Editorial

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Με χαρά και συγκίνηση επανερχόμαστε σε κυκλοφορία μετά από μια 5μηνη αναστολή έκδοσης της εφημερίδας μας.

Με την επανέκδοση του «Δήμος & Πολιτεία» πρώτα απ’ όλα τιμούμε τον «δικό» μας Σωτήρη Παπαμιχαήλ. Τον άνθρωπο που ίδρυσε την εφημερίδα, έδωσε ψυχή κι εργάστηκε γι’ αυτήν μέχρι και την τελευταία του στιγμή.

Χρέος και δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με συνέπεια την ανεξάρτητη, μαχητική και πολυφωνική ταυτότητα της εφημερίδας, αποτυπώνοντας το δικό μας στίγμα στην ενημέρωση, τον προβληματισμό και την ευαισθητοποίηση των δημοτών.

Τα γεγονότα γύρω μας τρέχουν και δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε «φωνή» για όλα όσα γίνονται. Τη δική μας και τη δική σας. Των συνεργατών μας που εξακολουθούν να δείχνουν την ίδια εμπιστοσύνη και στήριξη που έδειξαν από τη θεμελίωση του κοινού μας αυτού «σπιτιού», αλλά και τη δική σας μέσα από  τα μηνύματα αγάπης, συμπαράστασης και ενθάρρυνσης.

Βρισκόμαστε, βεβαίως, στον απόηχο των εθνικών εκλογών και ό,τι αυτές σηματοδοτούν σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο. Η επικράτηση ενός αμερικάνικου μοντέλου διακυβέρνησης βασισμένο σε μια τεχνοκρατική «αποτελεσματικότητα», που φαίνεται να υπόσχεται οικονομική ευημερία και «ισότητα» όλων απέναντι σε ένα αποϊδεολογικοποιημένο επιτελικό κράτος. Ένα μοντέλο που κρύβει επιμελώς μεγαλύτερες ανισότητες παρά «ευκαιρίες». Ενώ ταυτόχρονα, νεοναζιστικά μορφώματα εδραιώνουν εκ νέου εκπροσώπηση στη Βουλή και την κοινωνία, παρά τους συλλογικούς και όχι μόνο αγώνες που δόθηκαν και δίνονται για την καταδίκη των εκφραστών του.

Δεν απέχουμε πολύ χρονικά επίσης, από το τραγικό ναυάγιο στην Πύλο, που πήρε μαζί του εκατοντάδες αθώες ψυχές. Ας μην αφήσουμε την ανθρωπιά μας να βουλιάξει κι αυτή υπό το βάρος μιας επίπλαστης ατομικής ευημερίας & «ασφάλειας».

Στα του Δήμου μας, κι ενώ οι μηχανές του προεκλογικού αγώνα παίρνουν δυναμικά μπροστά, η απόρριψη από τον  Άρειο Πάγο των αιτήσεων αναίρεσης που είχαν καταθέσει για το λόφο Κοπανά, το Ελληνικό Δημόσιο και οι Δήμοι Βύρωνα και Δάφνης – Υμηττού, σηματοδοτεί αρνητική εξέλιξη για το θέμα των δημόσιων κοινωφελών εγκαταστάσεων. Θεωρούμε κι εμείς απαραίτητη την έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, με θέμα την αντιμετώπιση του τόσο σοβαρού προβλήματος που προκύπτει μετά από αυτήν την απόφαση.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.