Κάλεσμα Ένωσης Γονέων Βύρωνα 4/4 στις 08:30 στο Δημαρχείο Βύρωνα.

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ένωση Γονέων Βύρωνα αναφέρει:

Καλούμε όλους τους Συλλόγους Γονέων να προχωρήσουν άμεσα σε Γενικές Συνελεύσεις και Διοικητικά Συμβούλια για την πλατιά ενημέρωση και οργάνωση του αγώνα μας.

Δίνουμε το παρών την Τρίτη 4/4 στις 08:30 μαζί με τα παιδιά μας στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Βύρωνα.

Την Τετάρτη 5/4 στις 19:00, προχωράμε σε πολύμορφες δράσεις στην Καραολή και Δημητρίου, καλώντας όλους τους φορείς της πόλης σε συμπαράσταση.

Κοστολογήσανε 6 ευρώ το κάθε παιδί και το βρήκαν ακριβό…

Πριν ακόμα καθίσει η σκόνη από την αποκόλληση σοβάδων στα σχολεία της Ανάληψης, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά έως και το Πάσχα, ένας ακόμα κρίκος έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σχολείων της πόλης μας, των οποίων η ασφαλής λειτουργία, αποδεδειγμένα πλέον απαιτεί να παρθούν μέτρα ΧΤΕΣ. Είναι η τραγική συνέχεια χρόνιων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας με οροφές να στάζουν, λέβητες να βρίσκονται σε “απόσταση αναπνοής” από μαθητές και δασκάλους όπως συμβαίνει στο 6ο δημοτικό και τις δημοτικές αρχές διαχρονικά, σε μόνιμη προκλητική κατάσταση άγνοιας έως και εγκληματικής αδράνειας.

Ερχόμενοι στο σήμερα, γιατί ο κατάλογος δυστυχώς είναι ατελείωτος για να χωρέσει σε μερικές γραμμές, τις επόμενες δύο εβδομάδες τα 1ο και 6ο δημοτικά σχολεία της πόλης μας (μαζί και τμήματα των 2ου, 5ου, 8ου και 9ου νηπιαγωγείων που στεγάζονται στα κτήρια αυτά) καλούνται να περάσουν από δευτεροβάθμιο προσεισμικό έλεγχο, καθώς δεν «πέρασαν» τον πρωτοβάθμιο έλεγχο!

Σύμφωνα με την από 12/02/2022 βαθμονόμηση του ΟΑΣΠ κατετάγησαν στην κατηγορία Α (υψηλή προτεραιότητα) και απαιτήθηκε για αυτά δευτεροβάθμιος έλεγχος, καθώς διαπιστώνεται: ΥΠΑΡΞΗ ΣΕΙΣΜΟΓΕΝΟΥΣ ΡΩΓΜΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΟΦΗ ΤΟΥ Β ΟΡΟΦΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΜΕ ΔΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ

Για 14 μήνες, η Δημοτική Αρχή Βύρωνα και δεν έχει κάνει τίποτα και συστηματικά φρόντισε να το αποκρύψει από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς και τους εργαζόμενους σε αυτές τις σχολικές μονάδες ή τα συλλογικά τους όργανα.

Μετά την αποκάλυψη της Ένωσης η απάντησή τους ήταν: «Ο Δήμος Βύρωνα συνεκτιμώντας τις καταγεγραμμένες εκτιμήσεις (στα δελτία Πρωτοβάθμιου Ελέγχου) των Μηχανικών που διενήργησαν τον Πρωτοβάθμιο Έλεγχο, την έλλειψη εναλλακτικών χώρων διδασκαλίας, τα επακόλουθα διασποράς ελλιπών πληροφοριών και αποτελεσμάτων, αλλά και ελλείψει σαφών κεντρικών οδηγιών για ενέργειες σε παρόμοιες περιπτώσεις, δεν προέβη σε ενημέρωση των εν λόγω Σχολείων και Συλλόγων Γονέων». Ντροπή!

Όλο αυτό το διάστημα έγιναν ενεργειακές αναβαθμίσεις σε στατικώς υποβαθμισμένα κτήρια, πλέον του 1 εκατομμυρίου ευρώ για έργα «πράσινα» και δεν βρέθηκαν 5000 ευρώ όσο στοιχίζουν οι δευτεροβάθμιοι έλεγχοι για να εξασφαλιστούν τα 800 και πλέον παιδιά, δασκάλοι και εργαζομένοι που καθημερινά περνούν την μισή τους μέρα σε αυτά τα δυο σχολεία. Κοστολογήθηκε η κάθε ανθρώπινη ζωή στα 6 ευρώ και φάνηκε ακριβή. Και πέρασαν 14 μήνες!

Πάμε κι όπου βγει;

Ήδη μετράμε πολλές πληγές στο σχολικό δίκτυο της πόλης: Ειδικό Σχολείο στα χαρτιά, 4ο Δημοτικό κλειστό, 1ο Γυμνάσιο κλειστό, 1ο Λύκειο κλειστό, 1ο, 6ο Δημοτικά «ακατάλληλα», 2ο, 5ο, 8ο, 9ο νηπιαγωγεία…

Καμία εμπιστοσύνη, καμία ανοχή!

Διεκδικούμε:

-Να πραγματοποιηθούν ΤΩΡΑ ουσιαστικοί έλεγχοι των παραπάνω σχολικών μονάδων από τις αρμόδιες επιτροπές της ΚΤΥΠ σε συνεργασία με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου και να παρασχεθούν πιστοποιητικά καταλληλόλητας για όλα τα σχολικά κτήρια πριν ξαναμπούν τα παιδιά στις τάξεις.

-Έκτακτη χρηματοδότηση για ελέγχους όλων των σχολικών μονάδων σε όλα τα επίπεδα (στατική επάρκεια – προσεισμικός έλεγχος – έξοδοι διαφυγής – πυρασφάλεια – ασφαλής ηλεκτρολογική εγκατάσταση – πιστοποιητικά καυστήρων και θέση αυτών – επάρκεια σε προαύλια και χώρους συγκέντρωσης).

-Να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες ανέγερσης του νέου σχολείου του 4ου δημοτικού Βύρωνα. Τέρμα πια η κοροϊδία με τις ελάχιστες λεπτομέρειες που πέντε ολόκληρα χρόνια απομένουν.

-Να ενσωματωθούν στα τεχνικά προγράμματα του δήμου, με κρατική χρηματοδότηση, οι κατασκευές νέων νηπιαγωγείων, προς αντικατάσταση των προκάτ ελαφριού τύπου που πριν 3 χρόνια ήρθαν και δεν λένε να φύγουν.

Πηγή: enosi-gonewn-virona.com

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.