Λ.Σ Καισαριανής: Δεν έχει πάτο το Βαρέλι…

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καισαριανής αναφέρει:

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε δει τον πολιτικό πάτο που μπορεί να φτάσει ο κος Βοσκόπουλος, ο “ηγέτης” (όπως επιτρέπει να τον αποκαλούν) σπεύδει να μας διαψεύσει, αποδεικνύοντας ότι πάντα υπάρχει … και πιο κάτω.

Στην τελευταία “στημένη” συνέντευξη του στην τοπική εφημερίδα «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ΝΟΤΙΩΝ», μας προσφέρει ένα νέο ρεσιτάλ χυδαιότητας, συκοφαντίας, ψεμάτων και λογικών ακροβασιών.

Στο γνώριμο του αυτό επίπεδο αναγκάζεται να καταφύγει, για να υπερασπιστεί τα αποτελέσματα της πολιτικής του στο Δήμο και να επιτεθεί στη «Λαϊκή Συσπείρωση», που είναι όπως φαίνεται και η βασική στόχευση της συνέντευξης του.

Διαβάζουμε και σχολιάζουμε τα πιο χαρακτηριστικά από αυτά τα διαμάντια:

 Η μαχητική πολιτική για τα λαϊκά συμφέροντα και οι υποτακτικοί του συστήματος…

Αναφέρει ο κος Βοσκόπουλος στην αρχή της συνέντευξης:

«Για λόγους που με ξεπερνούν, κατάφερε η αντιπολίτευση να ενωθεί, χτυπώντας εμένα αποκλειστικά από την πρώτη μέρα».

«…η δημοτική παράταξη της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Καισαριανής δεν έκανε πολιτική και ιδεολογική αντιπολίτευση, αλλά διαχειριστική …»

Δεν θα ασχοληθούμε με τον εμφανή ναρκισσισμό… Το “εφεύρημα” όμως ότι η «Λαϊκή Συσπείρωση» δεν κάνει πολιτική αντιπαράθεση, είναι διαστρέβλωση που μάλλον απευθύνεται σε … όσους θέλουν να παραμυθιαστούν.

Ακριβώς τη μαχητική πολιτική στάση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που αποκαλύπτει μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο τις αντιλαϊκές επιλογές της διοίκησής του, εχθρεύεται ο κος Βοσκόπουλος.

Αυτή τη συνεπή πολιτική για τα συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού βρήκε απέναντι του όλο το προηγούμενο διάστημα:

-στα σχέδιά του για εμπορευματοποίηση των υπηρεσιών και των υποδομών του Δήμου, για την εισαγωγή διδάκτρων στο Πολιτιστικό Κέντρο και την παράδοση σε επιχειρηματικά συμφέροντα των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης,

-στην επαναφορά των εργασιακών σχέσεων “σκλαβοπάζαρο” σε όλη τους την αδιαφάνεια,

-στην υποβάθμιση των παροχών στη λαϊκή οικογένεια, στο κλείσιμο του γυμναστηρίου, στην απαξίωση των δημοτικών υπηρεσιών, στην αποδόμηση του Πολιτιστικού Κέντρου κα,

-στα υπόγεια αλισβερίσια του με τους τοπικούς παράγοντες, σε βάρος των δικαιωμάτων των δημοτών της πόλης,

-στο ξέπλυμα της κεντρικής πολιτικής, με την μετατροπή της Καισαριανής σε επικοινωνιακή πασαρέλα για τους διάφορους υπουργούς και πολιτευτές,

-στην εχθρική στάση απέναντι σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση. Στη συκοφαντία και τις επιθέσεις στους εργαζόμενους του Δήμου, στους γονείς των παιδικών σταθμών, στους φοιτητές και γενικά σε όποιον διεκδικούσε τα αυτονόητα …

Στη δημοτική αρχή του κου Βοσκόπουλου τα λαϊκά στρώματα της Καισαριανής βρήκαν έναν ακόμη εχθρό και η κεντρική αντιλαϊκή πολιτική ένα δραστήριο και συνειδητό υποστηριχτή. Αυτή του την “προσφορά” προσπαθεί να εξαργυρώσει στις πολιτικές του συμμαχίες με όλους ανεξαιρέτως τους διαθέσιμους του συστήματος (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ κα).

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» ήταν και θα είναι στην αντίπερα όχθη.

Όταν ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη…      

Αφού κατακρίνει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για διαχειριστική αντιπολίτευση, μετά καταφεύγει σε τι άλλο… στην κριτική της διαχείρισης της «Λαϊκής Συσπείρωσης»   στα χρόνια της δημοτικής αρχής της στο Δήμο!, που άφησε λέει «…. αθλιότητα και διαλυμένη δημόσια διοίκηση, φούσκες και μπαλαμούτι στον προϋπολογισμό».

Για να συνεχίσει…

«…είχαμε να αντιμετωπίσουμε και έναν απίστευτο λαϊκισμό. Έφθασαν στο σημείο τον τελευταίο χρόνο να λένε ότι ο Δήμος μας πτώχευσε! Η αθλιότητα δεν έχει οροφή».

και να καταλήξει να παινεύει τη δική του διαχείριση που …

«Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό … έχουμε 160.000 ευρώ αποθεματικό, περίπου 700.000 ευρώ περισσότερα έσοδα από πέρσι, …είναι εξασφαλισμένοι δύο μισθοί          Οι ΔΕΚΟ είναι ρυθμισμένες και οι οφειλές σε προμηθευτές είναι ελάχιστες – ούτε 200.000 ευρώ. Όλα αυτά μέσα σε οκτώ μήνες, αλλά εργαζόμασταν μέχρι τα μεσάνυχτα»

Για τα περί αθλιότητας θα πούμε παρακάτω…

Σίγουρα πάντως η απουσία ύπνου θα μπορούσε να εξηγήσει κάποιες …παραισθήσεις, γιατί η πραγματικότητα πεισματικά φαίνεται να μην έχει καμία επαφή με όσα υποστηρίζει ο κος Βοσκόπουλος.

-Ο Δήμος Καισαριανής παραμένει ως σήμερα – στα μέσα Μάρτη, ο μοναδικός ίσως Δήμος πανελλαδικά που δεν έχει εγκρίνει και υποβάλλει σχέδιο Προϋπολογισμού για το 2023, έχοντας περιστείλει τις δραστηριότητές του από τις αρχές του έτους μόνο στην εξόφληση χρεών και υποχρεωτικών δαπανών.

-Στους 332 δήμους πανελλαδικά, 9 έχουν καταφύγει στη λήψη προκαταβολών από τα έσοδα των επόμενων ετών και ο Δήμος Καισαριανής, έχει λάβει τις μεγαλύτερες!

-Σε όλα τα απολογιστικά στοιχεία που έχει εμφανίσει το τελευταίο διάστημα τα ταμειακά διαθέσιμα όχι μόνο δεν φτάνουν για να καλύψουν δύο (!) μισθοδοσίες όπως υποστηρίζει ο κος Βοσκόπουλος, αλλά ούτε για να καλύψουν τις οφειλές σε προμηθευτές και τρίτους, ενώ το 2023 μπαίνει με αποθεματικό 530 ευρώ!

-Οι ΔΕΚΟ αναγκαστικά ρυθμίστηκαν ξανά, αφού είχαν μείνει απλήρωτες κάποιες για πάνω από ένα έτος…

Πραγματικά το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!

Είναι μια εικόνα χρεοκοπίας που την πλήρωσαν και την πληρώνουν δυστυχώς μόνο οι εργαζόμενοι και ο λαός της Καισαριανής.

-Με τους εργαζόμενους του Δήμου να παραμένουν για μήνες με απλήρωτες υπερωρίες και να δουλεύουν χωρίς τα απαραίτητα Μέσα Ατομικής Προστασίας.

-Με την επιχορήγηση των παιδικών σταθμών να μην αρκεί ούτε για την εξασφάλιση του απαραίτητου εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού για να βγει η σχολική χρονιά.

-Με τα σχολικά συγκροτήματα να μην έχουν εκτελέσει εργολαβία συντήρησης από το 2020.

-Με τις δαπάνες για έργα συντήρησης και υποδομής στην πόλη να κόβονται από την αρχή του έτους.

-Με τεράστια χρέη σε προμηθευτές και τρίτους, που υποσκάπτουν το έργο των υπηρεσιών.

-Με τη δημοτική αρχή να δεσμεύεται σε χορηγούς και “ευεργέτες” για να πραγματοποιήσει ακόμα και στοιχειώδεις δραστηριότητες στον Πολιτισμό και την άθληση, κα

Ο κος Βοσκόπουλος θα προσέφερε τουλάχιστον κάποιες υπηρεσίες στην αλήθεια, εάν αναδείκνυε στις αιτίες για τη σημερινή κατάσταση τα αποτελέσματα της αντιλαϊκής κεντρικής πολιτικής. Της πολιτικής της χρόνιας υποχρηματοδότησης των Δήμων, της αντικατάστασης των εσόδων τους από την τοπική φοροληστεία, την υποβάθμιση των παροχών προς τους δημότες για να τροφοδοτείται η ανάπτυξη για τα κέρδη των λίγων, τις χρυσοπληρωμένες μπίζνες της ενέργειας και της αποκομιδής των σκουπιδιών που κάθε χρόνο εκτινάσσουν το κόστος για το λαό σε νέα ύψη κτλ.

Δεν μπορεί όμως να το κάνει. Γιατί στην πολιτική αυτή είναι ταγμένος και ο ίδιος. Στην κυβέρνηση και τις πολιτικές δυνάμεις που οδήγησαν τα πράγματα ως εδώ έχει δεσμεύσεις. Από αυτούς προσμένει και αυτούς συναγελάζεται. Μάταια επομένως θα ψάξει κάποιος να βρει λέξη για τα παραπάνω στη συνέντευξή του.

Εξάλλου η σημερινή οικονομική κατάσταση του Δήμου Καισαριανής φέρει ανεξίτηλα και τη σφραγίδα των πολιτικών επιλογών και προτεραιοτήτων της διοίκησης του.

Όλο το προηγούμενο διάστημα και ενόσω τα προβλήματα συσσωρεύοντας και ο Δήμος πορευόταν με σιγουριά προς τη χρεοκοπία, ο κος Βοσκόπουλος επέλεγε να συντηρήσει ένα μοντέλο διοίκησης, με στρατιά συμβούλων, τεχνοκρατών και “ημετέρων” που εκτόξευε το διοικητικό κόστος πάνω από 300.000 ευρώ κάθε έτος ή 1,2 εκ ευρώ στην τετραετία του, που γονάτισε κυριολεκτικά τα οικονομικά του Δήμου.

Κι αντί να απολογηθεί, κατηγορεί ο …αθεόφοβος για την κατάντια που συνδιαμόρφωσε, τη διαχείριση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που …του παρέδωσε λέει “φούσκες”.

Αντί απάντησης και επειδή δεκάδες φορές έχουμε αναλυτικά δημοσιεύσει την εικόνα του Δήμου Καισαριανής στο κλείσιμο της θητείας της «Λαϊκής Συσπείρωσης», χωρίς ποτέ να τολμήσει ο κος Βοσκόπουλος με στοιχεία να αντικρούσει, παραθέτουμε τα παρακάτω:

Παρέλαβε με 994.000€ ταμειακά διαθέσιμα και 346.000€ υποχρεώσεις (οι 293.000€ σε προμηθευτές) και έφτασε 3 χρόνια μετά να έχει πάνω από 1.000.00€ υποχρεώσεις (οι 936.000€ σε προμηθευτές) με 663.000€ ταμειακά διαθέσιμα και αφού έχει εξανεμίσει και 325.000€ προκαταβολή από τα έσοδα του 2023! Και ενοχλείται όταν του μιλάνε για χρεοκοπία…

Κάθε σύγκριση με την οικονομική κατάσταση που βρισκόταν ο Δήμος στο τέλος της θητείας της «Λαϊκής Συσπείρωσης» το 2019, είναι οδυνηρή.

Κανένας προκάτοχός του κου Βοσκόπουλου, δεν είχε “την τύχη” να παραλάβει τον Δήμο Καισαριανής, στην οικονομική κατάσταση που τον παρέλαβε εκείνος. Χωρίς χρέη και προκαταβολές, με ταμειακά διαθέσιμα και σημαντικά αυξημένα ιδία έσοδα. Το οικονομικό αυτό απόθεμα, δεν του έφτανε όμως του “ηγέτη” και το εξάλειψε …εν ριπή οφθαλμού.

Και ψεύτης και αγνώμων.

Αλλά όπως είπαμε …έχει και πιο κάτω.

Περί αθλιότητας…     

Αθλιότητα #1 (η επαναλαμβανόμενη).

Δεν του αρκεί η συκοφαντία στην «Λαϊκή Συσπείρωση», για πολλοστή φορά, ο κος Βοσκόπουλος, καταφέρεται ενάντια στους εργαζόμενους του Δήμου που …τον αδικούσαν γιατί επέμεναν να διεκδικούν τα αυτονόητα, δηλαδή να πληρώνονται στην ώρα τους και να δουλεύουν με ασφάλεια. Πολύ άδικοι αυτοί οι εργαζόμενοι!

Για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, προσπαθεί δε να φορτώσει την οικονομική κατάσταση του Δήμου στις «διαλυμένες» τάχα υπηρεσίες που βρήκε.

Κι ας ήταν αυτές οι ίδιες υπηρεσίες που είχαν τα προηγούμενα χρόνια αποδεδειγμένα θετικά αποτελέσματα στη βελτίωση των οικονομικών.

Κι ας ήταν η απαξίωση που βρήκαν στην δημοτική αρχή του κου Βοσκόπουλου, οι εκδικητικές μεταθέσεις και η αντίληψή για “ανίκανους” που αποδήμησαν τις υπηρεσίες και εξεδίωξαν ή οδήγησαν σε παραίτηση τουλάχιστον 3 Διευθυντές και άλλους τόσους προϊστάμενους από την Οικονομική του Δήμου.

Αθλιότητα #2 (η νέα κορυφή).

Εκεί όμως που ο κος Βοσκόπουλος απογειώνει πραγματικά την πολιτική αθλιότητα, είναι στην προσπάθεια αξιοποίησης ακόμα και των προβλημάτων υγείας του πρώην αντιδημάρχου οικονομικών της δημοτική του αρχής.

Λέει χαρακτηριστικά:

«Είχαμε μάλιστα και απώλειες στο ιατρικό δελτίο. Είχαμε τον αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών που έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό! Είχε δεχθεί τέτοια πίεση αυτός ο άνθρωπος από την ανευθυνότητα, τη διαλυμένη υπηρεσία και την αντιπολίτευση, που έπαθε αυτή τη ζημιά…»

Πραγματικός πολιτικός κανιβαλισμός!!!

Όλα στο βωμό της πολιτικής εκμετάλλευσης και της φτηνής εντύπωσης…

Να τον χαίρονται…   

Πραγματικά να τον χαίρονται και να περιμένουν την ίδια αξιοποίηση, όλοι όσοι «συνωστίζονται» όπως λέει ο κος Βοσκόπουλος για να μπουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξής του.

Περισσότερο απ’ όλους να τον χαίρονται εκείνοι οι “αριστεροί” που συζητάνε μαζί του για κοινή κάθοδο, με το πολιτικό του ήθος και όταν τον βλέπουν να καταφέρεται δημόσια ακόμα και σε αυτή την κουτσουρεμένη απλή αναλογική, που αποτελεί στην ανόθευτη μορφή της, διαχρονικό λαϊκό αίτημα.

 Αντί επιλόγου 

Λίγους μήνες πριν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, η Καισαριανή πρέπει να προετοιμαστεί για να ακούσει τα μεγαλύτερα και πιο χυδαία ψέματα μιας αντιδραστικής δημοτικής αρχής, με προτεραιότητα στο ξεπλήρωμα των πολιτικών της δεσμεύσεων και όχι στις ανάγκες των λαϊκών στρωμάτων της πόλης, ξεκομμένης από τους πολίτες και τις αγωνίες τους, τις παραδόσεις και την ταυτότητα της Καισαριανής.

Σε κάθε περίπτωση η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι έτοιμη να απαντήσει και να σταθεί απέναντι σε αυτόν τον κατήφορο.

10 Μαρτίου 2023

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.