Κατώτατος μισθός: Η αύξηση που ανακοινώνεται σήμερα είναι κάτω από τις ανάγκες της ζωής

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Σήμερα  Παρασκευή 17/3 θα γίνουν οι ανακοινώσεις για την αύξηση στον κατώτατο μισθό.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10 το πρωί  θα έχει συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κ. Χατζηδάκη για το ζήτημα της αύξησης του κατώτατου μισθού.

Μετά τη συνάντηση, ο κ. Χατζηδάκης θα παραχωρήσει στις 11:00 συνέντευξη Τύπου στο Υπουργείο Εργασίας.

Ο υπουργός Εργασίας εχει επανειλημμένα δηλώσει  ότι η αύξηση στον κατώτατο μισθό «θα είναι σημαντική». «Έχουμε λογαριάσει και τον πληθωρισμό και την αύξηση του ΑΕΠ, και άλλα μεγέθη όπως είναι η παραγωγικότητα και θα παρουσιάσουμε κάτι που θα είναι κοινωνικά δίκαιο αλλά και υπεύθυνο, στα όρια αντοχής της οικονομίας ».

Μιλώντας την Πέμπτη το βραδύ σε τηλεοπτικό σταθμό ο κ. Χατζηδάκης, ανάφερε ότι θα είναι σημαντική η αύξηση αλλά δεν θα εχει μπροστά το οκτώ. Άρα ο κατώτατος μισθός που θα ισχύσει από την 1 Απριλίου 2023 θα είναι κάτω από τα 800 ευρώ και πολύ μακριά από το να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες της ζωής των 500.000 εργαζομένων που αμείβονται με τον κατώτατο μισθό στον ιδιωτικό τομέα.

Από την αύξηση του κατώτατου μισθού επηρεάζονται το επίδομα ανεργίας, οι τριετίες και τα οικογενειακά επιδόματα.

Από 1.5.2022, ο νόμιμος κατώτατος μισθός και το νόμιμο κατώτατο ημερομίσθιο,  έχει διαμορφωθεί ως εξής:

α) Για τους υπαλλήλους ο κατώτατος μισθός ορίζεται στα επτακόσια δεκατρία ευρώ (713,00 €).

β) Για τους εργατοτεχνίτες το κατώτατο ημερομίσθιο ορίζεται στα τριανταένα ευρώ και ογδόντα πέντε λεπτά (31,85 €).

…….

Η κυβέρνηση της Ν.Δ και ο υπουργός εργασίας κ. Χατζηδάκης συνεπείς στην επιβολή της ταξικής αντεργατικής πολιτικής τους, παρά τα όσα παραπλανητικά λένε διαμορφώνει ένα κατώτατο μισθό πείνας και εξαθλίωσης, αφού με το ποσό που θα διαμορφωθεί δεν μπορεί να ζήσης με αξιοπρέπεια.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. με την πολιτική της το μόνο που ενδιαφέρεται να διασφαλίσει είναι η αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων και τα κέρδη των εργοδοτών.

Ο κόσμος της εργασίας που αμείβεται με το κατώτατο μισθό και ιδιαίτερα νέοι εργαζόμενοι που σχεδιάζουν τα όνειρα τους, γνωρίζουν καλύτερα από τον κάθε υπουργό και κυβερνήτη, ότι τα χρήματα αυτά δεν φτάνουν ούτε για τα στοιχειώδη, έτσι όπως εχει διαμορφωθεί το  κόστος ζωής. Σήμερα είναι ανάγκη ο κατώτατος μισθό σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα καθώς και η κατώτερη σύνταξη να διαμορφωθεί στα 100 ευρώ το μήνα.

Αυτό χρειάζεται  να απαιτούν με τους αγώνες τους εργαζόμενοι και συνταξιούχοι για να υπάρχει ζωή με αξιοπρέπεια.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.