Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τουλάχιστον 36 οι νεκροί

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Τουλάχιστον 36 είναι οι νεκροί από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, αλλά ο αριθμός εκτιμάται ότι θα ανέβει, όπως ανέφερε στην τελευταία της ενημέρωση στις 11:20 το πρωί, ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης.

Τόνισε επίσης ότι σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά στοιχεία την Helinic Train στην αμαξοστοιχία τη στιγμή της σύγκρουσης υπήρχαν 342 επιβάτες και 10 άτομα προσωπικό και στην εμπορική αμαξοστοιχία 2 άτομα προσωπικό.

Οι 66 νοσηλεύονται τραυματίες σε νοσοκομεία της Λάρισας, της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης, ενώ οι έξι από αυτούς βρίσκονται σε ΜΕΘ. Οι υπόλοιποι έχουν πάρει εξιτήριο.

Από την πλευρά της, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου, τόνισε ότι εκτός από τους ψυχολόγους που βρίσκονται από το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας έχει συσταθεί ομάδα ψυχολόγων από την τηλεφωνική γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306 και καλεί τους συγγενείς και τις οικογένειες των τραυματιών και των θυμάτων προκειμένου να τους παρέχει ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση.

Επίσης, όπως τόνισε η κ. Δημογλίδου, έχουν εξασφαλιστεί κλίνες για την εξυπηρέτηση των οικογενειών των τραυματιών και των θυμάτων στα εξής ξενοδοχεία της Λάρισας: Imperial, Divani, και Metropol.

Για τις κλίνες στα ξενοδοχεία οι συγγενείς μπορούν να καλούν τους τηλεφωνικούς αριθμούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας 2410683175 και 76 , που λειτουργούν ήδη για την παροχή πληροφοριών για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη καθώς και για όσους έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

Μετωπική σύγκρουση

Οι δύο αμαξοστοιχίες, μία εμπορική και μία επιβατική, συγκρούστηκαν με σφοδρότητα λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο ύψος του Ευαγγελισμού. Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις η πολύνεκρη τραγωδία συνέβη όταν τα δύο τρένα βρέθηκαν στην ίδια γραμμή και συγκρούστηκαν μετωπικά.

«Ήταν μια μετωπική σύγκρουση, τα δύο τρένα κινούνταν στην ίδια γραμμή με αντίθετη κατεύθυνση», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των μηχανοδηγών, Κώστας Γενίδουνιας, αναφερόμενος στο πολύνεκρο δυστύχημα μετά τη σύγκορυση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Εξήγησε ότι τα τρένα μπαίνουν στη γραμή με εντολή που δίνει ο διαχειριστής και πρόσθεσε πως «δεν λειτουργεί κανένα ηλεκτρονικό σύστημα, όλα γίνονται χειροκίνητα στο μεγαλύτερο τμήμα της γραμμής».

Προσήχθη ο σταθμάρχης για το σιδηροδρομικό δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί τρεις καταθέσεις, από τον σταθμάρχη τον κλειδούχο που είχαν βάρδια την ώρα του δυστυχήματος και από εκπρόσωπο της εταιρείας.Αναμένονται οι επόμενες οδηγίες που θα δοθούν από εισαγγελικές Αρχές.

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίσσονται έξω από τα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών των δύο νοσοκομείων της Λάρισας, του Γενικού και του Πανεπιστημιακού.

Συγγενείς επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας έχουν συγκεντρωθεί περιμένοντας να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους. Οδυρμοί, κραυγές και δάκρυα σπάνε τη νυχτερινή σιωπή για εκείνους που διαπιστώνουν ότι ο δικός τους άνθρωπος δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Παρέμβαση Ντογιάκου για τη σύγκρουση τρένων

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, ανέθεσε την εποπτεία των ερευνών για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στον εισαγγελέα Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλο.

Πηγή: skai.gr

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.