Πάσχα 2023: Οι καταναλωτές ανεβαίνουν τον Γολγοθά της ακρίβειας

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Όλα είναι ακριβότερα για το Πάσχα

Η κίνηση είναι ικανοποιητική λένε οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου

Με το δώρο του Πάσχα να έχει «ζεστάνει» τις τσέπες των εργαζομένων μόνο στον ιδιωτικό τομέα, (για εργαζόμενους στο δημόσιο και συνταξιούχους έχει καταργηθεί και δεν λαμβάνουν δώρο) αρνιά, κατσίκια, λαμπάδες, σοκολατοειδή, αυγά, τσουρέκια, παπούτσια, παιχνίδια, ρούχα, δώρα, καλλυντικά και εποχικά είδη βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ζήτησης, την ώρα που οι καταναλωτές αναζητούν με αγωνία τη χρυσή τομή μεταξύ ποιότητας και κόστους, καθώς όλα είναι ακριβότερα.

Η κίνηση στην πασχαλινή αγορά είναι ικανοποιητική λένε οι εκπρόσωποι του λιανεμπορίου, ενώ ειδικά σε ό,τι αφορά τις δαπάνες που αφορούν στα παιδιά η εικόνα είναι ακόμη καλύτερη.

Πως διαμορφώνονται οι τιμές του πασχαλινού τραπεζιού

Το πασχαλινό τραπέζι κοστίζει εφέτος έως 7% ακριβότερα σε σχέση με πέρσι παρά το σπάσιμο των τιμών στο… χρηματιστήριο του οβελία, όπου συνεχίζεται η «μάχη» μεταξύ σούπερ μάρκετ, κρεοπωλείων και Βαρβακείου.

Ειδικότερα, με βάση μια βόλτα στην αγορά 12/4 η τιμή στα σούπερ μάρκετ στο νωπό ελληνικό αρνί ξεκινά στα 9,69 ευρώ ανά κιλό, ενώ το κατσίκι, επίσης ελληνικό, η τιμή ξεκινά στα 10,99 ευρώ το κιλό).

Πέρσι και φέτος

Στη Βαρβάκειο Αγορά αυξημένη είναι η αγοραστική κίνηση με αρνί και κατσίκι να πωλούνται 9,90 ευρώ το κιλό.

Πέρυσι η τιμή πώλησης του αρνιού στη Βαρβάκειο ξεκινούσε από 8,99 ευρώ και έφτανε έως τα 10,89 ευρώ το κιλό, ενώ για το κατσίκι διαμορφωνόταν από 8,99 έως 10,89 ευρώ το κιλό. Αντίστοιχα φέτος στις αλυσίδες σούπερ μάρκετ το κόστος για το αρνί διαμορφωνόταν από 10,84 έως 10,95 ευρώ το κιλό.

Στα συνοικιακά κρεοπωλεία οι τιμές για το αρνί ξεκινούν φέτος από 11 ευρώ το κιλό έως 14 ευρώ το κιλό και το κατσίκι φθάνει έως και τα 14,50 ευρώ το κιλό, ενώ τα παιδάκια πωλούνται πιο ακριβά.

Ακριβότερα είναι και τα υπόλοιπα «υλικά» του πασχαλινού τραπεζιού, όπως πατάτες, ντομάτες, αγγούρια, μουστάρδα, τυροκομικά και φέτα, ελαιόλαδο, αναψυκτικά, μπίρα και κρασί.

Στα βαμμένα αβγά (10άδα) η τιμή κυμαίνεται από 4 ευρώ έως 6 ευρώ.

Όλα τα πασχαλιάτικα είναι πιο ακριβά: Σοκολατένια αβγά, λαμπάδες με πασχαλινά σοκολατοειδή, επιτραπέζια και παζλ,

παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

……

Μετά τη βαρυχειμωνιά θα έπρεπε να έλθει η άνοιξη, η αναγέννηση, η ζωή…

Άλλη μια δύσκολη οικονομικά πασχαλιά για χιλιάδες οικογένειες που δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα, εξ αιτίας της οικονομικής ανέχειας που τις έχει φέρει η οικονομική πολιτική και αυτής της κυβέρνησης.

Πολλά παιδιά δεν πάρουν το δώρο τους και πολλοί μεγάλοι δεν θα γευτούν τις γεύσεις του πασχαλινού τραπεζιού.

Συνταξιούχοι πληρώθηκαν και δύσκολα θα βγάλουν το μήνα, μέχρι να ξαναπληρωθούν τον Μάιο. Μισθωτοί και συνταξιούχοι που πληρώνουν και ενοίκιο στέγης, δυσκολεύονται πολύ περισσότερο. Ακόμα χειροτέρα οι άστεγοι, άνεργοι, άποροι. Οι άνθρωποι αυτοί είναι αναγκασμένοι να ζουν στερημένα, να μην έχουν ακόμα και τα στοιχειώδη, πόσο μάλλον για όσα απαιτούνται αυτές τις ημέρες για το γιορτινό τραπέζι και όχι μόνο.

Την ίδια στιγμή διπλά μας υπάρχει πλούτος και το χρήμα ρέει για πολλούς. Η ανισότητα, η αδικία καλά κρατεί και διευρύνεται στην καπιταλιστική Ελλάδα που ζούμε. Μέχρι πότε όμως;

Μετά τη βαρυχειμωνιά έρχεται η άνοιξη, η αναγέννηση, η ζωή.

Ο καπιταλισμός δεν είναι παντοδύναμος, ούτε αιώνιος. Η καπιταλιστική βαρβαρότητα και επιθετικότητα μπορεί να ανατραπεί καθώς και η κυβέρνηση που τον υπηρετεί.

Μετά την βδομάδα των παθών, έρχεται η ανάσταση.

Αν θελήσει ο λαός, θα γυρίσει ο τροχός, θα γελάσει και ο φτωχός!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΛΑΩΝ!

Πηγή: Ρωγμή στην Ενημέρωση

 

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.