Δήλωση του Ν. Καλογερή και του Σπ. Τζόκα στη μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα της ΚΟ Αττικής για την Εργατική Πρωτομαγιά

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

«Θυμόμαστε και τιμούμε τους αγώνες των εργαζομένων για ψωμί, καλύτερες συνθήκες δουλειάς και 8ωρο», δήλωσε ο Νίκος Καλογερής, υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας και Επιμελητής Α’, Ενδοκρινολόγος, μέλος του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής στην μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα της ΚΟ Αττικής στην Εργατική Πρωτομαγιά.

«Παίρνουμε το νήμα από τους αγώνες των 200 της Καισαριανής, των εργατών του Σικάγο και της Θεσσαλονίκης και μπροστά στις εκλογές πορευόμαστε με τα αιτήματα της εργατικής τάξης», είπε.

Να διδαχτούμε από τη θυσία των 200 κομμουνιστών, από τις αιματοβαμμένες Πρωτομαγιές, τους λαϊκούς αγώνες, δήλωσε ο Σπύρος Τζόκας, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα Αθήνας, πανεπιστημιακός, συγγραφέας, πρώην αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας και πρώην δήμαρχος Καισαριανής, στο πλαίσιο της μεγάλης συναυλίας – αφιέρωμα στην Εργατική Πρωτομαγιά που διοργάνωσε η ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.

Και πρόσθεσε ότι οι μνήμες αυτές σήμερα, συμβαδίζουν με τις μεγάλες κινητοποιήσεις που αναδεικνύουν ότι ο λαός δεν πρέπει να δείξει ανοχή στην εκμετάλλευση. «Με το ΚΚΕ στην αντεπίθεση, στην οργάνωση, στον αγώνα!», είπε.

Τομεακή Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών 

της ΚΟΑ του ΚΚΕ

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.