Ρόζα Ιμβριώτη: Τιμή στην Εργατική Πρωτομαγιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Ο σύλλογος ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ αναφέρει:

1Η ΜΑΗ 1886 – 1Η ΜΑΗ 2023: ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΙΚΑΓΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

1η ΜΑΗ 11πμ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 10πμ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ!

ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΑΜΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ την Κυριακή 30/4 στις 10 π.μ.

Σας περιμένουμε με τους φίλους και τις οικογένειές σας!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, φίλοι γονείς,

Τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά και τους ηρωικούς αγώνες της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων ο Σύλλογός μας ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ διοργανώνει για τα μέλη του, τους γονείς, τους μαθητές, ξενάγηση στο Θυσιαστήριο της Καισαριανής και στο Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης Καισαριανής την Κυριακή 30 Απρίλη στις 10.00 πμ. Την ξενάγηση θα κάνει μέλος της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Καισαριανής. Το Θυσιαστήριο της Καισαριανής συμβολίζει διαχρονικά τους αγώνες της εργατικής τάξης και του Λαού μας για κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση! Ο τόπος που βάφτηκε με το αίμα εκατοντάδων αγωνιστών ανάμεσα στους οποίους και των 200 κομμουνιστών – αγωνιστών κατά του ναζισμού την 1η Μάη του 1944 αποτελεί ζωντανό κομμάτι της ιστορίας των περιοχών μας.

Η μεγαλύτερη δικαίωση για την θυσία των αγωνιστών του λαού είναι η μνήμη και η συνέχιση του αγώνα, για να μην ξεχνούν οι μεγαλύτεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι! Η πρόσκληση του Συλλόγου μας απευθύνεται και σε όλους τους ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ της Αττικής.

Ζήτω η Εργατική Πρωτομαγιά! Οι αγώνες των εργατών όλου του κόσμου, θα νικήσουν! Δε θα θυσιάσουμε τη ζωή μας για τα κέρδη των λίγων! Αυτοί μετράνε κέρδη και ζημιές, εμείς μετράμε ανθρώπινες ζωές! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό! 1η ΜΑΗ, μέρα αγώνα, τιμής και ανυπακοής!

Βαδίζουμε στον δρόμο των εργατών του Σικάγο!

Από το Σικάγο ως την Καισαριανή, ζήτω η 1η Μάη κι η πάλη η ταξική!

Τη Δευτέρα 1η Μάη συμμετέχουμε μαζικά στη μεγάλη Απεργιακή Εργατική Συγκέντρωση της Αθήνας 11πμ στο Σύνταγμα με προσυγκέντρωση Εκπαιδευτικών Σωματείων, όπου θα συμμετέχει και ο Σύλλογός μας «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ», στις 10 π.μ. στα Προπύλαια

Για τα το ΔΣ

Η Πρόεδρος Θεοδώρα Δριμάλα

Η Γ.Γραμματέας Καραπάνου Ειρήνη

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.