ΒΥΡΩΝΑΣ: Νέα κινητοποίηση γονέων και εκπαιδευτικών για σύγχρονη και ασφαλή σχολική στέγη

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η Ένωση Γονέων, σύλλογοι  γονέων, εκπαιδευτικοί και δημοτικές παρατάξεις συνεχίζουν τις  πολύμορφες  δράσεις τους, για το ζήτημα της ασφάλειας στη σχολική στέγη στο Βύρωνα,

Χθες Τετάρτη 5 Απρίλη το απόγευμα μετά από κάλεσμα της Ένωσης Γονέων και του Συλλόγου Π. Εκπαίδευσής «Ρόζα Ιμβριώτη» συγκεντρώθηκαν στο πάρκο της ο Καραολή και Δημητρίου με κεντρικό σύνθημα  «οι ζωές των παιδιών μας μετράνε».

Στις ομιλίες τους εκπρόσωποι  Συλλόγων Γονέων και του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. ανέφεραν  «πώς είναι δυνατόν να στέλνουμε τον 21ο αιώνα τα παιδιά μας στο σχολείο και να μην είναι ασφαλή!», ενώ μικροί και μεγαλύτεροι μαθητές από σχολεία της πόλης πήραν τον λόγο εκφράζοντας με τον καλύτερο τρόπο την απαίτησή τους για ασφαλή σχολεία. Μαθήτριες από το 1ο Λύκειο τόνισαν τη δυσκολία της εκπαίδευσης μέσω webex, ιδιαίτερα μπροστά στην εξεταστική περίοδο, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο το σχολείο μας να παραμένει κλειστό.

Θυμίζουμε ότι το 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο παραμένουν δέκα πέντε ημέρες κλειστά γιατί έπεφταν σοβάδες.

Ενώ η Ένωση Γονέων αποκάλυψε ότι δύο Δημοτικά Σχολεία το 1ο και 6ο δεν «πέρασαν» τον πρωτοβάθμια προσεισμικό έλεγχο και αυτό πριν 14 μήνες, με το υπουργείο Εσωτερικών και τη δημοτική αρχή να το συγκαλύπτουν συστηματικά από την πρώτη στιγμή.

Φωτο: απο την διαμαρτυρία στο 1ο δημοτικό σχολείο

Παρά τα όσα διαβεβαιώνει η δημοτική αρχή Κατωπόδη, προβλήματα υπάρχουν σε αρκετά σχολεία του Βύρωνα,  ενώ χαρακτηριστικό της πολιτικής της είναι το γεγονός ότι εδώ και 5 χρόνια το 4ο Δημοτικό Σχολείο (Χαραλαμπόπουλου) παραμένει κλειστό.

Οι Σύλλογοι Γονέων και οι εκπαιδευτικοί αναπτύσσουν δράσεις και παρεμβάσεις στο Δήμο, χωρίς να περιμένουν ή να εφησυχάζουν με τις υποσχέσεις.  Την περασμένη Τρίτη 4 Απρίλη το πρωί πραγματοποίησαν  παράσταση διαμαρτυρίας στη δημοτική αρχή. Διαβάστε ΕΔΩ

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων,  Γ. Βαρσαγάκης, «σε όσους λένε πως οι αγώνες δεν έχουν νόημα λέμε ότι εδώ έχουμε την καλύτερη απόδειξη ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος». . «Επισήμανε ότι στις 24 Απρίλη θέλουμε να γυρίσουμε όλοι οι μαθητές του Βύρωνα σε ασφαλή σχολεία».

Την Τρίτη 11 Απρίλη στις 5.30 μ.μ., συνεχίζουν με μαζική παράσταση στο Δημοτικό Συμβούλιο  που προκάλεσε η αντιπολίτευση μετά από αίτημά της  «Λαϊκής Συσπείρωσης» για το θέμα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων Νέα Εποχή Βύρωνα, Λαϊκή Συσπείρωση, Πρωτοβουλία Πολιτών, Αριστερή Παρέμβαση, Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση, εκφράζοντας την συμπαράσταση τους.

Πηγή: Ρωγμή στην ενημέρωση

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.