ΥΠΕΣ: Κατατέθηκε στη Βουλή το ν/σ με ρυθμίσεις για την λειτουργία των ΟΤΑ

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείο Εσωτερικών με τον τίτλο: «Σύστημα Καινοτομίας στον δημόσιο τομέα – Ρυθμίσεις Γενικής Γραμματείας Ανθρωπίνου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα – Ρυθμίσεις για τη λειτουργία των Ο.Τ.Α. α΄ και β’ βαθμού και των αποκεντρωμένων διοικήσεων και για την ευζωία των ζώων συντροφιάς – Λοιπές επείγουσες ρυθμίσεις του Υπουργείου

Ανάμεσα στα άλλα το νομοσχέδιο:

— Την άμεση διαγραφή όλων των χρεών πολιτών και επαγγελματικών προς τους δήμους που αφορούν στα έτη μέχρι και το 2012 αλλά δεν αναζητήθηκαν από τις δημοτικές αρχές καθώς επίσης και την οριστική διαγραφή των βεβαιωμένων οφειλών προς τους δήμους, οι οποίες γεννήθηκαν στα έτη μέχρι και το 2012 αλλά δεν εξοφλήθηκαν μέχρι σήμερα από τους οφειλέτες, προβλέπει νομοθετική ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών.

— Υπάρχει διάταξη που τροποποιεί τις προϋποθέσεις σύστασης «δημοτικών κοινοτήτων», ανοίγοντας δρόμο, για οικισμούς που επιθυμούν να χαρακτηριστούν ως «δημοτική κοινότητα», να το καταφέρουν.

—  Στο (Άρθρο 29)  περιέχει ρυθμίσεις για τα έργα, τις μελέτες, τις προμήθειες και τις υπηρεσίες Ο.Τ.Α.  (τροποποίηση άρθρου 209 ν. 3463/2006).

Δείτε ΕΔΩ

Πηγή: aftodioikisi.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.