Σωματείο Εργαζομένων Βύρωνα: Να πραγματοποιηθούν ουσιαστικοί έλεγχοι στα σχολεία

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Το Σωματείο Εργαζομένων Βύρωνα αναφέρει:

Πριν ακόμα καθίσει η σκόνη από την αποκόλληση σοβάδων στα της Ανάληψης, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά έως και το Πάσχα, ένας ακόμα κρίκος έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των σχολείων της πόλης μας, των οπoίων η ασφαλής λειτουργία, αποδεδειγμένα πλέον απαιτεί να παρθούν μετρά χτες.

Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η Ένωση Γονέων Βύρωνα με ανακοίνωση της, η Δημοτική Αρχή Βύρωνα από τις 12/2/2022 δηλαδή εδώ και 14 μήνες, ήξερε και το απέκρυψε επιμελώς, ότι τα κτίρια που στεγάζονται τα 1ο και 6ο Δημοτικά Βύρωνα και τα συστεγαζόμενα τμήματα 2ου ,5ου ,8ου  και 9ου  Νηπιαγωγείων, μετά τον Πρωτοβάθμιο  αντισεισμικό έλεγχο, είχαν καταταγεί από  τον ΟΑΣΠ στην Α κατηγορία, που σημαίνει υψηλή προτεραιότητα για Δευτεροβάθμιο έλεγχο, που ακόμη δεν τον έχει κάνει, ενώ συνέχιζε να στεγάζει στα κτίρια αυτά εκπαιδευτικούς, μαθητές και σχολικές καθαρίστριες.

Επίσης η Δημοτική Αρχή απέκρυψε από την Ένωση Γονέων ,από τους Συλλόγους γονέων και Εκπαιδευτικών, από τους μαθητές, την  «Σεισμογενούς Ρωγμής στην οροφή του Β ορόφου η οποία  απαιτεί άμεσα επισκευή με δομικά μέσα».  (Πρωτοβάθμιος αντισεισμικός έλεγχος).

Και  επί 14 μήνες από τότε , τέτοια επισκευή δεν έγινε!

Κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς που διανύουμε ήρθαν στην επιφάνεια και νέα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας και οι παιδικοί σταθμοί.

Τεράστιες οι ευθύνες των Κυβερνήσεων για την υποχρηματοδότηση και την εγκατάλειψη των σχολικών κτηρίων και των κτηριακών δομών στους παιδικούς σταθμούς.

Ταυτόχρονα μεγάλες και οι ευθύνες των Δημοτικών Αρχών που δεν διεκδικούν και ακολουθούν την Κεντρική γράμμα των κυβερνήσεων.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ:

* Να πραγματοποιηθούν ουσιαστικοί έλεγχοι και όχι μόνο οπτικοί

από τους αρμόδιους φορείς του κράτους και του δήμου.

*Να γίνει έλεγχος σε όλες τις σχολικές μονάδες και σ’όλους τους παιδικούς σταθμούς σε όλα τα επίπεδα (στατική επάρκεια-προσεισμικός έλεγχος κ.α).

* Γενναίες χρηματοδοτήσεις από τον Κρατικό Προϋπολογισμό για έργα ουσίας, έργα πνοής για τα σχολεία και τους παιδικούς σταθμούς  του Βύρωνα, για τα παιδιά μας.

ΤΟ Δ.Σ.

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.