Πέρασε η πρόταση του Αλ. Σωτηρόπουλου στον Βύρωνα για αγορά tablet

blonde lesbians very hot cam show.desi xxx brandi lyons teaches you the meaning of pain.
pornhun
hd porn

Η δημιουργική αντιπολίτευση φαίνεται ότι βρίσκει έδαφος εν μέσω της Πανδημίας και αποδεικνύεται χρήσιμη για τους πολίτες. Ως τέτοια μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα για την αγορά tablet από το Δήμο  για τους  μαθητές διαπιστωμένα δε διαθέτουν.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Βύρωνα αποδέχθηκε χθες Τρίτη 24 Νοεμβρίου, ομόφωνα τελικά, μετά από έντονη συζήτηση, την πρόταση της παράταξης του Αλέξη Σωτηρόπουλου, για να καλύψει ο Δήμος το κόστος αγοράς tablets για όσους μαθητές πιστοποίησαν οι Διευθυντές ότι δεν διαθέτουν υπολογιστή tablet για τη διαδικτυακή παρακολούθηση των μαθημάτων τους.

Η πρόταση είχε κατατεθεί από την 11/11/2020 από την παράταξη του Αλέξη Σωτηρόπουλου και η Δημοτική Αρχή είχε αρχικά επιφυλαχθεί να συλλέξει στοιχεία από τις Διευθύνσεις των σχολίων και να απαντήσει.

Παρά τις αρχικές αντιρρήσεις της Δημοτικής Αρχής, η πρόταση Σωτηρόπουλου έμεινε στο Τραπέζι μέχρι τέλους και τελικά πέρασε από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η χορήγηση tablets στους μαθητές έρχεται σε μία πολύ δύσκολη χρονική συγκυρία, μέσα στην κορύφωση της πανδημίας και λύνει ένα πρόβλημα που απασχολεί χιλιάδες οικογένειες, ειδικά χαμηλών εισοδημάτων.

Πρέπει να επισημανθεί, τέλος, ότι σχεδόν όλες οι παρατάξεις τόνισαν ότι παρ’ ότι η σχετική αγορά είναι υποχρέωση της κυβέρνησης, εκείνη προς το παρόν δεν έχει ανταποκριθεί.

Πηγή: airetos.gr

sex videos mark woods slowly slid his rod in latinas ass.
jav videos
phim sec granny mature enjoys riding and rimming.