ΡΕΚ Βύρωνα: Δεν ξεχνάμε-Δεν συγχωρούμε. Κάτω η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ

ΚΑΤΩ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Με μεγάλη θλίψη και οδύνη εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια, τη συμπαράσταση και  την αλληλεγγύη στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και ευχόμαστε τη γρήγορη ανάρρωση στους δεκάδες τραυματίες. Από 28/02 ζούμε ημέρες πόνου σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.Ανάμεσα στους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας βρίσκεται και ένας Κάτοικος Βύρωνα ο οποίος ήταν εργαζόμενος στην HellenicTrain.

➡️Απέναντι στη λογική των αστικών κομμάτων που συνέβαλαν μέχρι σήμερα στη διαμόρφωση των συνθηκών για την τραγωδία στα Τέμπη, ότι δεν είναι ώρα για απόδοση ευθυνών και κινητοποιήσεων, ο πόνος μας πρέπει να εκφραστεί, να ακουστεί στις γειτονιές, στις πλατείες, στους δρόμους ! Ένα πρώτο ελπιδοφόρο βήμα έγινε τις προηγούμενες  ημέρες με τις αυθόρμητες λαϊκές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας σε όλη τη χώρα, οι οποίες συνεχίζονται καλώντας όλο τον κόσμο να συμμετέχει.

➡️Να μην αφήσουμε τους ηθικούς αυτουργούς ούτε μια ημέρα, γιατί όσο δεν μας ακούνε, οι κυβερνώντες θέλουν να ξεχαστούν τα πραγματικά αίτια και να τα ρίξουν στο «ανθρώπινο λάθος» ή στην «κακιά στιγμή»… Ήδη όλα τα μεγάλα ΜΜΕ συντονισμένα κινούνται σε αυτή τη κατεύθυνση.

☄️ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι οι ιδιωτικοποιήσεις σιδηροδρόμων έχουν φέρει αύξηση των ατυχημάτων και αλλού (π.χ. Βρετανία). Και ο λόγος είναι απλός: υπάρχει ελλιπής συντήρηση και υποστελέχωση για λόγους κόστους, ώστε να αυξήσουν τα κέρδη τους οι επενδυτές.

☄️ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι με τα μνημόνια μετακινήθηκαν σαν υπεράριθμοι χιλιάδες εργαζόμενοι του ΟΣΕ και εδώ και χρόνια δεν έγιναν προσλήψεις προσωπικού με αποτέλεσμα τρομερές ελλείψεις.

☄️ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι οι εργαζόμενοι στα τρένα τα τελευταία χρόνια με δηλώσεις, στάσεις εργασίας και απεργίες είχαν κάνει σαφές πως οι υποδομές δεν συντηρούνταν, το προσωπικό δεν έφτανε, τα συστήματα ασφαλείας δεν επαρκούσαν

☄️ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι το 2017 η ελληνική ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξεπουλήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στην ιταλική Ferrovie για μόλις 45 εκατομμύρια ευρώ ως μνημονιακήυποχρέωση.

☄️ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ πως και τα τρία μεγάλα κόμματα απαξίωσαν τον ΟΣΕ και πρωτοστάτησαν στην ιδιωτικοποίηση του.

☄️ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι η επιλογή όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων να απαξιώνουν τις δημόσιες υποδομές, συνειδητά να διαλύουν οτιδήποτε ανήκει στο δημόσιο (παιδεία, υγεία, μεταφορές κ.α.), να το υποχρηματοδοτούν, ώστε να ανοίγει την πόρτα στους ιδιώτες, οδηγεί σε ακρίβεια, υποβαθμισμένες υπηρεσίες και δεν «μειώνει τις τιμές» όπως διατείνονταν. Ακόμα χειρότερα όμως, ενίοτε είναι και δολοφονική…

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΟΥΜΕ

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ (ΥΓΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ, ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ) ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΤΟΥΣ, ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ – ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ

Βύρωνας 04/3/23

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.