Παραδόθηκε στην οικογένεια η σορός του 27χρονου Βυρωνιώτη Παναγιώτη Χατζ……που εργαζόταν στην επιβατική αμαξοστοιχία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η είδηση που δημοσιεύσαμε την Τετάρτη 1/3 ότι ο Βυρωνιώτης 27χρονος Παναγιώτης που εργαζόταν στην επιβατική αμαξοστοιχία είναι ένα από τα θύματα του τραγικού ατυχήματος.

Διαβάστε εδώ

Ο Παναγιώτης Χατζ……. 27 χρόνων ήταν πατέρας ενός δίχρονου παιδιού που φιλοξενείται στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βύρωνα.

Εργαζόταν στη συγκεκριμένη επιβατική αμαξοστοιχία, ως ελεγκτής και σύμφωνα με πληροφορίες βρισκόταν στο πρώτο βαγόνι τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης των δύο αμαξοστοιχιών, που ήταν μοιραία για τις ζωές τόσων ανθρώπων.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η σορός του Παναγιώτη παραδόθηκε στην οικογένεια και αναμένεται να μεταφερθεί στο τόπο καταγωγής του, σε χωριό της ορεινής Κορινθίας.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Παναγιώτη και σε όλες τις οικογένειες, συγγενείς, φίλους των θυμάτων της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη, και ευχές για ταχεία ανάρρωση στους δεκάδες τραυματίες.

Ενώνουμε τη φωνή μας ώστε να αποκαλυφτούν οι διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων και των διοικήσεων του ΟΣΕ της ιδιωτικής εταιρείας και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

Η πολιτική της υποχρηματοδότησης, της αποψίλωσης προσωπικού και των ιδιωτικοποιήσεων σκοτώνει!

Πηγή: rogmistinenimerosi

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.