στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση αναδείξει η κάλπη. Γιατί, όπως συμπλήρωσε, το πραγματικό δίλημμα είναι «Ή θα είναι δυνατός ο λαός ή θα είναι δυνατή η οποιαδήποτε κυβέρνηση και ο λαός αδύναμος».

Και στον χώρο των ΟΤΑ, η υποστελέχωση, το «κύμα» ιδιωτικοποιήσεων, το χτύπημα των εργασιακών σχέσεων διαμορφώνουν μια ζοφερή κατάσταση για τους εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες, ενώ, την ίδια στιγμή, υποβαθμίζουν συνολικά τις υπηρεσίες που αφορούν κρίσιμες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής. Η απάντηση δεν πρέπει να είναι «μια από τα ίδια» αλλά ενίσχυση του ΚΚΕ παντού. Επιπρόσθετα, ο Α. Καραβίδας ανέδειξε τη στρατηγική σύμπλευση της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, τόσο στο επίπεδο του κοινοβουλίου όσο και των δήμων, όπου δημοτικές αρχές και παρατάξεις που πρόσκεινται στα αστικά κόμματα «διαγωνίζονται» στην προώθηση και υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής, μένοντας στον αντίποδα μόνο οι θέσεις του ΚΚΕ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.